6 farieb latinské tanečné predstavenie latinskej tanca nosenie jednodielne šaty Latin dance sukne latinské tanečné šaty, kostým flitrami tasells

Nový produkt

Skladom

€16.76

Pridať do obľúbených

1. Informácie o produkte

100% Zbrusu Nový & Vysokej Kvality

Materiál: Crystal + Bielizeň + Bambulka

Farba: Kráľovská Modrá, Ocean Modrá, Červená, Ruža Červená, Čierna, Žltá

Veľkosť: Jedna Veľkosť

1 PALEC = 2.54 CM

Hmotnosť balenia: 372 g (Cca)

Veľkosť (cm/inch)

Dĺžka

Pás

M/US8/UK10/EU38

95/37.40"

78~98/30.71~38.58"

To je ručné meranie, môže byť 2-3 chyby. A položku farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké. dúfam, že pochopenie

Hmotnosť: 350 g

Položka Zahŕňa : 1 X Tanečné Šaty +1 X Rameno Band + 1 X Krku Reťaz

2. Zobraziť produkt

3. Naše produkty:

Naše produkty sú vyrábané z Vlastnej Odbornej Factory.

Pravda, fotografií ak chcete zobraziť naše produkty.

4. Dovozné clá

1)

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci " zodpovednosť.

2)

Odporúčame skontrolovať váš colný úrad, zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom.

3)

Pred podpísaním balík, prosím, skontrolujte, či výrobok nie je poškodený počas prepravy, a či produkt je v ňom. Ak nie, prosím odmietnuť podpísať .To sa stalo, že niekto ukradol produkt z parcely. Budete považovať za príjem pravý produkt, ako dlho, ako ste podpísané zásielky.

5. Vrátenie peňazí

1) Môžeme ponúknuť vrátenie peňazí, a žiadosť o vrátenie je k dispozícii iba žiadosti, a to do 14 dní po parcely prijaté &vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

2) ponúkame 100% vrátenie peňazí ak je položka je nefunkčné pred príchodom, všetko, čo musíte urobiť, je nám pošlete jasné obrázky ukázať to je nefunkčné. Chybný situácia musí byť zaznamenaný do 7 dní po doručení.

6. Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám páčia naše produkty a služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd. Budeme radi, veľmi veľa. Ak nie ste spokojní, Prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby, budeme sa snažiť v našich silách, aby vypracovali problémy, akonáhle je to možné.

Štítky: kostýmy veverička, kostým tutus, kostým šaty, Lacné kostýmy veverička, Kvalitný kostým tutus, Čína kostým, šaty Dodávateľov.

Názov Značky JUDWENY
Materiál Polyester,Spandex
Tanec Typ Latinská
Veľkosť One Size
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu Latinské Tanečné Kostýmy
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

6 farieb latinské tanečné predstavenie latinskej tanca nosenie jednodielne šaty Latin dance sukne latinské tanečné šaty, kostým flitrami tasells

6 farieb latinské tanečné predstavenie latinskej tanca nosenie jednodielne šaty Latin dance sukne latinské tanečné šaty, kostým flitrami tasells

Súvisiace produkty

Porovnať