Ručne Maľované 3 Ks Sada Abstraktné Nôž Kvet, Olejomaľba Na Plátne Obraz Domáce Dekorácie Moderné Umenie Pre Obývacia Izba

Nový produkt

Skladom

€27.12

Pridať do obľúbených

Výraz Služby

Doručenia:

Každý obraz bude 100% ručne maľované podľa našich skúsených umelcov po prijatí vašej objednávky. Tovar vám bude zabalený do 3-7 pracovných dní po obdržaní vašej platby. S cieľom zabezpečiť, aby svoj obraz príde k vám, v pôvodnom stave, dáme maľba suché niekoľko ďalších dní, zvyšuje čas spracovania. Uisťujeme vás, že váš obraz je stojí za to čakanie.

Doprava:

Doprava zadarmo objednávku bude doprava v číne post air mail. Čína príspevok air mail normálne položka dorazí s 10-25 pracovných dní od vyvesenia.

Tiež bude objednávka prepravy do EMS/TNT/FedEx/DHL, ktoré prídu s menej pracovných dní, ale zákazník by mal platiť pre správne expedičné poplatky.

Vrátenie Zaručená:

Vrátime vám ak vrátite predmety v 15days od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Mali by ste sa uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Návrat poštovné je na zodpovednosti kupujúceho, pokiaľ návrat je výsledok nášho chybu (teda, zobrazí sa nesprávne položky).

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 star ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s váš tovar alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: olejomaľba, Obrazy na plátne, Olejomaľba Na Plátne, lacné olejomaľba, Vysoko Kvalitných obrazov na plátne, Čína olejomaľba na plátne Dodávateľov.

Rám No
Materiál Plátno
kvalita AAA Vysoko Kvalitnej 100% Handpainted
Vybavenie nástenná maľba Kvet Olejomaľba
Druh Olejovej Maľby
Médium Olej
Názov Značky YouYiBao
Podpora Base Plátno
Rám režim Potrebujete Kúpiť Vnútorný Rámik Na Zavesenie Na Stenu
Bez Rámu Cena za plátno len
Štýl Abstrakt
Predmety Kvet
Aplikácia Obývacie Izby,Spálne,Kancelárie,Kaviareň,Hotel, Víno, Bar, Jedáleň, Hala, Kuchyňa
Pôvodný No
Predaj Druh Maloobchod, Veľkoobchod
Tvar Námestie
Kaligrafie a maliarstva typ Maliarske Plátno
Číslo Modelu 3ks-y002
Formulár Tri-obrázok Zmes
Veľkosť(CM) 40x40cmx3pcs
Technics Ručne Maľované
Veľkosť Balenia 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ručne Maľované 3 Ks Sada Abstraktné Nôž Kvet, Olejomaľba Na Plátne Obraz Domáce Dekorácie Moderné Umenie Pre Obývacia Izba

Ručne Maľované 3 Ks Sada Abstraktné Nôž Kvet, Olejomaľba Na Plátne Obraz Domáce Dekorácie Moderné Umenie Pre Obývacia Izba

Súvisiace produkty

Porovnať