Profesionálne Falošných Rias Lepidlo Remover Cream Rias Rozšírenia Nástroj Krém 5g Krém Pre Odstránenie Falošné Mihalnice

Nový produkt

Skladom

€2.43

Pridať do obľúbených

8640 Profesionálne Kozmetické Obchod USD 2.49 / kus USD 11.89 / kus USD 4.49 / kus USD 5.98 / ks 19,99 dolárov USD / kus 11.99 USD / kus USD 0.99 / kus 5.99 USD / kus USD 8 / pár USD 3.99 / pack USD 8.49 / kus USD 2.49 / kus USD 17.59 / kus 4.99 USD / kus USD 2.89 / kus

Zbrusu nový rias rozšírenie nástroje Rias Rozšírenie Lepidlo Remover Cream Typ Odstraňovač typ : krém odstraňovač Čistá hmotnosť : 5 g( hmotnosť tento odstraňovač je len 5g, tak to je veľmi malé, je to lepšie pre osobné použitie doma alebo na nový začiatočníkov ), Farba : Biela, dátum Expirácie : 3 rokov dátum Výroby : všetky produkty v našom obchode sú najnovšie vyrobené. Skladovanie: Miesto odstraňovač v suchom chladnom mieste. Vyhnite sa priamemu slnku alebo chladnom prostredí. Špecifikácia Č stimulácia a podráždenie Bez zápachu, ľahko ovládateľný Lepšie v rozpustiť mihalnice Nie je na škodu, aby sa vaše vlastné mihalnice Použitie: Pred odstránením predĺženie rias, prosím, uistite sa, že ste urobili rias čistenie Trvať trochu odstraňovač z fľaše s microbrush a jemne ju na koreni predĺženie rias Počkajte asi 1-2 minúty extenion by samozrejme spadne bez poškodzuje vaše vlastné mihalnice. Účinok odstraňovač by sa nerozhodne typ mihalnice, napríklad, ak chcete použiť silnejší lepidlo, to by trvať dlhší čas, na lepidlo byť rozpustené. Package: 1pcs remover cream bude bezpečne zabalený v bubline taška. Spôsob Platby A Dopravy

Platby

V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti.

Ak máte problémy s vykonaním platby, prosím, neváhajte kontaktovať nás a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problémy,

Doprava

1. Položky sú expedované do 24 hodín (okrem víkendov a sviatkov) a pri dodaní od Číny cez Čína post/ Malajzia post a epacket,závisí to od spôsobu doručenia si vyberiete.

2. Dodávky môžu byť omeškané, počas víkendov a sviatkov. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov, najmä pre medzinárodnú dopravu.

Poistenie (vrátane)---0 eur. Ak nechcete prijímať položky, prosím, kontaktujte nás prvý. Chceli by sme poskytnúť riešenie, ako potrebujete.

Vaša spokojnosť a šťastie je vždy na našej energie. Dúfame, že sme pripravení poskytnúť tie najlepšie produkty a služby pre vás. Akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás prvý. Veríme, že všetky problémy by mohol byť vyriešený.

Spätná Väzba & Návrat Politiky

Spätná väzba

Kupujúci skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po tom, ako dostanete tovar.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby náš obchod, úprimne dúfam, mohli by ste odísť pozitívna spätná väzba a 5-star skóre pre nás, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. W by tiež ocenia vašu láskavosť pridať našej uložiť do nákupného zoznamu.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo akékoľvek nízke hodnotenie skóre. Budeme riešiť všetky problémy, ktoré stretnete.

Návrat Politiky

Máte 10 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom www.haix.sk správu systému, a povedzte nám všetky problémy, ktoré majú, pomôžeme vám hneď ako to bude možné.

Štítky: falošné mihalnice odstraňovač lepidla, falošné mihalnice lepidlo, Rias Odstraňovač Lepidla, Lacné falošné mihalnice odstraňovač lepidla, Vysoko Kvalitné falošné mihalnice lepidlo, Čína rias odstraňovač lepidla Dodávateľov.

Názov Značky Irene Mesiac
Funkcia Žiadny zápach, žiadny dráždivý
farba Biela
Dátum Vypršania Platnosti Tri roky
Stav na sklade
Conditon 100% zbrusu nový
Materiál Remover Cream
Položka Druh Rias Lepidlo
Oblek pre Profesionálny salón použitie a osobné použitie
Číslo Modelu Lash Odstraňovač Lepidla
Veľkosť 5g
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 10cm x 2cm (4.72in x 3.94in x 0.79in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Profesionálne Falošných Rias Lepidlo Remover Cream Rias Rozšírenia Nástroj Krém 5g Krém Pre Odstránenie Falošné Mihalnice

Profesionálne Falošných Rias Lepidlo Remover Cream Rias Rozšírenia Nástroj Krém 5g Krém Pre Odstránenie Falošné Mihalnice

Súvisiace produkty

Porovnať