Prispôsobený 50pcs za veľa vreckové zrkadlo tvar 123*238mm laserové gravírovanie písmen zlaté zrkadlo akryl svadobné pozvánka

Nový produkt

Skladom

€123.63

Pridať do obľúbených

Prispôsobený 50pcs za veľa vreckové zrkadlo tvar 123*238mm laserové gravírovanie písmen zlaté zrkadlo akryl svadobné pozvánka

Dane:

Produkty neobsahujú žiadne dane,kupujúci je zodpovedný za všetky colné poplatky a dane. Vzhľadom na daňový problém, ak kupujúci odmietnuť prevzatie tovaru, kupujúci majú zaplatiť vrátenie nákladov na prepravu.Vezmite prosím na vedomie,vďaka!

Veľkosť:123*238mm

Hrúbka:3 mm

Materail:zlaté zrkadlo akryl

Tvar:vreckové zrkadlo tvar

Množstvo:50PCS

Farba: Všetky farby sú k dispozícii

Text: Zmenil v akomkoľvek jazyku váš jazyk

Tlač Zahrnuté: Áno, v každom farba

Hromadné Objednávky : To zvyčajne trvá 5-7days pre väčšinu vzory, ako všetky ponuky sú vyrábané ručne a musíme to veľa času

Dodacia lehota: 7-9working dní

Rush Objednávky: robíme rush objednávky na niektoré vzory. Porozprávajte sa prosím.

Minimálne Množstvo objednávky je 50 na väčšine vzory, ale opýtajte sa na nízke množstvo, ak sa vyžaduje.

Milí kupujúci, prosím, na vedomie:

Ak budete potrebovať papier, obálky,Prosím nechajte nám správu vo vašej objednávke !

A Ak kupujúci nám nepovedala, že potrebuje papier, obálky, alebo to nie nechajte nám odkaz v jeho objednávky ,nebudeme posielať papier obálky na kupujúceho,Prosím, láskavo upozornenie!

Vďaka za vaše porozumenie a surpporting!

Produkt fotografie:

Bezpečné balenie:

Podmienky

1.Prosím, povoľte minimálne 2-4 týždňov pri objednávke vaše tlačoviny.

2.Doklad/s budú zaslané na vami a zákazník je konečná zodpovednosť skontrolovať všetko, s osobitným dôrazom na znenie a pravopis. Podpísaním/dating a vrátenie dôkaz/s súhlasíte, že ste si prečítali doklad/s a je všetko v poriadku. sme nemôže niesť zodpovednosť za akékoľvek chyby, ktoré prešli bez povšimnutia po proof/s bola podpísaná. Akékoľvek zmeny znenia alebo pravopis musí byť jasne písomne. Zmeny vykonané telefonicky, nebudú akceptované.

3. Ak budete potrebovať akékoľvek zmeny a doplnenia po potvrdení doklad/y sú správne a tlač osobné údaje začala tento pripočítaný poplatok začleniť materiály a práce investované.

4.Klienti sú plne zodpovedný za získanie autorských práv povolenie týkajúce sa vzorov, atď.

5.Objednávku môžete zrušiť pred die práce, ale Po uplynutí tohto času platba musí byť uskutočnená v plnej výške ako práce sa začali na vašej objednávky.

6. Sme nemôže niesť zodpovednosť za tovar stratená pri preprave, alebo za akékoľvek škody, ktorá nastane, keď po jednotlivých položkách, aby vaše hostí. Je vašou povinnosťou skontrolovať poradí už dostal, a oznámiť nám prípadné škody, ku ktorým došlo počas tranzitu do 24 hodín od doručenia. Ste vítaní, aby zbierať svoje objednávky priamo od nás, podľa dohody.

7.Všetky kancelárske potreby je ručne vyrábané a bude tu veľmi drobné zmeny v každej karty. Je to súčasť ich make-up a neznamená to, že sú chybné.

8. Odoslaním objednávky súhlasíte s týmito podmienkami.

9.Plnú náhradu nie je možné raz, aby sa na osobnostné, sme sa poskytne náhrada, ak je chyba na objednávku z nás.

10.Materiál: Materiál môžu byť mierne odlišné v každej objednávky, ako sme sa spoliehať na dodávateľov každého výrobku a trhu trend z času na čas mení, takže vzorky obrázky sa môžu mierne líšiť od skutočných poradí, že by ste miesto na báze jednotlivých farebnú schému.

11. Doprava : je zákazníci zodpovednosť na objednávku karty aj pred svadobný deň ako kuriér meškanie sa očakáva, že v zaneprázdnený vrchol čas. Vezmite prosím na vedomie, dodacia lehota je všetko, podliehajú vlastné & zúčtovanie.

12. Zásielky, ktoré prekračujú hranice môžu byť zúčtované cez colnicu v cieľovej krajine ešte pred doručením zásielky Príjemcovi. Tento proces môže odložiť vašu objednávku niekedy.

Štítky: karta karta, tvarované karty, karta listov, Lacné karty karty, Vysoko Kvalitný tvarované karty, Čína karty písmená Dodávateľov.

Číslo Modelu HTGT-ZRKADLO-322
Názov Značky HANTANG
Vzor Single-Typ stránky
Druh Iné Slávnostné & Party Dodávky
Dovolenka Svadba
Veľkosť 123*238mm
Štýl Humanitné vedy
Hudba No
Hmotnosť Balenia 6.0kg (13.23lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Prispôsobený 50pcs za veľa vreckové zrkadlo tvar 123*238mm laserové gravírovanie písmen zlaté zrkadlo akryl svadobné pozvánka

Prispôsobený 50pcs za veľa vreckové zrkadlo tvar 123*238mm laserové gravírovanie písmen zlaté zrkadlo akryl svadobné pozvánka

Súvisiace produkty

Porovnať