8 mm Classic Mužov Krúžok Karbid Volfrámu Rose Gold Color Svadobné Kapely Anillos para hombres Pierscienie

Nový produkt

Skladom

€7.81

Pridať do obľúbených

Veľkosť Prsteňa: 5/5.5/6/6.5/7/7.5/8/8.5/9/9.5/10/10.5/11/11.5/12

Šírka: 8 MM

Hrúbka: 2.3 MM

Materiál: Volfrámové Ocele

Package zahrnuté: 1 Kus Krúžok

Prečo si vybrať karbid volfrámu šperky? karbid volfrámu šperky nie lesk a oxidovať, To nie je ako striebro dostane black, nie ako medené šperky alergia na bruchu, nie ako zliatiny šperky, pretože olova. A to je úžasne hypoalergénne. Takéto výhody, aby to viac populárne príslušenstva.

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, a úprimne vás pozvať, aby nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami .

Moji milí kupujúci,prosím, kontaktujte ma najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu a hodnotenie,na vaše prípadné straty,

my sa budeme snažiť vyriešiť problémy.Dúfam, že vašu aktívnu účasť, ďakujeme veľmi pekne!

Doprava zadarmo je k dispozícii iba na odoslanie do Číny Príspevku Registrovaný Air Mail a ePacket. Tovar dorazí do asi 15~45 pracovných dní. Ak by ste potrebovali tovar naliehavo a kúpiť viac, môžeme poslať im tým Vyjadruje,ako DHL, alebo EMS a tak ďalej. Ak potrebujete akékoľvek priaznivé ceny pre rýchle dodanie, neváhajte a kontaktujte nás. Nie sme zodpovední za prípadné clo a dane vo vašej krajine. Ale môžeme napísať nižšiu hodnotu na prepravný poriadok pre jednoduché zúčtovanie Ciel. A všetky výrobky by mali byť odoslané na www.haix.sk overené adresu. Vďaka. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo môžeme urobiť. Ak tovar bol poškodený pri preprave alebo položky je chybný po obdržaní ,prosím, dajte nám ebay správu do 14 pracovných dní,

vrátime vám plnú peňazí, alebo odoslať na vás,Sme sa zaviazali vyriešiť všetky problémy, priateľské a zodpovedne. Ak nechcete dostávať položku viac ako jeden mesiac,prosím, kontaktujte nás cez ebay správy v čase. Kupujúci sú zodpovední za poštovné a poplatok pre tovar, ktorý je vrátený.budeme odpovedať vaše eaby správu do 24 hodín,

niekedy sme nemôžete odpovedať na správu okamžite z dôvodu časového pásma rozdiel,prosím pochopiť.

Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom ebay správy.sme láskaví a rád pomôže a vaša odpoveď na všetky otázky.

Dúfam, že budeme mať príjemnú komunikáciu. Milí kupujúci dostanete tovar prosím potvrdiť príjem.Najlepšie chce youand svoju rodinu! Milí kupujúci,ďakujeme vám za zakúpenie nášho položky a oceňujeme výbornú kupujúceho, ako ste vy.

Pre vašu zásielku,budeme vždy potrebovať 15-20 minút balík poistiť balík je pevná a adresu je správne.Dúfam, že položka je perfektný, keď si ho prijíma. Keď je obsadené celý deň spolu,sme šťastný, že vás obsah nášho zodpovedného útvaru. S pozdravom pre vás a vašu rodinu! Dúfam, že si môžete vychutnať rokovaní s nami! Poznámka Naša cena nezahŕňa dane,DPH, alebo iné skryté poplatky.Aby ste platiť minimálne dane,sme napísať nízkou hodnotou, alebo povedzte nám Deklarované hodnoty.

Štítky: Svadobné Kapela, anillos para hombre, muži krúžok, Lacné svadobné kapela, Vysoká Kvalita anillos para hombre, Čína mužov krúžok Dodávateľov.

Veľkosť Prsteňa 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5, 12
Tvar\vzor Kolo
Funkcia Žiadne
Číslo Modelu T003R
Kovy Typ Volfrám
Položka Druh Krúžky
Krúžky Typ Snubné Prstene
Názov Značky BONLAVIE
Povrch Šírka 8 mm
Pohlavie Muži
Nastavenie Typu Žiadne
Štýl Trendy
Kompatibilita Žiadne
Materiál Volfrámové ocele
Jemné alebo Módne móda
Príležitosti Svadba
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

8 mm Classic Mužov Krúžok Karbid Volfrámu Rose Gold Color Svadobné Kapely Anillos para hombres Pierscienie

8 mm Classic Mužov Krúžok Karbid Volfrámu Rose Gold Color Svadobné Kapely Anillos para hombres Pierscienie

Súvisiace produkty

Porovnať