Dve Sady DIY Pestovať zeleninu v dome alebo balkón Hydroponics systém bez zemi montáž sady zelenej zeleniny, záhrada

Nový produkt

Skladom

€86.54

Pridať do obľúbených

DVE sady DIY kvet zeleniny Hydroponics systém bez zemi Živín Film Technika PVC potrubie rastlín črepníkových rastlín škôlky hrniec

NF neposkytuje žiadne médium podpora pre korene. Zvyčajne, korene sedieť v dlhej svahovitý závlahového kanála (Obr 1.1). Živiny sa predstavil na high-end kanál a možnosť prietoku cez korene, po ktorom sa odvádza do živiny nádrž. To je potom re-prečerpáva späť do kanála opakovať zalievanie procesu.

Toto krmivo cyklu môže byť prerušovaný alebo kontinuálne. S "občasné" pas cyklus je regulované časovač a opakovať koľko krát za hodinu. To je niekedy označuje ako "impulzné NF". Impulzné NF zvyčajne dosahuje lepšie prevzdušnenie koreňov, pretože korene sú vystavené vzduchu medzi každý kanál. A "continuous" pas cyklus beží non-stop. To je často používaných v obchodnej činnosti.

môžete ľahko rozširovať svoje obľúbené kvety v domácnosti, bez akéhokoľvek zablatené neporiadok a potrebné pre zalievanie rastlín pravidelne.

Hydroponics je ideálny spôsob pestovať rastliny v mestských oblastiach. To je krásny koníček, ktorý vám pomôže relaxovať a to je zábava na hodinky rastliny rastú v nf hydroponické záhrada.

Poznámka: Pretože existuje obmedzenie liqui d a ceramsites loď ping pre international express, express cena bude veľmi vysoká. takže prosím, kupujte Výživné Vzorce a ceramsites pre Hydroponické z miestnych. sú veľmi lacné a ľahko kúpiť. Ak máte akékoľvek otázky, pls kontaktujte nás.

Štítky: hydroponické diy systém, diy hydroponické systémy, hydroponické systémy urob si sám, Lacné hydroponické diy systém, Vysoká Kvalita diy hydroponické systémy, Čína hydroponické systémy diy Dodávateľov.

Druh Visuté Záhrady
Materiál Plastové
Dokončovacie Epoxidy Potiahnuté
Číslo Modelu Visuté Záhrady 02
Plastové Typ ABS
Názov Značky HRDINA PLAVIDLÁ VARIŤ
Použitie domov rastlín
Hmotnosť Balenia 6.0kg (13.23lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 68cm x 25cm x 35cm (26.77in x 9.84in x 13.78in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dve Sady DIY Pestovať zeleninu v dome alebo balkón Hydroponics systém bez zemi montáž sady zelenej zeleniny, záhrada

Dve Sady DIY Pestovať zeleninu v dome alebo balkón Hydroponics systém bez zemi montáž sady zelenej zeleniny, záhrada

Súvisiace produkty

Porovnať