Luxusné Morská víla Svadobné Šaty Súd Vlak Čipky Vintage Vestido De Novia bez Rukávov Svadobné Šaty 2017 BEPEITHY Nový Dizajn

Nový produkt

Skladom

€239.93

Pridať do obľúbených

Tiež sme sa vysoko ocenil, že môžete zanechať svoj measruement v poradí správu(obj. poznámka), aby sme tak mohli urobiť šaty podľa veľkosti, môžete nám !!! môžete si vybrať, podobný NÁM veľkosť, keď si objednáte šaty, radi by sme poznali vaše poprsie __ // pás __ // boky __ // fyzická výška __ // päty __

prosím, láskavo vedieť, že je to náš skutočný foto, copyright@BEPEITHY a prosím nepoužívajte tieto fotografie pre commerical a obchodné cesty, než si naše príspevok!!!

Vaša spokojnosť je náš dlhodobý výkon a zásadný obavy. Akonáhle sa váš balíček dorazil, odporúčame vám, aby ste otvoriť a skontrolujte, uistite sa, že body, ktoré sme urobili spĺňa vaše požiadavky.

Skúste položiek na hneď, ako je to možné bez odstránenia značky, meniť, alebo na umývanie.

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu z Lhasa Roland_love , môžete vrátiť, alebo vymeniť svoj tovar do 7 dní od doručené dňom.

Žiadosť :

1. V snahe vyriešiť váš problém čo najskôr, kontaktujte, prosím, Zákaznícky Servis Služobného prvý

2. Položky prijaté v rámci 7days z doručené dňom.

3. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení

4. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

5. Po tom, čo sme dostali návrate parcel info a sledovanie Nie,my vám vrátime peniaze na váš účet do 2-7 pracovných dní

Najlepšou Voľbou pre Kvalitné Šaty za výhodné Ceny!

Najlepšiu Kvalitu a Starostlivo Spracovanie

****************************************************************************************************************************************************

F FUNKCIU AQS

1. Ako je Lhasa Roland _love líši od iných on-line svadobné obchody?

Lhasa Roland _love má svoje vlastné továrne a dizajnérov. Šaty ponúkame na predaj sú rovnako kvalitné ako návrhári predávajú v tradičných salóny a iné on-line predajcov. Aj keď sme nie predávať "designer" označené plášte, stále máte krásne svadobné šaty, bez dizajnér cenu.

2. Akú záruku poskytujete na vaše produkty?

Ponúkame na predaj produktov, ktoré veríme, že sú vysokej kvality a spoľahlivosti. Pred odoslaním každého šaty pre našich zákazníkov, našich Q&C personál bude robiť podrobnú kontrolu s cieľom zabezpečiť vysokú kvalitu a Nikdy na účel vyslať poškodený alebo vadný tovar.

3. Čo ak by som chcel urobiť nejaké zmeny šiat? Musím priplatiť?

To je ok pre nás uskutočniť zmeny, ktoré sú pre vás, ako som už povedal, máme vlastnú továreň. Ako je za extra poplatok, závisí to od konkrétnej zmeny, ktoré potrebujete. Stačí, kontaktujte náš služby zákazníkom ak máte akékoľvek otázky.

4. Aký je váš Návrat Politiky?

Zákazníci potrebujú kontakt Lhasa Roland _love Služby Zákazníkom iniciovať návratov do 7 dní po obdržaní vašej položky. Ak váš produkt príde v chybný spôsobom, nesprávne dodaný alebo farbu chybe, sú kvalifikovaní získať plnú náhradu. Ak je však položka nie je chybný, alebo je vyrobená súlade s veľkosťou ste si objednali ale nesedí, prosím, na vedomie, že nebudeme akceptovať vaše vrátené položky.

Súvisiace Šaty

Štítky: vestidos de novia, morská víla svadbu, svadobné šaty, Lacné vestidos de novia, Vysoko Kvalitné svadobné morská víla, Čína svadobné šaty Dodávateľov.

Silhouette Morská Víla/Trumpet
Uzavretie YKK zips/Krajky-Up
MIN 1 kus
Pasu Prírodné
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
textílie 100% Polyester
Skutočné Obrazy Áno
Rukáv Štýl Spp Rukáv
Vlak Súd Vlak
Dekorácie Lištovanie,Čipky,Crystal,Appliques
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
US Veľkosť 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 14W
Svadobné Šaty Textílie Vyšívané Čipky na Net
Pre Tehotné Ženy No
Názov Značky BEPEITHY
Výstrih Lopatka
Položka Druh Svadobné Šaty
štýl typ OEM
Vstavaný Podprsenka Áno
Späť Dizajn Tlačidlo
Číslo Modelu LR
Hmotnosť Balenia 2.5kg (5.51lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 28cm x 25cm x 15cm (11.02in x 9.84in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Luxusné Morská víla Svadobné Šaty Súd Vlak Čipky Vintage Vestido De Novia bez Rukávov Svadobné Šaty 2017 BEPEITHY Nový Dizajn

Luxusné Morská víla Svadobné Šaty Súd Vlak Čipky Vintage Vestido De Novia bez Rukávov Svadobné Šaty 2017 BEPEITHY Nový Dizajn

Súvisiace produkty

Porovnať