Hot Ženy Fitness Joga Top Športové Nohavice T-Shirt Dámy Telocvični Beží Tričko Rýchle Suché Kompresie Krátky Rukáv Červená Jogy Tričko

Nový produkt

Skladom

€7.43

Pridať do obľúbených

Chceš niektoré lepšie, prepravné služby, rýchlejšie, ale lacnejšie získať položky?Prosím, skontrolujte nižšie, ak ste fit žiadosti: 1.pochádzate z Austrálie: keď ste objednávky hmotnosť je nad 11kg, by ste mohli zaplatiť $5.5/kg,potom by ste si to do 4-7 dní 2.pochádzate z Dubaja, Jebel Ali,Sharjah,Abu Dhabi,Ajman,Ras Al Khaimah,Fujairah,Um Al Quaiwan: pri vašej objednávky je hmotnosť 0,5 kg-20.5 kg(prvý hmotnosť je 0,5 kg,pridať za 0,5 kg, musíte pridať $3.17),by ste mohli zaplatiť $9.67+$3.17 za 0,5 kg, s výnimkou prvého hmotnosti. potom by ste si položky v priebehu 5-7 dní. 3.pochádzate z Singapore: pri objednávke je 0,5 kg-10 kg,by ste mohli zaplatiť $6 za prvý 0,5 kg, potom pridať na 0,5 kg musieť zaplatiť $1.67, potom by ste získať vašu zásielku do 4-7 dní. 4.pochádzate z Malajzie: pri objednávke je 0,5 kg-10 kg,by ste mohli zaplatiť $8.34 prvý 0,5 kg, potom pridať na 0,5 kg musieť zaplatiť $2.83, potom by ste získať vašu zásielku do 4-7 dní. 5.pochádzate z usa, Belgicko, Holandsko, Taliansko, Rakúsko, Dánsko, Fínsko, Bulharsko, Cyprus a Východnej Európy: česká Republika, Maďarsko, Poľsko, Rumunsko, Južná Kórea, Malajzia, Thajsko, ak ste objednávku je 0,5 kg,by ste mohli zaplatiť $15.2;objednávka je 1 kg,by ste mohli zaplatiť $18; objednávka je 1,5 kg , by ste mohli zaplatiť $20.5;objednávka je 2 kg, by ste mohli zaplatiť $23.potom by ste získať vašu zásielku do 4-7 dní. Textílie: polyester/spandex 1. Vysoká pružnosť, pevne okolo vášho tela,mäkké a pohodlné, zlepšenie účinnosti svalov, udržiavať bezpečné vaše svaly.

2. Odvod potu, quick-dry tech textílie.

pot sa absorted do tkaniny, a potom sa bude tansfer pot von počas vašej sú v pohybe, nebudú sa cítiť vlhký dotyk a úzkej tela, stále comfortale, tkanina je s priedušná funkciu, oveľa prirodzenejšie, vhodné pre vaše potreby.

Ako si vybrať veľkosť žena t-shirt jóga top ?

pls vyberte si najlepšiu veľkosť pre vás! sme chinses veľkosť, jedna veľkosť menšia ako NÁM veľkosť, môžete Si vybrať, ako vaše telo výška a veľkosť merania. Ak sa vám páči voľné, môžu zvoliť väčšiu veľkosť, ako je tesné, normálna veľkosť je ok pre vás.

Ďalšie Horúce Predaj Produktov:

Získajte viac kupónov!!!

Ostatné položky recommanded z tohto obchodu

Welocome na Našom internetovom Obchode:

žena t-shirt jóga top

Poznámka: Každá krajina má odlišné import politík. Vo všeobecnosti, kupujúci nie sú potrebné zdaňovať a jasný ciel, ale pls poznamenať, že kupujúci je zodpovedný za účelom prejednania a zaplatiť daň, ak je potrebné. budeme robiť všetko čo najlepšie služby vás, ak máte akékoľvek problémy alebo otázky, pls kontaktujte ma zadarmo. budeme vám späť nie viac ako 24 hodín. O prepravnej čas, sme si stanovili doprava zadarmo na Epacket, to príde iný čas, ako v rôznych krajinách. Ak by sme ho poslať, pls daktyl. Ak chcete použiť Expresné, ako je DHL, UPS, TNT......pls kontaktujte nás.

žena t-shirt jóga top Spätnej väzby: Ak sa vám páčia naše produkty, sme úprimne ďakujeme, že si môžete dať Päť Začína, je to veľký podporu našich produktov a služieb. Z courst, ak tam je nejaká vec, že nie ste spokojní s produktmi, pls kontaktujte nás pred dať pripomienky, dostaneme sa späť na vaše otázky a odpovede, v 24 hodín. Pls nedáva 1~3 začína priamo. vďaka veľmi mych. Ak naozaj potrebujete pre návrat výrobky späť, pls zachovať pôvodné vrátiť. Kupujúci je potrebné zaplatiť vrátiť expedičný poplatok.

Štítky: Jóga tričko, tričko rýchle suché, jóga top, Lacné jogy tričko, Vysoko Kvalitné tričko rýchle suché, Čína jóga top Dodávateľov.

Názov Značky yuerlian
Umiestnenie Čína
Fitness vesta Farba Čierna Modrá Zelená Sivá Červená, Biela
športové tričko štýl dizajnu aktívne pančuchové nohavice
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Textílie Typ Jersey
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Fitness tričko textílie Polyester/Spandex
fitness joga tričko kompresné tričko
Funkcia Anti-Zmenšiť,Quick Dry,Priedušná,Anti-Obaľovanie
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu YEL5003
Veľkosť S, M, L, XL, XXL
fitness vesta Veľkosť S M L XL XXL
Položka Druh Košele
beží tričko ženy produktu čas Dvetisíc šestnásť
Šport Typ Jóga
Jóga tričko Položka č. YEL5003
športová vesta textílie funkcia priedušná/ rýchlo suchý/ mäkký
žena T-shirt aplikácie Beh / Joga / všetky športy
Materiál Spandex,Polyester
Veľkosť Balenia 28cm x 20cm x 5cm (11.02in x 7.87in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot Ženy Fitness Joga Top Športové Nohavice T-Shirt Dámy Telocvični Beží Tričko Rýchle Suché Kompresie Krátky Rukáv Červená Jogy Tričko

Hot Ženy Fitness Joga Top Športové Nohavice T-Shirt Dámy Telocvični Beží Tričko Rýchle Suché Kompresie Krátky Rukáv Červená Jogy Tričko

Súvisiace produkty

Porovnať