8kinds prírodných kameňov pre výber,Prírodný fialová,žltá,biela,modrá kryštál kremeňa,netradičné nugget korálky prívesok

Nový produkt

Skladom

€13.18

Pridať do obľúbených

Tvar: Nugget Farba: Zmiešané farby Materiál: Prírodný Kameň Trieda Kvality: AA Rozmery: 20-formátu 25 x 20-25 mm

(1.modré crystal 2.ametyst 3.svetlo žltá crystal 4.svetlo fialová crystal 5.crystal&prehnite 6.tmavo žltá crystal 7.rose quartz 8.white crystal)

Nákupný Proces

Package Detail

***** Každý objednávky je zaslané pomocou Bublinkové obálky alebo multil ayer kartón . Chráni položky z poškodenia v transitm, keď dosiahne každý zákazníci'hand.

Nákupné ***** Položky, odoslané do 1-5 pracovných dní po platbe overovaní. ***** Zadarmo doprava položky, budeme používať HK alebo Čína Príspevok Air Mail na vás: item(s) 2kgs

***** Každý pozemok bude mať sledovacie číslo pre vašich zásielok.

***** Položky(položiek) zvyčajne trvá 10 až 30 deň, aby sa dospelo k väčšine krajín. Na niektorých krajinách alebo vidieckych oblastiach, môže trvať aj dlhší čas, v dôsledku č časté leteckej spoločnosti a kontrolu colnými.

***** Ak chcete položku(y) rýchlo príchodu ,budeme používať EMS alebo DHL alebo UPS , ktoré zvyčajne trvá 3-5 deň, aby sa dospelo, ale musí platiť ďalších 20 dolárov .

***** Ak máte nejaké špeciálne requiremant, neváhajte a kontaktujte nás !

Platby

***** Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť.

***** Escrow je našim preferovaným spôsobom platby,sme tiež acce pt rôznych platieb, T/T,Western union,Money gram a iné.

Návrat & Exchange Politiky

***** Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti,ak pre všetky reson nie ste spokojní ,môžete ho vrátiť vec na nás je originál condiion na vrátenie peňazí alebo výmenu.Pred odoslaním nám späť položka,prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť&exchange pokyn.Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Spätná Väzba Politiky

***** Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí platby,Na podporu zdravého Ali spoločenstva,dúfame, že sa vám bude robiť to isté pre nás.Chceme, aby ste pochopili, že sme hodnota služby zákazníkom ohromne.Ak máte akékoľvek nespokojnosť,prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu.Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí.

O Nás ***** špecializujeme sa na vairous kameň perly a všetky druhy šperkov. ***** Držíme založenia dámske šperky uskutočňovanie dodávok, aby jedinečné dielo, a som veľmi šťastný, že sa o ne podeliť, aby viac tvorcovia rovnako ako mňa. snažíme pridávať nové korálky 4-5 krát každý týždeň, aby môj obchod čerstvé. ***** Máme väčšie skladom a môže ponúknuť veľkoobchodné ceny. ***** Zabezpečí vynikajúcu kvalitu našich výrobkov. ***** Ak potrebujete ďalšie množstvo alebo rýchle dodanie, prosím, neváhajte ma kontaktovať. ***** Vitajte pridajte sa k nám --- Vysoká Kvalita,Pôvodné Ceny! nájdete nádherný svet! --- Amazingbeads

Štítky: Nugget Korálky, Korálky Prívesok, korálky korálky, Lacné nugget korálky, Vysoká Kvalita korálky prívesok, Čína korálky korálky Dodávateľov.

Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Položka Hmotnosť 150g
farba zmiešaný
Číslo Modelu SF-37-1
Tvar nugget prívesok
Materiál prírodný kameň
Položka Druh Korálky
Jemné alebo Módne móda
Položka Tvar Round-brilliant-tvar
Názov Značky AMAZETSH
Veľkosť 20-25x20-25mm
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 8cm x 9cm x 13cm (3.15in x 3.54in x 5.12in)
Typ Jednotky veľa (15 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

8kinds prírodných kameňov pre výber,Prírodný fialová,žltá,biela,modrá kryštál kremeňa,netradičné nugget korálky prívesok

8kinds prírodných kameňov pre výber,Prírodný fialová,žltá,biela,modrá kryštál kremeňa,netradičné nugget korálky prívesok

Súvisiace produkty

Porovnať