DPS3012 DC30V/12A voltmeter Konštantné Napätie prúd Step-down Programovateľné ovládanie modul Napájania buck Napätia: 10% zľava

Nový produkt

Skladom

€26.97

Pridať do obľúbených

DPS3012 DC30V/12A voltmeter Konštantné Napätie prúd Step-down Programovateľné ovládanie modul Napájania buck Napätie 8% zľava

Konštantné Napätie Konštantný Prúd

Programovateľné Ovládanie Napájanie Modulu

Model výrobku: DPS3012

Všeobecné Informácie

Konštantné napätie konštantný prúd programovateľný ovládací modul napájania dať zber analógových integrácie a digitálne riadiace funkcie v jednom. Jeho nastaviteľné výstupné napätie rozsah je 0-32.00 V, krok 0.01 V. Jeho nastaviteľný výstupný prúd rozsah 0-12.00 A, krok 0.01 A. Tento modul má power-down uložené funkcie a je možné uložiť 10 skupín nastavenej hodnoty. A to má tiež funkciu extrakcie rýchlo dvoch skupín uložená hodnota. V porovnaní s tradičnými analógové napájanie, je to pohodlnejšie rýchlo extrakt napätia alebo aktuálnej potreby. LCD modul má funkcia digitálny voltmeter a ammeter. Môžete zobraziť predvolené napätie, vstupné napätie výstupné napätie, prednastavený aktuálny, výstupný prúd, výkon, atď. na výstup štátu pripomenúť oblasti, môžete vidieť, že výstup sa otvorí, alebo nie, štát konštantné napätie konštantný prúd, výstup je normálne, alebo nie, tlačidlo je zablokované alebo nie, a aktuálne údaje a skupiny, ktoré sa používa. Na nastavenie dátového rozhrania, môžete upraviť prepätím hodnotu, nadprúdu hodnota, nad-hodnota výkonu, súbor údajov a LCD brightness (jas). Tento modul má mnoho výhod, malé rozmery, pokročilé funkcie, dobrý vizuálny efekt, vysoká funkčnosť, vysokou presnosťou, ktorá sa používa samostatne, je vnorená do zariadenia a široko aplikované.

Technické parametre

Rozsah vstupného napätia: 6.00-40.00 V Výstupné napätie rozsah: 0V-32.00 V

Výstupný prúd: 0-12.00 A Výstupný výkon rozsah: 0-348W

Hmotnosť výrobku: o 225g Displeja modul veľkosť: 79*43*41(mm) (L*W*H)

Otvorte veľkosť: 71mm*39 mm Napájací modul veľkosť: 93*71*41(mm) (L*W*H)

Dĺžka čiaru: 200 mm Pevné otvor centrum vzdialenosť: 86mm, 64mm

Výstupné napätie rozlíšenie: 0.01 V Výstupný prúd rozlíšenie: 0.001 A

Výstupné Napätie presnosť: ± (0.5% + 1 číslic) Výstupný Prúd presnosť: ± (0.5% + 2 číslice)

POZNÁMKA: musíte mať istotu, že vstupné napätie je 1.1 krát vyššia ako výstupné napätie. Podľa veľké súčasné okolnosti, venovať pozornosť tepla vylučovanie.

Spojenie popis

V+: Vstup pozitívne V-: Vstup negatívne:

Z+: Výstup pozitívne: OUT: Výstup negatívne

Poznámka: rozsah Vstupného napätia je DC 6-40V a 40v je limit napätie, prosím zanechať miestnosti používať. Inak to bude spálené. Vstup musí byť DC napájanie, nie AC 220V, inak to bude spálené príliš. Hoci tento modul má zadnej strane spojenie ochrany a výstupná skratová ochrana, môžete muse byť v prísnom súlade s pripojením description ak sa chcete pripojiť. Ak sa chcete pripojiť napájanie s výkonom, modul sa bude spálené.

Panel popis

1-Napätie nastavenie/Page up zvoliť/Odkaz extrakt M1 skupiny údajov

2-Údaje nastavenie/ Výpis hodnoty uvedené skupiny údajov/Store hodnoty do skupiny určených údajov

3-Aktuálne nastavenie/Strana Nadol na výber/Odkaz extrakt M2 skupiny údajov

4-1.44 palcový farebný LCD displej

5-Kódovanie, potenciometer/Data úprava,/Zámok všetky tlačidlá

6-Otvorenie alebo zatvorenie výstup

Displej rozhranie popis

7-nastavenej hodnoty výstupného napätia

8 - skutočná hodnota výstupného napätia

9-skutočná hodnota výstupného prúdu

10-skutočná hodnota výkonu

11-skutočná hodnota vstupného napätia

12-prednastavenú hodnotu výstupného prúdu

13-Tlačidlo zamknúť alebo odomknúť riadka

14-Výstup normálne, alebo nie riadka

15-Konštantné napätie konštantný prúd stavovom riadku

16-súbor Údajov riadka

17-zatvoriť alebo Otvoriť výstupný riadok

18-Zabudované výstupné napätie

19-Zabudované výstupný prúd

20-Zabudované cez - napätie

21-Zabudované over-current

22-Predvoľba po-moc

23-Zabudované jas obrazovky

24-Zabudované súbor údajov

25-skutočná hodnota výstup napätie a výstupný prúd

Prevádzkové pokyny

Keď pripojiť napájanie sa na obrazovke zobrazuje uvítacie okno v prvom rade a potom príde do hlavného rozhrania. Na hlavné rozhranie, výstup nastavená hodnota napätia a výstupného nastaviť aktuálny hodnota je na hornej časti obrazovky. Veľké písmo hodnota na ľavej strane sú súčasné reálne výstupné napätie, aktuálne skutočný výstupný prúd a prúd skutočný výstupný výkon. Vstupné napätie je na spodnej časti obrazovky. Tam sú niektoré beží stavové ikony na pravej strane obrazovky, zadajte ikonu zámku, abnormálne výstup ikonu stavu, konštantné napätie konštantný prúd ikonu súboru údajov tip ikonu a otvára alebo zatvára výstup ikonu.

Nastaviť výstupné napätie a výstupný prúd na hlavnom rozhraní.

Stlačením V/↑tlačidlo krátko, môžete vstúpiť do napätie nastavenie stavu. Potom stlačte kódovanie potenciometer, a potom enter, ak chcete nastaviť číselnú hodnotu. Stlačte kódovanie potenciometer vstúpiť do stavu opravných číselná hodnota, ktorú chcete upraviť. Zase kódovanie potenciometer na nastavenie číselnej hodnoty. Otočenie v smere hodinových ručičiek otáčanie na zvýšenie číselná hodnota; Otočenie proti smeru hodinových ručičiek na zníženie číselná hodnota. Ak chcete ukončiť nastavenie číselnej hodnoty, stlačte krátko V/ up. V rovnakom čase vopred nastavené hodnoty sa uložia. Alebo môžete robiť nič v jednej minúte, stav bude automaticky existoval a prednastavené budú uložené príliš. Môžete stlačiť/↓ak chcete nastaviť výstupný prúd rovnakým spôsobom.

Štítky: Napätie Prúd, Sieťové Napätie, Aktuálne napätie, Lacné napätie prúd, Vysoká Kvalita napätia, Čína prúd napätie Dodávateľov.

Typ Displeja Digitálny Len
Názov Značky JUANJUAN
Zdroj Napájania DC
DIY Dodávky Elektrické
Trieda Presnosti Normálna
Číslo Modelu 1
Rozmery Normálna
Rozsah Merania 0-30V
Prevádzková teplota Normálna
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 7cm x 8cm x 9cm (2.76in x 3.15in x 3.54in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

DPS3012 DC30V/12A voltmeter Konštantné Napätie prúd Step-down Programovateľné ovládanie modul Napájania buck Napätia: 10% zľava

DPS3012 DC30V/12A voltmeter Konštantné Napätie prúd Step-down Programovateľné ovládanie modul Napájania buck Napätia: 10% zľava

Súvisiace produkty

Porovnať