Cartoon Anglické Písmená Výška Opatrenie Samolepky Pre Deti Izba Vymeniteľné Dieťa Rast Stadiometers Stenu Fantázie Výška Pravítko

Nový produkt

Skladom

€3.35

Pridať do obľúbených

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2 Dobrá správa, Ak vaša objednávka amout je viac ako 20 USD, dáme vám ďalšie nálepky ako darček. Podpora Čas: 28. - 30. Marca Ponáhľaj sa !!!!!

Názov : Cartoon Žirafa Opice Výška Opatrenie Samolepky Pre Deti Izba Deti Darček Rastu Graf Stadiometers Vymeniteľné Domova DecalCartoon Žirafa Opice Výška Opatrenie Samolepky Pre Deti Izba Deti Darček Rastu Graf Stadiometers Vymeniteľné Domova Odtlačkový Veľkosť Produktu: 90 cm*30cm Funkcie: 1. Jednoduché držať na, môžete zmeniť holé biele steny a iné nudné typy, dať svoj domov úplne nový vzhľad.

2. Samolepiace Nálepky, vzduch kartáčovaný od dovozu environmentálne pegments, s top triedy napodobniť, jednoduchosť a módne.

3. Deti Výška Opatrenie Nálepka je dobrý nápad, pre deti darček, pomôcť si dávať pozor na ich rast sprievod. Aplikácia: 1. Dekor pre x izba, obývacia izba,detská izba,Škôlka,Materská škola,Spálne, Gauč pozadí, TV joj, atd. 2. Je vhodný pre hladký povrch, ako je hladký maľovanie na stenu, drevený povrch, kovový povrch, sklenený povrch, ale nie suittable na popol pokles steny a iné unsmooth povrchu.

Ako Odstrániť: Ak používate funkciu horúci vzduch vyhodiť nálepky, znova a znova sušič na vlasy, keď budete mať ďaleko od steny,tam bude bez poškodenia steny.To sa ľahšie lúpať,príliš.

Top Výhody Našich Výrobkov: 1. Sme použiť importované špeciálny papier založené film, a zadnej strane je samolepiaci, čo je hrubšie ako obyčajné nálepky na trhu, a žiadne lepidlo je vľavo po odlúpnutie. 2. Vysoká presnosť obrazu výstup, starostlivý dizajn, vysoký štandard vizuálny efekt, si môžete byť istí, nákup 3. Naše Pegments sú dovezené z Nemecka,a to ordorless,non-jedovatý formaldehyd,nebude poškodiť zdravie vašej rodiny. 4. Okrem toho sme tiež pridať vrstva ochranný film na povrchu, efektívne vode a vlhkosti-dôkaz.Tak môžete vyčistiť špinavé a olejové škvrny s mokrou handrou

Ako Používať: 1. Pripraviť pomocou týchto nástrojov ako sú nožnice, škrabka (alebo karta), mokrou handrou, samolepky na stenu, ktoré chcete nálepku. 2. Pred nalepením, stlačte za 24h.Potom rez produktu na malé kúsky. 3. Dajte každej časti na správne miesto podľa účinok obrázok, potom držať ich po jednom opatrne. 4. Vyhnite sa bublina podľa nálepky s škrabkou. Niektoré veľkú časť môže byť ťažké odstrániť bublina, môžete punkcia to s ihlou a hladký povrch. To nebude mať vplyv na celkový efekt. 5. Buďte opatrní kĺbov.Ak sa budete držať nesprávnej polohy, môžete zdvihnúť jednom rohu nálepky s nožom a potom ošúpeme ho. Náš produkt je možné znovu použiť v prípade, ak nemáte roztrhať ho.

Zhangzhou Yifeng Trading Co., Ltd je popredným medzinárodným dodávateľom životného prostredia a kreatívne domáce dekorácie produkt, patrí stenu, nálepky na dverách nálepku, Kraft Papier Plagát, 3D napodobenina stenu, nálepky a tak ďalej. Naša spoločnosť nie iba použiť rozšírené striekacie stroje a profesionálne procesov na vytváranie domov dekor produktu, ale aj zamestnaných skúsených dizajnérov. Máme odborné pre-predaj tím, po-predajný tím a distribúcia tímu, a tiež spolupracovať s mnohými logisters ktoré nám pomáhajú dodať tovar na vašej strane s non-stop. Neustále zlepšovanie vaše nákupné skúsenosti.

dianxiaobao_2

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Štítky: výška opatrenie nálepky, nálepka pre deti izba, Nálepky Na, Lacné výška opatrenie nálepky, Vysoko Kvalitné nálepky pre deti izba, Čína samolepky pre Dodávateľov.

Štýl Moderné
samolepiace Áno
Balík Obsahuje jeden ks samolepky na stenu
Tému Karikatúra
Cenzurovať Kód WYQT071
Vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Veľkosť Produktu 90 cm*30 cm
Špecifikácia Single-piece Package
Vhodné Hladké Steny,Drevený Povrch,Maľovanie Stien,Keramická Dlažba,Kovové Povrchy,
Skladom 100% Vysoko Kvalitných ZOOYOO Kapela Nálepky 1000 KS Na Sklade
Scenáre Steny
Číslo Modelu WYQT071
Klasifikácia Vtipné Výška Opatrenie Nálepky
Funkcia Výška Opatrenie, Pre Deti Darček, Home Decor
Názov Značky ZOOYOO
farba Multi
Materiál PVC
Aplikácia Spálňa, Škôlka, Materská Škola, Detská Izba
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.11kg (0.24lb.)
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 30cm (1.97in x 1.97in x 11.81in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Cartoon Anglické Písmená Výška Opatrenie Samolepky Pre Deti Izba Vymeniteľné Dieťa Rast Stadiometers Stenu Fantázie Výška Pravítko

Cartoon Anglické Písmená Výška Opatrenie Samolepky Pre Deti Izba Vymeniteľné Dieťa Rast Stadiometers Stenu Fantázie Výška Pravítko

Súvisiace produkty

Porovnať