Lovedoki Roztomilé Dievčenské Series Notebook Diár Týždenný Plán Mriežky Prázdny Papier Plánovač Rozvrh Agendy 2018 Roztomilý Kórejský Papiernictvo Obchod

Nový produkt

Skladom

€5.60

Pridať do obľúbených

[xlmodel]-[custom]-[8888] Informácie o Výrobku

2016 Candy Farby koženka Plánovač Notebook A6 SLIM Loose-Leaf Plánovač Osobného Denníka Kreatívny Darček Písacie potreby Dodávky

Názov Produktu:Dokibook Nové Pevná Väzba Danú Stránku Týždenný Plán Mriežky Prázdny Papier Príručky Naplánovať Program Plánovač

Typ:

Melón Dievčenskú

Jahoda Dievčenskú

Modrá Rozprávky

Ružový Sen

Veľkosť:92x188mm

Veľkosť:92x188mm

Stránky:Celková 168Pages

Detail Produktu

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

[xlmodel]-[produkty]-[8888] domnievame sa, že sa Vám Bude páčiť ...

[xlmodel]-[custom]-[41396] Služby

Zásielky

1.Všetky položky by byť dodávaný do 1-5 pracovných dní po www.haix.sk potvrdil obdržaní vašej platby.

2.By Letecky vrátane HK post a čína príspevok .Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory ,môže to trvá až do 10 až 30 pracovných dní.Z našej experence,pre väčšinu krajín,môžete očakávať, že 10-25 dní.

Podľa EMS: 5-7 pracovných dní

Spoločnosťou UPS,DHL,FEDEX: 3-5 bussiness dní

3. Vlastné poplatok

Budeme deklarovať ako vzorka a nízku hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niektoré colné môžu byť prísny, niekedy; kupujúci sú zodpovední za cusroms povinností raz spôsobené.

Láskavo pochopiť .Vďaka!

Returen

1.Všetky výrobky sú pod prísnym vyšetrenia, aby sa ubezpečil všetky sú v dobrej kvality pred odoslaním, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

2.Ak nie ste spokojní položky, keď dostanete ,vráťte ho do 14 dní pre umiestnenie alebo meney späť .Avšak ,kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné náklady, a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

3.láskavo kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

Spätná väzba

1.Sme závislí na vašej spokojnosti k úspechu preto svoje pozitívne spätná väzba je veľmi dôležité, aby nás .Appreciatively nechajte nám svoj pozitívna spätná väzba a 5 hviezd na našej webovej stránke.

2. Žiadne problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutial spätnú väzbu .My sa budeme snažiť riešiť problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Ďakujem moc za vašu podporu!

Úprimne želajú youhappinesscheerfulness a úspech

Doprava 1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. 2. Povedzte mi, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne. 3. Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda. Za normálnych okolností trvá 7-40 pracovných dní príchodu leteckou Poštou, a trvá 3-10 pracovných dní Express. bude make-up pre vás.Vďaka za všetky 4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní, prosím, kontaktujte nás, a potom I vám pomôže sledovať. Návrat Politiky Len chybný výrobok bude ponúknutá exchange. Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu umiestnené vašej objednávky. To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu.Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie. Poznámka 1.Prosím, aby malá veľkosť chyby spôsobené ručné meranie. 2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné. Spätná väzba 1. Prosím potvrďte doručenia tovaru po máš ich. 2. Ak máte akékoľvek otázky, pre produkty, ktoré si dostal, prosím, kontaktujte nás v čase a budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a aby ste spokojný. 3. Prosím, dajte nám pozitívnej spätnej väzby. Vďaka za tvoj čas! Vitajte navštívte znova! Iné Politiky, Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane. Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr. Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto aby, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Štítky: prázdny papier, diár týždenný, notebook denník, Lacné prázdny papier, Vysoká Kvalita diár týždenný, Čína notebook denník Dodávateľov.

Vnútorné Stránky 80 Listov
Názov položky notebook
So Zámkom No
Strane Záväzné Režim Vybavené
Kryt Tvrdosť Mäkké Copybook
Funkcie Denník Notebook Plánovač Organizátor
Názov Značky lovedoki
Použitie Denné Poznámky
Dizajn Melón Dievčenskú Jahoda Dievčenskú Modrá Rozprávky Ružový Sen
kryt materiál Papier
Číslo Modelu notebook
Štýl Kreatívne Trendy
Druh Organizátor/Plánovač
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Lovedoki Roztomilé Dievčenské Series Notebook Diár Týždenný Plán Mriežky Prázdny Papier Plánovač Rozvrh Agendy 2018 Roztomilý Kórejský Papiernictvo Obchod

Lovedoki Roztomilé Dievčenské Series Notebook Diár Týždenný Plán Mriežky Prázdny Papier Plánovač Rozvrh Agendy 2018 Roztomilý Kórejský Papiernictvo Obchod

Súvisiace produkty

Porovnať