Sexy Čipka Podprsenka Push Up Podprsenka Plus Veľkosť D E F Ženy Sexy bralette Bielizeň Ultra-tenké Cup Výšivky Intímne Čierna Biela Brassiere

Nový produkt

Skladom

€14.95

Pridať do obľúbených

Ak potrebujete zladené nohavičky, pls kliknite tu!

ak potrebujete len 1 kus nohavičky ,pls kontaktujte nás na zmenu ceny,vďaka!

Nový Príchod Leta 2017 Podprsenka B C D E F Pohár 85 90 95 Transparentné Ultratenké Podprsenka Značky Spodnej Bielizne Minimalizáciu Veľká Veľkosť Podprsenka Bielizeň Ženy Sexy Push Up Podprsenka. Tento produkty obsahujú podprsenka top len. Podprsenka top vyrobené vysoká kvalita, Dvojité výšivky oka farbic, podšívka je bavlna ,zabrániť bradavky vydutie,priedušná, pohodlné a priateľské k pokožke.Pohár tenké vysoké H=0,1 cm,voľne dýchať,tak dlho, ako väčšina confortable.Pohár strane vyrobené dvojitým chrupavky, zabrániť fattiness späť-flow. Vyššie bočné krídla dizajn s underwire a kabriolet elastické ramienka, zabrániť extra prsia. V porovnaní s inými vidieť-cez podprsenky, to priehľadnej čipky podprsenka top je viac vhodný pre každodenné použitie.

V porovnaní s inými čipky tenké cup bra ,táto podprsenka top je viac vhodná pre denné nosenie. Podšívka je bavlna a Kabriolet Prsia pad,zabrániť bradavky vydutie.Soft&Priedušná, Pohár tenké vysoké H=0,1 cm,LETNÉ NAJLEPŠÍ VÝBER

Vítame Maloobchod,Veľkoobchod a Drop Shipping, Môžeme poskytnúť veľmi dobrú cenu pre Veľkoobchodné objednávky, Tak prosím, kontaktujte nás priamo pre veľkoobchodné objednávky.

Všetky naše Položky sú 100% Najvyššej Kvality Guranteed,.

Kvalitné, Lacné Ceny, Dobré Služby je náš Obchod Cieľ!

Veľkosti: 75B,75C,80B,80C,85B,85C,90B,90C,75D,75E,80D,80E,85D,85E,90D,90E

POZNÁMKA :Prosím, vyberte si veľkosť starostlivo podľa merania, ako je uvedené vyššie. Rôzne spôsoby merania spôsobí 1 CM~3 CM rozdiely, ak nie sú žiadne problémy, o veľkosti, kontaktujte náš tím služby! Neakceptujeme disputs alebo negatívnu spätnú väzbu z dôvodu veľkosti, dúfam, že sa vám nemôže pochopiť!

Upozornenie:Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov.

Doprava

1)1-3 Dni viesť čase bude potrebné po tom, čo sme potvrdili prijatie vašej platby.

2)uveďte správnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne.

3)DHL, TNT, Fedex, UPS, Air Cargo, doporučene sú podporované, ak chcete použiť ktorýkoľvek z nich, prosím, kontaktujte nás pred vykonaním platby, pretože tam bude vyrábať ďalšie poplatky. Za normálnych okolností trvá 20-50 pracovných dní príchodu, Čína príspevok Air Mail, a trvá 3-10 pracovných dní Express.

4)Medzinárodná doprava môže byť ovplyvnené sviatky (Vianoce, Čínsky Nový Rok a pod.), udalosti a iné neistoty,ktoré by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas.. Sme nemohli garantovať čas príchodu.Pls pochopiť nás a pridajte ďalších 10-15 dní ako odkladu.

5)Balík menej ako 2 Kg vám bude dodaný Čína Príspevok Letecky, ktoré je doprava zdarma do 26 krajín, ako tieto: Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo; Austrália; Brazília; Kanada, Taliansko, Turecko, Španielsko; Malajzia; Francúzsko, Rusko, Švédsko, Nový Zéland; Nórsko, Švajčiarsko, Japonsko; Thajsko; Írsko; Izrael; Belgicko; Poľsko; Južná Kórea; Rakúsko; Nemecko; Dánsko; Singapure.

V ostatných krajinách, a balík nad 2 Kg, kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady.

Spôsob platby

1.Akceptujeme Alipay tu Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Vlastné povinnosti, miestne dane a poplatky nie sú zahrnuté v položkách cenu alebo prepravné. To je kupujúceho zodpovednosti, ale budeme sa snažiť spolupracovať s vami riešiť to hladko, a ponúknuť nejaké voľné dokumenty, ak nie je žiadne náklady, bude kupujúcemu na jeho zodpovednosť.

Návrat

Iba vadný výrobok bude ponúknutá exchange.

Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu umiestnené vašej objednávky.

To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu.Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

Spätná väzba

1)Vaša odozva je naozaj dôležité pre nás, prosím trvať niekoľko sekúnd dať veľký spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, ďakujem veľmi pekne !!

2)Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred dať neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a dať vám šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Kontaktujte Nás

1)Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás!

2)odpovieme vám hneď ako to bude možné.ale prosím, aby odkladu odpovedať na nepracovný deň.

Ďakujeme za vašu návštevu, šťastie pre nás oboch

Štítky: podprsenka push, podprsenka push up, podprsenka f, Lacné podprsenka push, Vysoká Kvalita podprsenka push up, Čína podprsenka f Dodávateľov.

Šálka Veľkosť B, C, D, E, F
Číslo Modelu R
Vzor Typ Kvetinový
Pásma Veľkosť 34, 36, 38, 40, 42
Predaj Spôsob Veľkoobchod A Maloobchod
Podprsenka Štýl Push Up,Minimalizáciu,Bez Podšívky
Štýl Sexy
Obloženie Bavlna
Uzavretie Typ Späť Uzavretie,Štyri Hák-a-oko
Dizajn, funkcie Výšivky, čipky podprsenka
Dekorácie Výšivky
Materiál Bavlna,Polyester,Spandex
Podpora Typ Underwire
Pohár Tvar Tri Štvrtiny(3/4 Pohára)
Funkcia Push Up,Nastaviť,Vetrať,Pot-Absorbent
Popruh Typ Upravené-popruhy,Kabriolet Popruhy
Veľkosť 75B,75C,80B,80C,85B,85C,90B,90C bra push up
Pohlavie Ženy
farba Čierna,biela podprsenka
veľká veľkosť 75D,75E,80D,80E,85D,85E,90D,90E 90F,95F
Pre Sezónu Zima, jar, leto, jeseň podprsenka
pohár hrúbka tenké, pohár
Položka Druh Podprsenky
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.16kg (0.35lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 17cm x 10cm (11.81in x 6.69in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Sexy Čipka Podprsenka Push Up Podprsenka Plus Veľkosť D E F Ženy Sexy bralette Bielizeň Ultra-tenké Cup Výšivky Intímne Čierna Biela Brassiere

Sexy Čipka Podprsenka Push Up Podprsenka Plus Veľkosť D E F Ženy Sexy bralette Bielizeň Ultra-tenké Cup Výšivky Intímne Čierna Biela Brassiere

Súvisiace produkty

Porovnať