Vintage retro 4 Vrstvy Tabaku Drvič klasická Amsterdam Kovové Zliatiny Zinku Peľ Muller Hookah Príslušenstvo bylina Fajčenie Brúska

Nový produkt

Skladom

€6.66

Pridať do obľúbených

Kovové Amsterdam 1275 Herb Tobacco Brúska Dym Cigary Magnetické strane muller Korenie Drvič nové para vape

100% zbrusu nový & vysoká kvalita Materiál:zliatiny Zinku Veľkosť: 40x36.5 mm

Package:1PCS bylina brúska,neobsahuje iné príslušenstvo

Package:1 ks bylina brúska,farby budú odoslané náhodne

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Vďaka !

Záruka A Vráti

1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za preskúmanie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

2.Ak tam sú niektoré spracovania alebo materiálové vady produktov, prosím, kontaktujte nás po prvé , sme sa budú vymieňať alebo ponúkať riešenia pre vás, aby sa voľby.

3.Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Man-made chyby nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. Vďaka za pochopenie a spoluprácu!

Doprava:

1. Zašleme podľa spôsob dopravy, spoľahlivejšie a rýchlejšie spôsoby, ako za mimoriadnych okolností.možno tento spôsob dopravy je iné, z nich si vyberiete.ale sme si istí, že to bude najrýchlejší spôsob, ako môžeme urobiť. Necháme správy povedať sledovacie číslo potom, čo sme doručenie tovaru k vám.

2. Ak máte akékoľvek požiadavky na opis tovaru a navrhovaná hodnota v prepravnom doklad (faktúra),pls nechajte nám správu po zaplatení.

3. Nie sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozu dane

Spätná väzba

1. Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, venujte prosím čas odísť nás pozitívnu spätnú väzbu. Vaše povzbudenie bude držať nás vpred a neustále zlepšovanie našich služieb.

2. Ak nie ste spokojní s položke si objednal, nebojte sa, pls kontaktujte nás najprv sme sa vyriešiť problém pre vás v čase. Myslím, že by sme mohli vyriešiť akýkoľvek spor prostredníctvom priateľské rokovania.

Štítky: fajčenie brúska, Tabak Drvič, Hookah Príslušenstvo, Lacné fajčenie brúska, Vysoko Kvalitný tabak drvič, Čína hookah príslušenstvo Dodávateľov.

Názov Ručne Kľukou zmiešavač
VZHĽAD Amsterdam kovový mlynček
farba šedá STAROŽITNÉ mix farieb
Číslo Modelu Amsterdam tabaku bylina brúska
Materiál kov
Tvar Zadarmo Typ
Položka ručné muller mixér Dymu Drvič
Funkcia príručka Tabaku Brúska Mini Fajčenie Drvič
Názov Značky HGHRC
useage Nové Tabakové Brúska Crushe
to, čo je Cigarety Príslušenstvo
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vintage retro 4 Vrstvy Tabaku Drvič klasická Amsterdam Kovové Zliatiny Zinku Peľ Muller Hookah Príslušenstvo bylina Fajčenie Brúska

Vintage retro 4 Vrstvy Tabaku Drvič klasická Amsterdam Kovové Zliatiny Zinku Peľ Muller Hookah Príslušenstvo bylina Fajčenie Brúska

Súvisiace produkty

Porovnať