Dlhé Šaty Ples 2018 Elegantné Morská víla Štýl Špagety Popruh Gold Top Biela Organza Afriky Prom Šaty na spoločenské šaty s perličiek

Nový produkt

Skladom

€111.27

Pridať do obľúbených

Vážení priatelia, vitajte na našej predajni. o nás : Sme výrobcom. Akceptujeme vlastné farby, vlastné veľkosti alebo vlastné návrhy. Ponúkame vysoko kvalitné šaty, a rýchle dodanie, kvalitné služby. vrátenie a zmeny, Ak máme chyby, ako je napríklad štýl, farbu, veľkosť, atď.. Môžeme akceptovať vrátenie / výmenu, musíte sa obrátiť na mňa, hneď ako je to možné, ak nie ste spokojní s tým.

nechajte správu v nasledujúcich podmienok: chcete mať zákazku veľkosť a farbu; povedzte nám, presný dátum potrebujete šaty; mať iné nároky na šaty podrobnosti

Prečítajte si prosím moje obchod politiky tu ešte ste vašu objednávku Vlastné farby/veľkosti: Pre vlastné farby/veľkosti, kontaktujte, prosím, obrázok farba /veľkosť karty, farba /veľkosť vzorky pre váš odkaz, a poskytuje nám s custom color (vlastné farby/veľkosti, objednávanie šaty. Upozornenie: meranie sami doma, je oveľa zložitejšie ako si myslíte! Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, mať vždy meraní odborné miestny krajčír. 1.Na poschodí-dĺžka šiat( označuje požadovanú veľkosť.) Výška: ________ Poprsie: ________ Pás: ________ Hip: ________ Duté Podlahy: ________ 2.Pre iných(členok-dĺžka, čaj-dĺžka, podkolienok, mini) šaty( označuje požadovanú veľkosť.) Výška: ________ Poprsie: ________ Pás: ________ Hip: ________ Duté Podlahy: ________ Duté do Pása: ________ Pás na dolný lem/Dole(ak CHCETE, aby sa šaty končí): ________

A uistite sa, že všetky veľkosti sú založené na moje "Meranie Guide" na Každej Stránke, na moje šaty. Byť zodpovedný za seba a mňa.

colné poplatky

Vo väčšine času, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať ako vzorka a nízku hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. sedliak zodpovedať všetky colné poplatky, Prosím pozrite sa na to, colnej politiky na svoje miesto. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu. ohlasy takže neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu nemôže dôkladné vyriešiť vaše problemes.Pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Ako vážne a zodpovedné predávajúceho,budeme sa snažiť vyriešiť váš problém. Ešte raz,ďakujeme za objednanie a dúfam, že sa vám páči váš nákup tu.Komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Ak ste spokojní so svojím nákupom a naše celkové služby,pls minútu zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie platby o nás

šaty v pôvodnom stave-unworn, neumytými, nezmenený, a nepoškodený a musí mať tagy neporušené a stále pripojené. Uveďte podrobné vysvetlenie vrátenie obalu.

A. Otázky Kvality: Návrat Na Výmenu A Vrátenie Peňazí

Všetky výnosy musia byť zaslané do 5 dní zásielky dodáva. Prijímame len

1. Ak náš personál zistí, že tovar je vadný, ako je popísané, budete dostávať náhradu za nákupnú cenu plus poštovné a manipulačné poplatky.

2. Ak zistíme, že tovar nie je chybný akýmkoľvek spôsobom alebo bol zneužitý, potom tovar bude dodaný späť

ak ste bez náhrady.

B. Veľkosť Chyby:

Prosím, buďte si vedomí, že vzhľadom na povahu handwork potrebné, hotové šaty sa môžu líšiť od 1.3" v žiadnom smere stanovených meraní.

1. Všetky šaty sú vyrobené alebo prísť s marže pre zmenu a prispôsobenie v prípade potreby. Ak šaty veľkosť nemal prísť v špecifikácii ako jeden objednať, môžete zvoliť, aby sa úpravy, na miestnej mieru, v takom prípade budeme uhradiť krajčírstvo náklady na tak dlho, ako náklady nepresahuje pôvodná cena šiat o 50%. Ak krajčírstvo náklady prekročiť pôvodná cena šiat o 50%, budeme uhradiť len do sumy, ktorá sa rovná 50% šaty pôvodnej ceny.

2. Ponúkame úpravu služby pre našich zákazníkov, ktorí môžu poslať späť šaty a získať šaty upravené do 5 pracovných dní.

Nemôžem prijať náhrady alebo sa vráti na nasledujúcich situáciách:

- Ak ste absolvovali ma zle merania*. (Ja sa nemôžem prijať náhrady alebo sa vráti na nasledujúcich situáciách:

- Ak je vo vašom prípade je zrušená alebo vám pomôžeme na procese:))

* Ak sa vaša sťažnosť je o "urobil som svoje šaty v zle merania, ako si ma poslal", potom by ste mali poskytnúť mi obrázky šaty s meraním pásky, zatiaľ čo budete nosiť, s pomáhať profesionálne krajčírky.

- Ak je vo vašom meraní zmenila vzhľadom na hmotnosť zisk alebo strata.

- Ak vaše šaty je poškodené z dôvodu nesprávne žehlenie alebo umývanie metódy.

- Ak ste absolvovali ma zle prepravné údaje.

- Keby ste ma kontaktovať s vašimi vrátiť žiadosť dlhšie ako 5 DNÍ po tom, ako dostanete váš balík.

- Ak sa nechcete vrátiť vaše šaty do 5 Dni po dohode na návrat.

- Nemôžem akceptovať vrátenie tovaru alebo platby, ak je dôvodom nemal rád štýl.

Prosím pochopiť. Ak si nie ste istí, ktorý štýl je lepšie pre vaše telo typu, potom odporúčam, aby ste navštívte miestne svadobný salón a pokúsiť o podobný štýl šiat. Toto by vám pomôže, aby vaše konečné rozhodnutie.

- Rush servisné poplatky (ak existuje), nie sú refundovateľné.

- Vlastné štýly alebo objednávku s akýmkoľvek prispôsobenie nie sú refundovateľné.

**Objednávky zadané v vlastného merania sú tiež zákazku objednávky.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Aj keď som sa pokúsil predstavujú on-line farby tak presne, ako je to možné, nemôžem zaručiť, že farby zobrazené na monitore bude zodpovedať skutočnej odev. Variácie svetla a úvah o originálne fotografie, ako aj rozdiely v počítačové monitory a tlačiarne môže urobiť farebné tóny sa objaví mierne líšiť od skutočných textílie.

Štítky: Prom Šaty, prom šaty štýl, štýl prom šaty, Lacné prom šaty, Vysoká Kvalita prom šaty štýl, Čína štýl prom šaty Dodávateľov.

Položka Druh Prom Šaty
Silhouette Morská panna
Príležitosti Ples
US Veľkosť 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Výstrih Zlatko
embellishment Korálky
Pre Príležitostiach Prom / party / koktail / formálne šaty/Bridesmaid, šaty
Vlak Sweep Vlak
Módny Prvok Backless
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Vstavaný Podprsenka Áno
Späť Dizajn Lištovanie
farba biela ,alebo farby v farbu karty
Pasu Prírodné
Rok Dvetisíc sedemnásť
Materiál Polyester
Skutočné Obrazy Áno
Rukáv Štýl Špagety Popruh
Dekorácie Lištovanie,Čipky
Štýl Sexy
Textílie Typ Satin
textílie Satin
Názov Značky forelsket
Typ Obrazu Skutočné Obrazy
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 2.0kg (4.41lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dlhé Šaty Ples 2018 Elegantné Morská víla Štýl Špagety Popruh Gold Top Biela Organza Afriky Prom Šaty na spoločenské šaty s perličiek

Dlhé Šaty Ples 2018 Elegantné Morská víla Štýl Špagety Popruh Gold Top Biela Organza Afriky Prom Šaty na spoločenské šaty s perličiek

Súvisiace produkty

Porovnať