7mm Široký Nehrdzavejúcej Ocele Kolo Tryska pre teplovzdušné Pištole Plastové Zvárač teplovzdušná Pištoľ Auta

Nový produkt

Skladom

€4.94

Pridať do obľúbených

7 mm Kolo rýchlosť zvárania prúdnice pre plastové zvárač a horúceho vzduchu spájkovanie zbraň na horúcej forme, zmenšiť, suché, ignit a iné operácie. Platné pre zváranie PE,PP,EVA,PVC,PVDF,TPO rôzne horúce taveniny plast.

Funkcie:

Špecifikácie:

Balenie Obsahuje: Výtvarné spracovanie Pohodlné a praktické Hlavne vhodný pre teplovzdušné pištole, ktoré vybavený membránovým čerpadlom. Odolné voči vysokej teplote, bez netesnosti, pohodlie nahradiť, všestrannosť Nainštalovaný na teplovzdušné pištole na montáž a demontáž elektrických prvkov z rôznych veľkostiach. Režim: kolo tryska Materiál: nerez oceľ Farba: strieborná, ako sa ukázalo, Rozmer: 7 mm Vnútorný priemer: 32 mm Hmotnosť: cca. 20.5 g Použitie pre polypropylén, polyetylénom, PVC a polykarbonátu, zváranie atď. 1 X 7 mm Kruhové Dýzy Platby: 1.Platba musí byť vykonaná do 5 dní aukcie uzávierky. 2.Môžete platiť pomocou Visa,Mastercard,Western Union,QiWi a Bankový Prevod.Akceptujeme aj Alipay na www.haix.sk. 3.Nie sme zodpovednosť za žiadne dôležité povinnosti,dane a poplatky.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou 4.Uveďte vaše špeciálne požiadavky v správe sekcii poznámky keď si vykonať platbu. Poštovné: 1. Doprava po celom svete. (Nemáme loď na post box) 2. Budeme e-mailom vám sledovacie číslo raz položka dodané takže môžete sledovať vašu zásielku v detaile. 3. Máme loď položky hlavne cez EMS, Hong Kong Post,Čína Príspevok,DHL,UPS,FedEx,TNT a Špeciálnu Linku Expresné Služby. 4. Dodacia lehota: Všeobecne potrebovať o 6 až 15 pracovných dní, najviac kapitálu a veľké mestá, malé mestá, alebo odľahlých oblastiach môžu potrebovať trochu viac. 5. Takmer všetky zásielky budú doručené priamo z našej niekoľkých skladov váš list/dvere, to je viac appreciately, že ak necháte podrobné bydlisko adresu s platnou kontaktné telefónne číslo. Záruka: 1. Všetky naše položky (ak nie je uvedené inak) sú zaistené, aby sa úplne nové a vykonáva s plne najmenej 12 mesiacov Záruka. 2. Za škodu pri príchode, prosím, družstvo fotografovať na škody, a pošlite nám ich na overenie. 3. Pre potvrdil, drobné výrobok chybný o váš súhlas, môžeme vás poslať náhradné diely, väčšinou nie sú zadarmo, ale pre tých, drahé súčasti (napríklad LCD OBRAZOVKA),môžete len vrátiť poškodené diely na výmenu tie dobré. 4. Kupujúci znáša poštovné za vrátenie, budeme platiť za preposielanie. Pripomienky: 1.Necháme pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. 2.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 3.Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku, potom ju dostane,sme vám uspokojivé riešenie, než nechať Neutrálne alebo Negatívne spätné Väzby.

Štítky: Kolo Tryska, Teplovzdušné Pištole Tryska, tryska horúceho vzduchu, Lacné kolo tryska, Vysoko Kvalitné teplovzdušné pištole tryska, Čína horúci vzduch tryska Dodávateľov.

Číslo Modelu GSPZ-C(Kolo)
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Stav NOVÉ
Záruka 1 rok
Aplikácia Teplovzdušné Pištole Plastové Zvárač Teplovzdušná Pištoľ Auta
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

7mm Široký Nehrdzavejúcej Ocele Kolo Tryska pre teplovzdušné Pištole Plastové Zvárač teplovzdušná Pištoľ Auta

7mm Široký Nehrdzavejúcej Ocele Kolo Tryska pre teplovzdušné Pištole Plastové Zvárač teplovzdušná Pištoľ Auta

Súvisiace produkty

Porovnať