Palivo Benzín Nafta Benzín Olej Dodanie Zbraň Trysky Zásobník S Prietokomerom

Nový produkt

Skladom

€65.28

Pridať do obľúbených

Palivo Benzín Nafta Benzín Olej Dodanie Zbraň Trysky Zásobník S Prietokomerom

Tento nový prečerpávanie paliva tryska s elektrickým meter je určený pre továrne, tréner dvore, čerpacie stanice a househood použitie. Ľahko sa čistí, inštalácia a údržba. Pre rôzne krajiny používajú, meter je dodávaný s 4 jednotky možnosti Litroch(L) / Galónov(GAL) / Litra(PT) / Quarts(QT). Batérie vo vnútri môže dodať 9000 hodín prevádzky cca.

-Dve hlavné Tlačidlo: KALIBRÁCIA, z ktorých si môžete vybrať tú správnu meranie zjednotiť potrebujete a zobrazenie protokolu celkový objem A DISPLEJI, z ktorej môžete zmeniť NA ČAS, objem, ktorý je nula.

Mesuring mierka :9999.9, tento prietokomer má kruhu funkciu ,keď ju hmotnosť tomto meradle ,bude začínať od nuly znova .

Vhodné pre Palivo ,Benzín, Petrolej Nafty ,Benzínu a tak ďalej .

ŠPECIFIKÁCIA:

Trysky veľkosť: 1" NPT ,

Tečie menovitý :10-75L/min.

Presnosť (% Čítanie): ± 1% ,

Max. pracovný tlak :0.2 Mpa,

Rozsah prevádzkových Teplôt: -10°C až +60°C .

To môže byť použitý s 24V prenos čerpadla.

Dodávané s nozzel ako na hlavnej foto ukázal .

Fuctions

Reset "0"

stlačte "ZOBRAZIŤ" pre 1second vynulované.

Súčet

stlačte tlačidlo "KALIBROVAŤ" uvedie súčet tankovanie. Ak celkový súčet nedosiahne maximum čítanie 999,999, bude automaticky nastaví na nulu.

Kalibrácia nastavenie

stlačte tlačidlo"KALIBROVAŤ" a 3 sekundy podržte tlačidlo, stlačte "ZOBRAZIŤ" alebo "KALIBRÁCIA" pre nastavenie. Napríklad, keď meter ukazuje 103L kým tekutina príde 100L dať obrázok 103/100=1.0300. A obrazovka počítača je naprogramované tak, aby zase späť do stand-by situácia po 5 sekundách.

Jednotky Prepínač

stlačte tlačidlo"KALIBROVAŤ" a 3 sekundy podržte tlačidlo, stlačte "ZOBRAZIŤ" pre 5-krát, a potom stlačte tlačidlo"KALIBRÁCIA" pre jednotky swith medzi Litroch(L) / Galónov(GAL) / Litra(PT) / Quarts(QT). . A obrazovka počítača je naprogramované tak, aby zase späť do stand-by situácia po 5 sekundách.

Doprava

1. Odhadovaná doba dodania je 10~20 pracovných dní do Ázie, USA, AU, UK, vo väčšine krajín západnej európy; 15~30 pracovných dní väčšine iných krajín. Dodávka možno oneskorené z dôvodu verejného dovolenku.

2. Ak je to naliehavo potrebné, môžeme zaslať prostredníctvom DHL s konkurenčným agent prepravné náklady. Prosím, láskavo kontaktujte nás pred platby.

3. Kupujúci bude zodpovedný za cla a miestne dovozné dane, ak vznikli.

Náš Záväzok

1. Poskytujeme 12 mesiacov záruka.

2. V prípade položky pokazený za správne používanie podľa návodu počas záručnej doby, prosím, láskavo kontaktujte nás a vrátiť ho na vaše prepravné náklady na výmenu. Budeme odoslať vám náhradné sa na naše prepravné náklady.

3. Ak ste nedostali položka v 40 dní, budeme kontrolovať ho s post office, a potom odoslať alebo vrátenie chýbajúce položky.

Kontakt

1. Ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás na vyriešenie akýchkoľvek problémov. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc. Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že KAŽDÝ ZÁKAZNÍK, 100% spokojnosť.

2. Pre akékoľvek otázky, problémy alebo pomoc, kontaktujte nás prostredníctvom TradeManager alebo prostredníctvom e-mailu.

3. Všetky e-maily odpovedáme najneskôr do 2 pracovných dní. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Naším cieľom je prekročiť našich zákazníkov?s očakávaniami v kvalite, dodávke a náklady prostredníctvom neustáleho zlepšovania a interakciu zákazníkov.

Štítky: palivo benzín, benzín automaty, dávkovač paliva, Lacné palivo benzín, Vysoká Kvalita benzínových automaty, Čína dávkovač paliva Dodávateľov.

DIY Dodávky Inštalatérske práce
Číslo Modelu FMNZ-TM01-1-M
Veľkosť Balenia 38cm x 25cm x 10cm (14.96in x 9.84in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 1.5kg (3.31lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Palivo Benzín Nafta Benzín Olej Dodanie Zbraň Trysky Zásobník S Prietokomerom

Palivo Benzín Nafta Benzín Olej Dodanie Zbraň Trysky Zásobník S Prietokomerom

Súvisiace produkty

Porovnať