New Horúce Vlastné Inuyasha Námestie Vankúše na zips Módne Vlastný Vankúš Vankúš Dekoratívne Pillowcas

Nový produkt

Skladom

€3.12

Pridať do obľúbených

Dear Sir/Madam, Ako pekný deň! Všetky naše produkty si môžete prispôsobiť. Ak chcete upraviť snímku, prosím, kontaktujte nás na určenie, či obraz je dostatočne jasné.

Vlastnosti produktu: Zbrusu Nový 1PC Vankúš Textílie: vysoko kvalitný polyester,bavlna, super mäkké textílie Dizajn: osobné vlastné Spracovanie: Neviditeľný zips uzavretie, všetky hrany sú overlocked, aby sa zabránilo boja. Starostlivosť výučby: stroj umývateľný a suchý vzduch. Použitie: tento hodiť vankúš/vankúš je ideálny pre vnútorné i vonkajšie dekorácie, ideálne pre uvedenie na gauč, kreslo,gauč,posteľ,okna, sedadla, alebo auto. Námestie veľkosť: Obdĺžnikové veľkosť: 8X8inch (20X20cm) 14X18inch(35X45cm) 14x14inch (35x35cm) 16X24inch(40X60cm) 16x16inch (40x40cm) 18X30inch(45X75cm) 18x18inch (45x45cm) 20X30inch(50X75cm) 20x20inch (50x50cm) 24x24inch (60x60cm) Všetky kryty sú ručné šitie dôvodu môže existovať 2-3 cm (o 0.8-1.2-palcový) odchýlka. 1. Výrobok neobsahuje vankúš vnútorné! 2. Naša továreň je možné prispôsobiť aj pre iné veľkosti, a ak môžete dodanie vzorky, môžeme robiť, čo chcete. 3. Actural farbu, môže byť trochu iné fotografie, pretože jas svetla. 4. S cieľom udržať farbu čerstvé, bude To lepšie pridať soľ do vody pre vašich prvom umytí. Veľkoobchod prosím zmluvy sa nám za lepšiu cenu a expresná doprava! Ak chcete, aby ostatné veľkosť / materiál alebo máte akýkoľvek problém, o výrobku, neváhajte a kontaktujte nás. Je mi potešením, ktoré slúžia na vás!!

· Veľkosť je doplnený o konkrétne opatrenia v podrobnej špecifikácie.Prosím, skontrolujte špecifikácie pred umiestnite objednávku.

· Za normálnych okolností povolený rozdiel vo veľkosti približne 2-3 cm v meraní.

· Ak zistíte veľkosť nezapadajú si,prosím, kontaktujte nás priamo.

Rozdiel vo farbe možno spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď.Avšak,ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby,prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

·Čas Platby

Platba by mala byť vykonaná do 20 dní po zadaní objednávky, inak bude objednávka automaticky zrušená.

·Platobné Metódy

V súčasnosti, www.haix.sk môže podporovať kupujúci prostredníctvom kreditnej karty (RMB kanál a dolár kanál), WebMoney (WM), TT úhrady, western union, Qiwi peňaženky, Brazília Boleto.

Staráme sa o vás, našim zákazníkom, a bude vždy snažiť, aby vám pomohol von. Takže ak máte nejaké problémy, prosím, stráviť bez váhania nás kontaktujte. POŠLITE NÁM E-MAIL PRVÝ PRED ODCHODOM ŽIADNE NEGATÍVNE/NEUTRÁLNE SPÄTNÚ VÄZBU ALEBO OTVORIŤ VŠETKY PRÍPADY/SPORU. Všetky komunikácie sú riešené prostredníctvom e-mailu. Snažíme sa odpovedať na všetky e-maily, ako rýchlo, ako je to možné, ale vzhľadom k vysokej e-mail objem a rôznych časových pásmach,môže trvať časy pre nás, odpoveď(a nemôžeme odpoveď e-mailov na nedele a ostatné dni pracovného pokoja, prosím, počkať, s trpezlivosťou, ak nám pošlete e-maily na/predtým v týchto dňoch). Vopred ďakujeme za vašu trpezlivosť.Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu

Štítky: Vankúš, Lacné obliečky na vankúš, New Horúce Vlastné Inuyasha Námestie Vankúše na zips Módne Vlastný Vankúš Vankúš Dekoratívne Pillowcas.

So Sexuálnym Podtextom No
Použitie Nemocnica,Hotel,Domáce
Vzor Obyčajný Farbená
Veľkosť 20X20cm one sides, 35X35cm one sides
Názov Značky shunqian
Vzor Typ Tlač
Textílie Počítať 60
trieda triedy
Štýl Žakárové
Nemravný Obrázok No
Číslo Modelu KGFO-8
Materiál Polyester / Bavlna
Vlákno Počítať 400TC
Funkcia Eco-Priateľský,Non-Jedovaté
Technics Netkaných
Druh Dekoračné Obliečky Na Vankúše
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 18cm x 18cm x 6cm (7.09in x 7.09in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

New Horúce Vlastné Inuyasha Námestie Vankúše na zips Módne Vlastný Vankúš Vankúš Dekoratívne Pillowcas

New Horúce Vlastné Inuyasha Námestie Vankúše na zips Módne Vlastný Vankúš Vankúš Dekoratívne Pillowcas

Súvisiace produkty

Porovnať