Dekoračné Umelé Kvety Patria Maple Leaf Garland Hodváb Viniča Svadobné Záhrada Dekor Dekorácie -30

Nový produkt

Skladom

€0.73

Pridať do obľúbených

Dekoračné Umelé Kvety Patria Maple Leaf Garland Hodváb Viniča Svadobné Záhrada Dekor Dekorácie

upozornenie:pretože toto je nízka cena výrobku,budeme loď dobré čína post, ale bez sledovania č.,ak nechcete dostávať,my sme odoslať dobré alebo vrátiť peniaze na vás!vďaka za undestand!

Červené Javorové Listy Stav:100% nové značky ,nikdy použitý Materiál ; Plastové + textílie Hlavný Farba : Červená Javor Celková Dĺžka : 2,4 m Leaf Veľkosť : červený javor opustiť priemer: Cca 6typ Jeden kus obsahujú listy : o 30pcs Informácie pre referenčné účely. Prosím, aby chyba merania vzhľadom na ručné meranie.

Funkcia: *poznámka: Pretože materiál je plast & tkaniny, má matieral vôňa,musíte dať von na niektoré viac dní,keď si dať vonku,zvyčajne 2~4 týždne vôňa bude zmizol . *A pretože je textílie materiál a tvar bude ohnuté pre dlhú cestu doprava, ale môžete použiť ťažká vec na listy,tvar bude dobre čoskoro. *To pre svadby, festivaly,strany ,domáce dekorácie, záhrady, oplotenie,kvetinové pocty, prístreškov a mnohé ďalšie * Tieto umelé červené javorové ivies sú sýte farby , tvrdý kvality vydržať zlé počasie

Budeme písať nižšiu hodnotu na obale, aby sa zabránilo vyrábať tarify. Každá krajina má rôzne tarify politiky. Nebudeme účtovať žiadne dane z predaja a manipulačné poplatky.

V každom prípade, nie sme zodpovední za daň (DPH)/Dovozného Cla alebo inej ekvivalentnej vzniká od doručenia transakcie. Skontrolujte prosím váš miestny vlastné právne predpisy a navštívte miestne colné oddelenie webovej stránke pred nákupy.

Zvyčajne posielame balík doporučenou Poštou ,Ak potrebujete parcela, urýchlene nás prosím kontaktujte na platiť za extra prepravné náklady , vďaka .

1.Ak je položka, nemôže pracovať v poriadku, skontrolujte prosím, dvakrát, ak chcete potvrdiť, že produkt je chybný a, kontaktujte náš služby zákazníkom zástupca čo najskôr, dajte nám vedieť, Podrobné Problém , budeme sa snažiť, aby vám slúžili.

2.Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady.

3.Ak sa chcete vrátiť tovar,kontaktujte nás prosím do 30 dní po package prijaté .Návrat výrobky musia byť aj v pôvodnom stave: vrátane krabice, obaly a všetky ostatné príslušenstvo. Výnosy, ktoré sú výsledkom zákazník chyba bude predmetom skutočné prepravné zrážky z vrátenie peňazí.

4. Kupujúci by mal platiť pre návrat prepravné poplatky, ak Všetky NON-Predávajúci vráti Chybu pre vrátenie peňazí . (E. g. priniesol si nesprávnu veľkosť alebo nesprávnu položku)

Vaša satisfication je vždy náš výkon , kontaktujte nás prosím, ak máte akékoľvek problémy alebo otázky ,vďaka !

Štítky: umelé kvety, Dekoratívne Kvety, dekorácia umelé kvety, Lacné umelé kvety, Kvalitné dekoračné kvety, Čína dekorácia umelé kvety Dodávateľov.

Štýl Kvet
Druh Kvet Viniča/Ratan
Číslo Modelu B024502
Príležitosti Vianoce
Veľkosť Balenia 20cm x 14cm x 3cm (7.87in x 5.51in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dekoračné Umelé Kvety Patria Maple Leaf Garland Hodváb Viniča Svadobné Záhrada Dekor Dekorácie -30

Dekoračné Umelé Kvety Patria Maple Leaf Garland Hodváb Viniča Svadobné Záhrada Dekor Dekorácie -30

Súvisiace produkty

Porovnať