8*80mm,20pieces za veľa,z nehrdzavejúcej ocele jar snap karabína háčik lezenie modul háčik, vybavenie hardvéru, morské hardvéru háčiky

Nový produkt

Skladom

€14.84

Pridať do obľúbených

vyrobené z 304grade materiál z nehrdzavejúcej ocele.

20pieces per pack,

leštený povrch

Pred nákupom si prečítajte a udržať naše obchodné podmienky v mysli. Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na Amy. Vďaka!

O Platbu

1. Akceptujeme Alipay, Western Union, T/T. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby musia byť ukončené s 3 dní.

3. Nie sme zodpovední za akékoľvek miestnu daň alebo daň z vašej krajine. Doprava cena nie je vrátane poistenia& import/export dane.

O Zásielke

1. Po zaplatení je jasné, my vám pošleme zásielku na www.haix.sk sklade, ktorý trvá about3-4days, potom odchod zo skladu do vašej krajine. ďakujeme vám za vašu trpezlivosť.

2. Nemáme odporúčame vám vybrať Čína Príspevok Registrované Air Mail, pretože je to pomalé, a to sledovať, keď dosiahne svoju krajinu z našej strany. Ak si má vybrať, obráťte sa na miestnu poštu v čase, a zostať v kontakte s ich raz svoj pozemok dosiahol vo vašej krajine. nie sme zodpovední za akékoľvek vrátiť spôsobené colným vo vašej krajine.

3. Prosím, uistite sa, že ste opustili adresu alebo telefónne číslo(mobil)/ psč(poštové smerovacie číslo), sú správne. Ktorý môže položky dostať sa na vás jednoduché!

4. ServiceTransit Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku, pred otvorením spor, prosím, kontaktujte nás, v prvý raz. My vás budeme kontaktovať hneď ako to bude možné najlepšie riešenie. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Návrat & Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť sledovacie číslo ,konkrétny dôvod pre návrat a vaša po#.

O Záruku

1. 12months výrobcu obmedzená záruka za chybné položky(s výnimkou položiek, poškodené a / alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa s v záručnej dobe(a v pôvodnom obale, ak je to možné).musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

O Spätnú Väzbu

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť. Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé, sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie.

Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motív presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: hardvér háčiky, Háčik Lezenie, nerezová pružina háčik, Lacné hardvér háčiky, Vysoká Kvalita háčik lezenie, Čína nehrdzavejúcej jar háčik Dodávateľov.

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Číslo Modelu karabína háčik
Veľkosť 8*80mm
hmotnosť za kus 0.063 kilogramov
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)
Veľkosť Balenia 15cm x 8cm x 6cm (5.91in x 3.15in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 1.45kg (3.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

8*80mm,20pieces za veľa,z nehrdzavejúcej ocele jar snap karabína háčik lezenie modul háčik, vybavenie hardvéru, morské hardvéru háčiky

8*80mm,20pieces za veľa,z nehrdzavejúcej ocele jar snap karabína háčik lezenie modul háčik, vybavenie hardvéru, morské hardvéru háčiky

Súvisiace produkty

Porovnať