Typ-C Univerzálny Jean USB Nabíjací Kábel Pletená Tkanina Údaje Plnenie Sync Kábel

Nový produkt

Skladom

€1.76

Pridať do obľúbených

Vážení Zákazníci,

O spôsoby Dopravy. Pls láskavo upozornenie:

1.Ak zvolíte " Čína príspevok Air Mail ", Budeme loď cez Čína Príspevok Air Mail pre vás. Môžete sledovať na Čína Príspevok Oficiálnej Webovej stránke.

2.Keď Vyberiete možnosť dodania Metódy ", budeme loď cez naše metódy, Prosím, sledovať lodné informácie na stránke dávame alebo nám zanechať správu.

Prosím neotvárajte spor v 40 dní.najprv nás kontaktujte .Ak Ste otvorenej www.haix.sk bude musieť veľmi dlho ho vyriešiť a strácať drahocenný čas .

Takže prosím, kontaktujte nás.budeme vám spokojní Okamžitú odpoveď.

Ďakujeme vám za pochopenie.

Typ-C Univerzálny Jean USB Nabíjací Kábel Pletená Tkanina Údaje Plnenie Sync Kábel

Popis: Úplne nové a vysokej kvality, Odolný a Ľahký dizajn, 1 Meter Dĺžky, f ashion a pohodlné na používanie Vysoké rýchlosti prenosu dát, ako aj nabíjanie cez Zástrčky, Notebooky a Auto adaptéry Rozhrania: Univerzálny Typ-C Farba: Denim Dĺžka: 1 M Hmotnosť: 25g

Package Zahrnuté: 1 * USB Kábel

Prosím, láskavo Poznámka: Položky bude přebalených na uloženie vášho lodné nabitia a byť šetrný k životnému prostrediu. My záručný tovar vám bude dobre chránené v buble tašky, Č retail box!

Prosím, láskavo poznámka : Položky bude přebalených na uloženie vášho lodné nabitia a byť šetrný k životnému prostrediu. My záručný tovar vám bude dobre chránené v buble tašky, Č retail box! Doprava po celom svete s výnimkou oblastí vylúčené – kliknite na tlačidlo "Dopravy a platby" pre detail. Väčšina objednávky bude odoslaný v rámci 1-3 pracovný deň po zaplatení prijaté. Položky sú dodávané letecky 15-25 Pracovných dní, do väčšiny krajín a oblastí -nájdete v tabuľke nižšie sa pre dodanie čas. Všetky dodatočné clo alebo dovozné poplatky nie sú zahrnuté.

Rusko Federácie , zvyčajne trvať približne 25~50 dní, Pls povoliť trochu odkladu.

Brazília , zvyčajne trvať asi 30~60 dní. Pls povoliť trochu odkladu.

Záruka 1-ročná záruka, kúpiť s dôverou. V prípade, že položky, ktoré ste obdržali, je nesprávne, prosím, fotografovať a obráťte sa na nás. Pošleme vám správny. Ak nie ste spokojní s položku, keď je v dobrom stave, vráťte nám ho do 30 dní. Buď sa budeme posielať nové alebo dať svoje peniaze späť. Ak je položka nefunguje po 30 dňoch, prosím, aby fotografie alebo videá a obráťte sa na nás. Zašleme vám nový hneď ako sme dostali chybné položky.

Vráti akceptujeme www.haix.sk politiky návratu. Kupujúci zaplatí spiatočnou adresou. Snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka

Spätná väzba

Ďakujem a užite si nákup z nás na www.haix.sk!

Komunikácia je dôležitá. Prosím, kontaktujte nás pre všetky problémy a riešenia. Sľubujeme, odpovieme vám do 24 pracovných hodín. Prosím, láskavo oznámenie, že náš pracovný čas, je:

09:00-18:00 GMT+8, HongKong čas. Od pondelka do soboty.

Štítky: šnúra pletená, kábel textílie, kábel kábel, Lacné šnúra pletená, Vysoko Kvalitný kábel textílie, Čína kábel kábel Dodávateľov.

Rozhranie Univerzálny Typ-C
farba denim
Názov Značky Vanker
Hmotnosť 25g
dĺžka 1M
Package Zahrnuté 1 * USB Kábel
Číslo Modelu kábel
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Typ-C Univerzálny Jean USB Nabíjací Kábel Pletená Tkanina Údaje Plnenie Sync Kábel

Typ-C Univerzálny Jean USB Nabíjací Kábel Pletená Tkanina Údaje Plnenie Sync Kábel

Porovnať