Deepgear Gopro kamery potápačská maska Tvrdeného skla potápanie maska čierne silikónové šnorchel, maska pre dospelých Top potápačský šnorchel gear

Nový produkt

Skladom

€10.71

Pridať do obľúbených

Deepgear Gopro kamery potápačské masky, Tvrdené sklo potápanie maska, čierne silikónové šnorchel, maska pre dospelých, Top potápanie a šnorchel prevodovky. Potápačská maska:

1.100% Značky DEEPGEAR nový produkt,pls byť dôvery s quaity.

2.Tekutý silikón sukne a popruh,dvojitý tesnenie bez akýchkoľvek netesností,Pohodlie, ktoré zapadajú. Široký headstrap,komfort nosenia.

3.PC rámik,odolné a unremovable fotoaparát mount pre Kamery GOPRO HERO 1,2,3,4,XIAO,SJCAMERAS...

4.Tvrdené sklo sklá,ultra clear a CE certifikácia,safty potápanie a šnorchel masky.

5.Farba: Čierna

6.Super sa hodia takmer do tváre dospelých.

Pls všimnite si, že balík Pacakge: 1 x potápačské masky

Jednoduchá taška PE,bublina taška ochranu.nie je súčasťou všetkých retail box,pls jasné,vďaka. Keďže môžeme mať rôzne dávky,logo na produkte môže iný alebo sa dodáva bez loga,pls jasné, že.

Tipy, než si kúpite od nášho obchodu:

Môžete zadať objednávku sami,ale uistite sa, opustiť všetky správne informácie,ako napríklad vaše meno,tel,adresu pred biding.Najmä pre RUSKO ZÁKAZNÍKOV,PLS ROBIŤ OPUSTIŤ SVOJE MENO a priezvisko A PRE KÓREA ZÁKAZNÍKOV,PLS ROBIŤ OPUSTIŤ SVOJ NAJNOVŠÍ POST KÓD ,VĎAKA VŠETKÝM! Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek stratu spôsobenú akýmkoľvek nesprávne poskytnutých informácií.

Ak veľké, aby qty,zľava bude uplatňovať,prosím kontaktujte naše zákaznícke služby online pre presne pred biding.

Všetky objednávky, u nás sú vysoko attentioned a kontrolované pred odoslaním.To bude dodávaný do 7 pracovných dní,dňa od potvrdenia príjemcu platby.

Žiadne nie je jasné,kontaktujte náš online zákaznícky servis alebo nám napíšte.Všetky questionsand správy budú odpovedali do 24 hodín. Platby:

1.Akceptujeme Alipay, T/T, WU.

2.Všetky majoy kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW

Existuje mnoho druhov platobných metód, môžete si vybrať v www.haix.sk. Odporúčame VIAZANÝ, a platba kreditnou kartou je tiež bezpečné pre nás oboch, pretože tam bude normálny postup, o 24 hodín na www.haix.sk a potvrďte svoje údaje o kreditnej karte, počas tejto doby, v posúdenie bezpečnosti na oboch stranách, nám to nie je dovolené, aby sa loď. Tovar bude dodávaný v o 7 dní, ak www.haix.sk potvrdil informácie o platbe.

3.Cena nezahŕňa poistenie a všetky dane dovážaného krajiny.

Doprava:

1.Tovar bude odoslaný do vašej www.haix.sk profil adresu, uistite sa Prosím, že dodaciu adresu je úplné a správne. 2.Tovar bude dodávaný v lehote 7 pracovných dní,dátum od prijatia platby.

3.Objednávky sa dodávajú v štandardnej Čína Príspevok Air Mail. o 10to35 pracovných dní, najviac krajinách a oblastiach.Pre vzdialených krajinách, bude to oveľa viac už čas, aby sa dospelo. Prosím pochopte!

4.Žiadny problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom spätnej väzby, budeme sa snažiť vyriešiť to. Ďakujeme! Vrátenie:

1.V prípade, že výrobok, ktorý ste dostali je nesprávne jeden, prosím fotografovať a obráťte sa na nás within7 dní. Pošleme vám správny.

2.V prípade, že nie ste spokojný s výrobkom, kým je v dobrom stave, vráťte nám ho do 30 dní, kupujúci zaplatí za spiatočnú prepravu poplatky. Potom buď sa Budeme posielať nové alebo dať svoje peniaze späť.

3.V prípade, že výrobok, dostali ste boli poškodený, obráťte sa nám do 7days po prijatí objednávky, môžeme buď dať svoje peniaze späť, alebo poslať náhradníka na vás.

Spätná väzba:

1. Ste spokojnosť je náš cieľ a veľkú silu. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, potom, čo dostanete na produkty,vďaka a veľmi ocenia, ak môžete odporučiť svojim priateľom, ktorí môžu zaujímať.

2. Ak máte akékoľvek problémy týkajúce sa našej položky a služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis. Ďakujeme!

Štítky: šnorchel, maska, potápačské masky, Potápanie Maska, Lacné šnorchel, maska, Vysoko Kvalitné potápačské masky, Čína potápanie maska Dodávateľov.

Názov produktu Potápačská Maska,Šnorchel, Maska,fotoaparát potápačské masky
Kameru pripojit sa Gopro Hero 1,2,3,4,xiao,sj kamery
Materiály z rámu masky PC
Mount Kamery unremovable
Názov Značky DEEPGEAR
Maska Typ
Materiály masky sukne a popruh Čierne silikónové
Materiály masky objektív Tvrdené sklo objektívu
Produkt pre Potápanie,potápanie,šnorchlovanie
farby
Číslo Modelu M11ca
farba Čierna Maska
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 8cm (11.81in x 11.81in x 3.15in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.26kg (0.57lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Deepgear Gopro kamery potápačská maska Tvrdeného skla potápanie maska čierne silikónové šnorchel, maska pre dospelých Top potápačský šnorchel gear

Deepgear Gopro kamery potápačská maska Tvrdeného skla potápanie maska čierne silikónové šnorchel, maska pre dospelých Top potápačský šnorchel gear

Súvisiace produkty

Porovnať