12V Motion Sensor, Light Switch 12V 24V 6A Induktívne Blízkosti Pohybu Snímača Pohybu Automatické Infračervené PIR Detektor Časovač

Nový produkt

Skladom

€4.09

Pridať do obľúbených

12V Motion Sensor, Light Switch 12V 24V 6A Induktívne Blízkosti Pohybu Snímača Pohybu Automatické Infračervené PIR Časovač Detektor Vlastnosti: Vyrobené z vysoko kvalitného plastu. Jednoduchá inštalácia a jednoduché použitie. Nastavenie, ľahké, mäkké a stabilné, nie blikanie. Hlavne použiť na ovládanie svetla LED žiarovky a LED Pásy. Môžete pohodlne nechať svetlo automatické zapnutie/vypnutie. Prepínač môže odhaliť ľudské telo je infračervené a využívať infračervené spojenie pre kontrolu nákladu. Používateľov podľa skutočných potrieb, ľudské telo senzory nainštalovaný v príslušnom prostredí. Vhodné pre žiarovky, úsporné žiarivky, LED žiarovky a žiarivky a iné druhy zaťaženia. Špecifikácie: Stav: Nový Materiál: Plast a kov Typ: Pir Spínač, Farba: Ako na obrázku Pracovná Teplota: -20 až +60 °C Vstupné Napätie: 12-24V DC Výstupné Napätie: 12 -24 V DC Indukčné Vzdialenosť: 8M Indukcie Uhol: 60 stupňov Výstupný Prúd: Oneskorenie: 1-10min(nastaviteľné) Rozmery: 7.7 * 4.6 * 3.4 cm / 3.0 * 1.8 * 1.3 v Brutto Hmotnosť: Cca. 50g

Package Zahrnuté:

1 * Snímač Pohybu

1 * Užívateľská Príručka

Prosím overte svoju Adresu,poštové smerovacie číslo a vaše celé Meno pri pokladni,tak, že môžete dostať pozemky v čase. Medzitým, ak bol balík vrátil späť, pretože zle prijímač informácií,budete mať všetky reponsibility a späť.

Pozemky musia byť dodávaný v lehote 1 - 5 pracovných dní po platbe prišli normálne. (Bude to rozhodne podľa dohody medzi nás pre OEM produkty)

Dodacia lehota na celom svete môže trvať až 10 - 45 pracovných dní Poštou Air Mail , 3-7 pracovných dní Express (EMS,Fedex,DHL,UPS), 3-20 pracovných dní na základe Osobitného-line (Aramex,Ru-Line), vzhľadom na prísne vlastné inšpekcie a rôznych krajín. Okrem vplyvu počasia,prázdniny,politické a spoločnosť, situácia,atď. Takže vybrať vhodné spôsoby dopravy, keď checkout.

Doprava nie je s dovozného cla,daní a iných poplatkov,kupujúci by mali prijať theresponsibility. Prosím, láskavo skontrolujte, colné poplatky pred nákupom,v prípade zásielok sa vzdali a vrátili sa.AK tak kupujúci bude mať všetky súvisiace reponsibility, pretože o týchto veciach.

AK chcete dať nižšie ventil na obchodnú faktúru za colné ventil, aby platili menej na colné daň,prosím, láskavo nás nechať Poznámku v objednávke,nám pomôže k tomu, ako vaše požadované. Dodacia lehota na odkaz:

Skladom v Číne na celom svete: Do RU za normálnych okolností, to bude trvať 15-45 deň doporučene Air Mail,Max. na 90 dní,20-35 dní od www.haix.sk Poštovné K NÁM,CA,AU,NZ za normálnych okolností, to bude trvať o 7-25 dňoch prostredníctvom E-Paket,USPS Na Európskych a Ázia krajiny bude trvať asi 15-40 dní doporučenou Poštou Air Mail,5-20days e-Paketové.

Skladom v Rusku do Ruska: to bude trvať 1-15 dni, aby sa dospelo pre zóny 1, zóny 2, Zóny 3, a max 40days do Zóny 4 (Vzdialená Plocha)

Štítky: senzor, light switch, automatické prepínanie, snímač časovač, Lacné senzor, light switch, Vysoko Kvalitné prepínač automatický, Čína senzor časovač Dodávateľov.

Položka Druh Prepínače
Výstupné Napätie 12-24V DC
funkcia 1 Motion Sensor, light Switch
Prepnúť Typ Snímač Prepínač
Funkcia 5 Indukčného snímača priblíženia
Certifikácia CE,FCC,RoHS,EMC a LVD,CCC
Názov Značky MJJC
funkcia 2 12v Snímač Pohybu
Vstupné Napätie 12-24V DC
Materiál Plastové
Indukčné rozsah 8m
Oneskorenie 1-10 minút (Nastaviteľné)
funkcia 3 Časovač Prepínač
Záruka 1 rok
funkcia 4 Infračervené svetlo prepínač
Max zaťaženie prúdu 6A
Funkcie Snímač Pohybu
Číslo Modelu MJJC-PIR-8
Aktuálna 5A
Hmotnosť Balenia 0.07kg (0.15lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 5cm x 5cm (4.72in x 1.97in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

12V Motion Sensor, Light Switch 12V 24V 6A Induktívne Blízkosti Pohybu Snímača Pohybu Automatické Infračervené PIR Detektor Časovač

12V Motion Sensor, Light Switch 12V 24V 6A Induktívne Blízkosti Pohybu Snímača Pohybu Automatické Infračervené PIR Detektor Časovač

Súvisiace produkty

Porovnať