GSM/GPRS Štít Expansion Board GSM Modul SIM900 Bezdrôtový Modul Pre Arduino

Nový produkt

Skladom

€33.54

Pridať do obľúbených

Popis:

GPRS Štít - expansion board Je sériová komunikácia GSM/GPRS bezdrôtového modulu.. účely je nechať Pre Pc nadšencov naučiť GSM/GPRS mobilného telefónu vyvinúť rýchlo, a môžete použiť na bezdrôtové projektu, a vhodný aj pre diaľkové ovládanie rozvoja, ako napríklad bezdrôtové odpočtu systém, inteligentné domáce spotrebiče, diaľkové ovládanie.

GPRS Štít je kompatibilné so všetkými štandardnými pre Arduino vývoj doska,Pomocou 4 frekvencia GPRS/GSM modul, a podporuje 4 typy kapela 850/900/1800/1900MHz, môžete poslať SMS správy, telefónu, faxu a tak na všetky GPRS mobilného telefónu funkcie. nechajte si veľmi rýchlo pochopiť proces vývoja mobilných telefónov a bezdrôtových rozvoja.

GPRS Štít na základe SIM900 tento patch typ GSM/GPRS integrované jeden čip, pomocou ARM926EJ-S jadra, stavať nadšencov Vytvoriť milovníkov naučiť sa používať aspoň integrované vývojové prostredie.

GPRS Štít môžete cez UART sériový port pomocou konfiguračných nastavení NA pokyn, len musí vložiť rozšíriť rady do pre Aduino rada, použiť NA príkazy na kontrolu GPRS Štít , volať, posielať textové správy...... Okrem toho, GPRS Štít podporu LCD5110 zobrazenie (predvolené vlasy Bluetooth podsvietenie, je vložená v EFCom, pod vplyv diagram) a serial port (sériový port Klávesnice vstup z klávesnice.

Rada nastaviť hardvérové Tlačidlo boot , softvér boot (D10) , hardware RestButton, softvér Zvyšok (D9) umožňuje a Pre Arduino ducha a používať, spĺňajú všetky druhy oboch hard a soft boot alebo boot je tvrdý reštart alebo mäkký reštart DIY. Cez dve skok D0-D3, môžete si vybrať GPRS Štít a Pre Arduino režimu komunikácie je: softvér sériový port (skok, aby sa k D2, D3) alebo hardvér, sériový port (D0, D1).

Tri druhy práce režim GPRS Štít: Short Message Service model Audio music režim GPRS režim Funkcia, vlastnosti: Plne kompatibilný s pre Arduino UNO a Mega2560 vývoj doska série Sériový port komunikácie, slobodu vybrať hardvéru sériový port (D0/D1) alebo softvér, na sériový port (D2/D3) a základnej dosky režimu komunikácie SIM900, všetky IO všetky zrušil, nie len UART port port LADENIA, GPIO port a TLAČIDLO všetkých, PANEL rozhrania na Palube super kondenzátor, zabezpečiť, aby RTC pracovať súčasne podporovať hardvér prepnúť stroj, podporovať hardvér reset 4 frekvenčné pásma, 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz

Špecifikácie produktu: GPRS Štít napájanie 5V Veľkosť: 68.33x53.09mm (ako pre Arduino UNO veľkosť) GPRS multi-slot triedy 10/8 GPRS mobilné stanice triedy B v Súlade s GSM phase 2/2+ 4 - Class (2 W @850/ 900 MHz) Trieda 1 (1 W @ 1800/1900MHz) Rozmery: 24*24*3 mm Hmotnosť: 3.4 g Ovládanie pomocou AT príkazov (GSM 7.07, 7.05 a SIMCOM rozšírené Príkazy AT) SIM toolkit aplikácie napájacie napätie rozsah: 4.8 V 3.1... Nízka spotreba energie: 1.5 mA (režim spánku) Prevádzková teplota: -40 C do +85 ° C °

Poznámka: Zapojte Arduino dosky, musí tiež spája naše 9V DC fire krava. Dôvodom je, že GPRS Štít štartovacieho prúdu a prácu až na vrchol prúd maximálny 2A, ale portu USB, nie je schopný poskytnúť taký veľký prúd, tak to musí byť externé napájanie zariadenia. Zabezpečiť,, že vaša SIM karta nie je uzamknutý GPRS Štít komunikácie prenosová rýchlosť je najlepšie 19200 BPS 8-N-1 (GPRS Štít predvolené automaticky zápas prenosová rýchlosť) Balík Zahrnuté:

1 * GPRS Štít-EFCom

1 * 4 Frekvencia Anténa

1.Všetky naše Položky bude odoslaný do 2-7 pracovných dní od platby vymazané.

2. Budeme loď na defualt adresu v www.haix.sk,ak nemáte informujte nás.

1.Ak máte nejaký problém, o farby, kvality alebo iných, prosím zadarmo padol kontakt s nami pred odchodom nám neutrálny/negatívny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 2.Potrebujeme vašu podporu a dôveru. My vám poskytne najlepšie služby. 1.Ak položka je na ceste,prosím, počkajte niekoľko dní trpezlivo.ak je to stratené alebo returnded, budeme odoslať alebo vrátenie peňazí . 2.Ak máte akékoľvek otázky, o položke,môžeme odoslať/náhrady , alebo vykonanie zľavu vám po zanechajte nám na otázku o položke

Štítky: modul sim900, Bezdrôtový modul, gprs štít, Lacné modul sim900, Vysoká Kvalita bezdrôtového modulu, Čína gprs štít Dodávateľov.

Stav NOVÉ
Aplikácia Diaľkového odpočtu
Číslo Modelu GSM/GPRS Štít
Názov Značky ReYeBu
Druh Regulátor Napätia
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 12cm x 10cm x 3cm (4.72in x 3.94in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

GSM/GPRS Štít Expansion Board GSM Modul SIM900 Bezdrôtový Modul Pre Arduino

GSM/GPRS Štít Expansion Board GSM Modul SIM900 Bezdrôtový Modul Pre Arduino

Súvisiace produkty

Porovnať