Prototyp Štít Mega pre Arduino Mega (Montované)

Nový produkt

Skladom

€3.21

Pridať do obľúbených

Produkt oficiálne stránky:

http://robotdyn.com/ ~vEcdA - Medzinárodné

http://robotdyn.ru / ~vEcdA - ruský

* Pre získate podrobné informácie o produkte, inštrukcie, príručky a softvéru, Pls nájdete na oficiálnej stránke produktu.

Popis:

Už ste unavení z zamotaniu káblov od štít Arduino? Váš projekt Prototyp Štít Mega a spojte ho s Arduino Mega.

Poskytuje rýchle a bezpečné prototypov. Prototyp Štít Mega je prepojený s Pc cez komíny a dáva možnosť pripojiť ďalšie štít hore. Môžete spustiť rozšírené rozvojových s nastavenie komponentov na malé solderless breadboard (v cene) a dokončiť montáž s spájkovanie na štít ako kompletný projekt.

Prototyping shield zahŕňa spájky oblasti, s GND a VCC riadky (za predpokladu, 5V alebo Vin silu Arduino), spájkovacie povrch pre SOIC (do 14 kontaktov), 3 farebné Led diódy (červená, zelená, modrá) so vstupom na spájkovanie alebo ženských hláv, jeden vypínač tlačidlo so vstupom pre pripojenie a tlačidlo RESET. Led a tlačidlá môžu byť pripojený k žiadnej Arduino pin alebo inštalovaných komponentov.

Kompatibilné s Arduino Mega.

Technické detaily: 3 farebné LED(zelená, modrá, červená ), ďalšie prepnúť tlačidlo, montáž priestor pre spájkovanie súčiastok s VCC a GND riadkov, napájanie VCC zmena z 5V na Vin, spájkovacie priestor pre SOIC, ďalšie kondenzátor pre výkon stabilizácia.

Foto:

Štítky: štít systém, štít života, prototyp pc, Lacné štít systém, Vysoká Kvalita štít života, Čína prototyp pc Dodávateľov.

Číslo Modelu ProtoShieldMega//Zmontované
Názov Značky RobotDyn
Veľkosť Balenia 15cm x 9cm x 3cm (5.91in x 3.54in x 1.18in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.042kg (0.09lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Prototyp Štít Mega pre Arduino Mega (Montované)

Prototyp Štít Mega pre Arduino Mega (Montované)

Súvisiace produkty

Porovnať