Kvalitný Červený Prúžok NEPRIATEĽ 5/8" Prúžok Násobne Viac Elastické pás s nástrojmi pre DIY pokrývku hlavy Vlasy Accessorie Veľkoobchod 10Y/Veľa

Nový produkt

Skladom

€2.49

Pridať do obľúbených

!!!Upozornenie 1: Objednávka Suma 10 Eur, Loď rýchlo ePacket alebo Čína Príspevok Registrované Air Mail

!!!Upozornenie 2: Ak objednávku 2 častí, dostanete 5% zľavu automaticky!!!!

Červený Prúžok NEPRIATEĽ 5/8" Násobne Viac Elastické pás s nástrojmi pre DIY Vlasy Accessorie 10Y/Veľa

Názov položky: Prúžok Tlače NEPRIATEĽ Elastické Násobne Viac Elastické, pás s nástrojmi Materiál: Nylon + Spandex, Eco-freindly; Šírka: 5/8 cm(1.55 cm); Farba: Ako na Obrázku; Min poradí: 10yards/veľa, jednu farbu; Výrobku výhody: Vysoká kvalita, super elasticita, dobrá cena, výborné služby Použitia: Elastické vlasy kapely, sušič na kravatu, hlavový most, DIY náhrdelník, náramok, doplnky do vlasov; Balenie: Roll&Kartónu; Doprava: Bežne do Číny Post Air Mail, okolo 20-60days dorazí; Ak chcete, rýchle dodanie, pls neváhajte ma kontaktovať, vám môžeme poskytnúť vyjadriť, ako DHL, UPS, Fedex, TNT.

Sme profesionálne továreň v dodávateľskom Násobne Viac pružnosti(&DIY viazané vlasy kravatu), a máme veľa rôznych štýlov, ako sú Pevné, Vytlačiť, Zviazať farbivo, Kovové, Čipky, Fólie, Lesk a Matný lesk...spolu viac ako 600colors; Pls neváhajte ma kontaktovať, rád vám ich zašleme farebné grafy si môžete vybrať, ďakujem!

Tiež sme sa drží rozvíjať viac a viac nových dizajnov pre splnenie rôznych zákazníkov, akúkoľvek zákazku objednávky je prijateľné. Pls neváhajte a kontaktujte ma a pošlite mi vaše požiadavky, sme veľmi radi, že vám náš návrh a riešenie!

Nové Farby sú už čoskoro...

Vezmite prosím na vedomie: Pružná farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na monitory.

Spätná väzba: Ak sa vám páči náš produkt, môže si pls pomôžte nám, aby sa nám dať dobrú spätnú väzbu a 5 hviezdičiek? Ďakujem vopred! Vitajte, aby znovu!! Vrátenie tovaru: Ak nie ste satified s našimi výrobkami, pls láskavo kontaktujte nás prvé, sme veľmi radi, že vám pomôžu problém vyriešiť. Ďakujeme!

OEM Prijateľné

Akceptujeme vlastný poriadok a vlastné balenie, pls, neváhajte mi poslať vaše kresby pre nás kontrolu. Ak nie je umelecké dielo, stačí mi poslať jasný obraz alebo kreslenie, povedzte mi váš nápad, naši dizajnéri a nás sú veľmi radi, že vám náš návrh a riešenie, ďakujem!

Štítky: elastické pásky na vlasy, elastický pás s nástrojmi, veľkoobchod veľa, Lacné elastické pásky na vlasy, Vysoko Kvalitný elastický pás s nástrojmi, Čína veľkoobchod veľa Dodávateľov.

Štýl móda
Číslo Modelu FR1512231
Oddelenie Meno Dospelý
Druh Elastické Vlasy Pásma
Pohlavie Unisex
Materiál Nylon,Spandex
Položka Druh Pokrývku hlavy
Vzor Typ Prekladané
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
Typ Jednotky veľa (10 Metrov/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kvalitný Červený Prúžok NEPRIATEĽ 5/8

Kvalitný Červený Prúžok NEPRIATEĽ 5/8" Prúžok Násobne Viac Elastické pás s nástrojmi pre DIY pokrývku hlavy Vlasy Accessorie Veľkoobchod 10Y/Veľa

Súvisiace produkty

Porovnať