IWISTAO HIFI Elektronickými 2 Spôsob Crossover PCBA Triedy A Výkon Linkwitz-Riley filter, 4 Kanály Výstup Crossover-bod 2.2 K Hz

Nový produkt

Skladom

€24.64

Pridať do obľúbených

IWISTAO HIFI Elektronickými 2 Spôsob Crossover PCBA Triedy A Výkon Linkwitz-Riley filter, 4 Kanály Výstup Crossover-bod 2.2 K Hz Doprava Zadarmo (Model Č.: WHF-PACR01)

Tento PCBA HIFI elektronickými crossover je nájdete ESP dizajn spoločnosťou u NÁS, ktorá je nastavená na štyri-kanálové stereo výstup štruktúry na výstup ľavý a pravý kanál stereo signál, je to, výšok, výstup z ľavý a pravý kanál, bass ľavý a pravý kanál, môžete sa priamo pripojiť s 4 kanálový zosilňovač obvody potom riadiť vaše HIFI reproduktory. Pre-elektronický crossover zabezpečuje pôvodný a prirodzený zvuk cez oddelené frekvencie pre-zosilňovač malých signál, potom sa riadiť zosilňovač priamo tlačiť reproduktory, čo vám umožní vychutnať atmosféru studio stránky.

Crossover môže byť prispôsobené na iných frekvenciách (zadarmo vlastný), prosím zanechať predávajúci nessage ak je potrebné. Crossover bod PCBA je 2200Hz ako predvolené,

Crossover PCBA je vyrobený z renomovaných Linkwitz-Riley filter. Linkwitz-Riley filter, hlavne pre aktívny filter okruhu, napríklad, používa sa v mnohých sofistikovaných multi-way elektronický crossover systémov. Vlastnosti tohto filtra je až 4 fázy útlmu svahu, inými slovami, každá jedna oktáva frekvencia akustickej energie bude oslabenej 24dB, t. j. útlm svahu -24dB / Oct (Október ie Oktáva, oktávové interval na mysli). Medzitým, v celom audio band (20Hz-20kHz), Linkwitz-Riley filter má veľmi ploché fáze odpoveď, ktorá je oveľa lepšia ako Butterworth filter po filtra signál, žiadna fáza skreslenie, ktorý je všeobecne obdivovaný audiofilov.

Hoci mnohí priatelia dať veľa peňazí a úsilia, aby predzosilňovač, bohužiaľ môžu skúseností trochu sklamanie, v finálny výstup. Je to ťažko ťažké vyriešiť tento problém, použite vynikajúce pre-delič okruhu predzosilňovač plus viacerých výkonových zosilňovačov, naše séria elektronický crossover dosky a zosilňovač rada môže dokonale realizovať svoje sny!

Funkcie

1. Vynikajúce electronial crossover okruh s HIFI dizajn, dokonale reprodukovať pôvodný a prirodzený zvuk.

2. Crossover nastavenie ľahko, crossover frekvencia je žiadne vrcholy a volejbalový spodnej časti.

3. Nastaviteľný výstup, 4 kanály nezávisle.

4. Napájací zdroj pre op amp prijať najlepšie triedy A výkon, ktorý je viac jemné a ďaleko lepšie ako LM317 337 série 78XX energie.

5. Obvod prichádza s štyrikrát získať predzosilňovač (ak chcete zmeniť vopred zosilnenie, prosím, povedať, predávajúci).

Poznámka: v Závislosti od crossover point, môžeme vypočítať odpor a kondenzátor parametre a ich špecifikácia bude rozdiel s obrázkami.

Špecifikácie Produktu

1. Typ filtra: Linkwitz-Riley filtre

2. Crossover point: 2200Hz (t.j. 20-2200HZ pre basy výstup, 2200-20000HZ pre výšok, výstup).

Crossover môže byť prispôsobené na iných frekvenciách (zadarmo vlastný), prosím zanechať predávajúci nessage ak je potrebné. Rôzne reproduktor crossover point nie je to isté ako najlepšie; môžete nám crossover point, sme vám výpočet parametrov obvodu opäť na predaj.

3. Útlm svahu: -24dB / Oct. Rada štruktúra: štyri-kanálové stereo výstup, treble, bass ľavý a pravý kanál

5. Op-amp čip: dovezené JRC je NE5532 (samozrejme, môžete nahradiť ich podľa svojich potrieb, napríklad: OPA2604AU OP275G TL072, atď.)

6. Rozmery: 173mm * 69mm * 18 mm,

7. Inštalácia ihrisku: 133mm * 75mm

8. Napájanie rozsah: AC Dual 14V na Dual 19V

9. Audio vstup / výstup: 2-RCA terminály * 3

Fotografie zdieľať Zákazníka

Mal posúdené Zákazníkov

1. Doprava po celom svete (s Výnimkou niektorých krajinách).

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné v 3~5 pracovných dní po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin

6. Dodávame 4 druhy prepravných služieb, ako je uvedené nižšie

A. Urýchlené Doprava: DHL, UPS alebo Fedex. Pre rýchlejšie prepravu a hladké transakcie, budeme meniť lodnej dopravy medzi nimi. Predpokladaná Doba Dodania: 3~7days

B. Štandardnej Dopravy: EMS, eParket (US je k dispozícii) alebo DHL Global Mail (Nemecko dostupné iba) Predpokladaná Dodacia lehota: 3~7days

C. Ekonomiky Dopravy: Čína Vzduchu Post Mail / Pozemok, Hongkong Vzduchu Post Mail / Pozemok, Švédska Pošta, atď. Predpokladaná Doba Dodania: 15~60days

D. Osobitné Cesty: ruská Špeciálne Trasy, Predpokladaná Doba Dodania: 30~ 40days;

Austrálsky Špeciálne Trasy, Predpokladaná Doba Dodania: 10~ 15days;

Dovozné clá, dane a iné zvyky súvisiace všetky poplatky nie sú zahrnuté do lodné náklady . Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú).

Budeme skontrolujte položky pozorne, a uistite sa, že kvalita pred zásielky. Ak niektoré neočakávané problémy sa stalo, kontaktujte nás prosím v prvom rade.Ak je kvalita problém, kupujúci môže predložiť argumentovať v 7days po prijatí položky, musí kupujúci poskytnúť fotografie , video a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu. Man-made poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

1) .Kupujúci vrátiť nám tovar a zodpovednosť za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

Štítky: elektronický crossover, elektronické filtre, crossover elektroniky, Lacné elektronický crossover, Vysoko Kvalitné elektronické filtre, Čína crossover elektronika Dodávateľov.

Položka Druh Obvody
Materiál HIFI Elektronickými 2 Spôsob Crossover PCBA
Package Áno
Názov Značky IWISTAO
Číslo Modelu WHF-PACR01
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Veľkosť Balenia 18cm x 15cm x 6cm (7.09in x 5.91in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

IWISTAO HIFI Elektronickými 2 Spôsob Crossover PCBA Triedy A Výkon Linkwitz-Riley filter, 4 Kanály Výstup Crossover-bod 2.2 K Hz

IWISTAO HIFI Elektronickými 2 Spôsob Crossover PCBA Triedy A Výkon Linkwitz-Riley filter, 4 Kanály Výstup Crossover-bod 2.2 K Hz

Súvisiace produkty

Porovnať