Veľký LCD displej, Elektronické Vody Časovač Záhrade Automatické Zavlažovanie Radič Single-Dial Zalievanie Časovač

Nový produkt

Skladom

€24.13

Pridať do obľúbených

Extra-veľký LCD displej s svetlé. Super-jednoduché programovanie dáva flexibilná regulácia zavlažovania trvanie a frekvenciu Rain delay a ručné zalievanie funkcie zaručujú maximálnu ochranu vody Až 4000 zapnutie a vypnutie cykloch len z dvoch alkalických batérií (nie include) Ukladá vody v suchom podmienky

Popis Výrobku:

Single-Dial Automatické Elektronické Vody Časovač bude zase hadice batérie do naprogramovaného závlahový systém v priebehu niekoľkých minút. Viac mŕtvych rastlín, pretože ste zabudli vody nich. Viac mokrý trávnik, pretože ste zabudli vypnúť vodu. Stačí nastaviť časovač a ísť! S veľkým digitálnym displejom, nadrozmerné dial, a jednoduché ovládanie, programovanie je rýchle a jednoduché. Postavený s kvalitných materiálov a vode-odolná konštrukcia. Jeden dial umožňuje kompletné ovládanie časovač funkčnosť. Cykly jednoducho nastaviť hodiny, nastaviť zalievanie čas, ako často, ako dlho, potom spustiť program. Dážď oneskorenie je postavený do spustite program funkciu. Ručné tlačidlo umožňuje program prerušenia. Šetrí vody v suchom podmienky.

O Platbu 1.akceptujeme Alipay,Sme prijať cez bezpečné platobné procesor Escrow. 2.Platba musí byť uskutočnená bezpečné platobné procesor Escrow. 3.Ak nemôžete pozrite sa okamžite po zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. 4.My len loď na www.haix.sk potvrdil adresu. O Prepravné 1. Zabezpečíme zásielky od pondelka do piatku. Doprava zahŕňa obalov a manipulačných poplatkov. 2. Trvá približne 15-40 dní (USA, CA, AU). V iných krajinách 40-60 pracovných dní, presný čas dodania závisí od poštových procesu. 3.Prepravné náklady doest neobsahuje žiadne dovozné dane. 4.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky v rámci 15days po prijatí z akýchkoľvek dôvodov;Avšak kupujúci by mal mať vrátiť prepravné nákladné a skontrolujte položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. 3. Ak nechcete dostávať svoju víťaznú položka (y) do 30-35business dní, prosím zanechať správu alebo E-mail, kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy, ktoré s vami. O Spätnú Väzbu 1. Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na každý kupujúci na dokončenie transakcie. 2. Budeme udržiavať vysoké štandardy výkon 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 3. Dobrá komunikácia môže vyriešiť všetky problémy, ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom Negatívna spätná väzba, budeme bezodkladne riešiť problémy, ktoré sa vyskytli, môžete.

Štítky: časovač zavlažovanie záhrady radič, elektronické vody časovač, zavlažovanie záhrady radič, Lacné časovač zavlažovanie záhrady radič, Vysoko Kvalitné elektronické vody časovač, Čína zavlažovanie záhrady radič Dodávateľov.

Materiál Plastové
Názov Značky leezujun
Číslo Modelu gt005
Časovač Typ Ac Pro
Druh Záhrada Vody, Merače
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.7kg (1.54lb.)
Veľkosť Balenia 28cm x 18cm x 15cm (11.02in x 7.09in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľký LCD displej, Elektronické Vody Časovač Záhrade Automatické Zavlažovanie Radič Single-Dial Zalievanie Časovač

Veľký LCD displej, Elektronické Vody Časovač Záhrade Automatické Zavlažovanie Radič Single-Dial Zalievanie Časovač

Súvisiace produkty

Porovnať