Drôt Bezdrôtovú automobilovú Zadné parkovacie kamery SONY CCD Kia K2 Rio Hatchback Ceed Picanto Ráno Hyundai Akcent/VERNA Hatchback

Nový produkt

Skladom

€11.93

Pridať do obľúbených

ZAČIATOK predaja produktu

7colors 360 stupeň univerzálny fotoaparát

Predné|Bočné|Zadné

46% off predaja Auta Video Parkovací Senzor Zadnej strane Zálohy Radar Pomáhať Auto parkovanie Digitálny Displej radar Pre DVD TFT 15% off predaja

4 kamery ovládací box s TF karty štyri video recor d štyri spôsobom DVR

25% off predaja

(Láskavo Poznámka: vzhľadom na naše produkty spoločnosti sú neustále aktualizujú, keď chip na upgrade, sprievodca linka môže byť trochu iná ,nemáme špeciálne upozornenia ho ,budeme aktualizovať rýchlo našich popis rovnaký ako inovovaný výrobok . samozrejme ,môže kupujúci kontaktu s predávajúcim, a dostanete novú správu, než si kúpite. )

Špeciálne Auto Zozadu na zadnej strane zálohy Kamera pre Kia K2 Rio Hatchback Ceed Picanto Ráno 2012-2013 Hyundai Akcent/VERNA Hatchback parkovanie pomoc V rôznych krajinách, modely áut, môžu byť finančné skontrolujte Prosím vaše auto pôvodné vyhradené fotoaparát veľkosť pozície, než si kúpite ,vďaka. Možno zopár z krajiny kamery sú rôzne. Tam sú 4 štýly pre túto kameru(Čierna/black shell fotoaparát s LED /biela/biela s LED) Si môžete vybrať CCD/ccd s LED/SONY ccd kamerou a drôtové/bezdrôtové camear , do poľa názov, popis, len "LED" slov je s LED fotoaparátu

To, že nemajú "bezdrôtové" slov je drôt kamera Sony CCD kamera bez LED diódy ,ak potrebujete pre sonyccd s LED, prosím kúpiť fotoaparát pre sonyccd a poznámka"potrebujete fotoaparát pre sonyccd s led" ak potrebujete s led pre sony ccd čip ,prosím, vyberte možnosť kamera Sony ccd možnosť.a nechať správu, ktorú si chcete fotoaparát s LED. Pre bezdrôtové cam era , budeme odoslaní podľa nášho zoznamu , ak máte špeciálne požiadavky ,prosím zanechať správu k nám,vďaka . (napríklad:som neeed čierne puzdro)

o v mame b ox skrátený popis:

"B" ----black shell "W" ----biela jasnosť shell

O s LED fotoaparátu:

Style1: "B" ----black shell

Style2: "W" ----biela jasnosť shell

Style3:Čierna shell fotoaparát s LED

Style4:biela jasnosť shell s LED

Kábel ako je uvedené nižšie (6m AV kábel ako predvolené)

(to je predvolená hodnota)

Ak potrebujete ,môžete si nechať správu na nás ,len možné odosielať z Číny ,nie je Možné vybrať pre ruských a AMERICKÝCH zásielky)

pre bezdrôtový Vysielač, prijímač zobrazuje

1,ak pripojíte normálne monitor 4.3 /5" ,DVD wihtout trigg er linky ,prosím, zvoľte túto

2,keď pripojíte prenosný GPS pre ,konektor 2,5 mm

DÔLEŽITÁ POZNÁMKA: ak sa pripojíte 7" monitor alebo DVd s cúvaní spustenie linky.prosím musieť kúpiť bezdrôtový recei ver so spúšťou line,a prosím, aby

th e modrá čiara je ACC zvrátiť priority line

Pripojenie:

Bežné problémy a riešenia( odpovedia na vaše otázky:)

( 1) Môže tento fotoaparát nainštalovať na r earview zrkadlo záznamník ?

NIE, to nemôže ,Zvyčajne to môžete pripojiť monitor TFT, zrkadlo monitor,RCA DVD ,ale nemôže podporovať akýkoľvek Ovládač nahrávač .

(2) Môžete fotoaparát fit moje auto ?

V rôznych krajinách, modely áut, môžu byť finančné skontrolujte Prosím vaše auto špz svetlo kryt batožinového priestoru alebo ručne veľkosť, než si kúpite ,vďaka.Možno zopár z krajiny kamery sú rôzne.

(3)Vykonajte kamery majú referenčnej čiare?

tam je odkaz líniu ako predvolené pre zadnú kameru

(4)O video line, je AV alebo AVIN(2,5 mm) pre prenosné?

AV je predvolené,ak potrebujete AVIN ,prosím zanechať správu, postupujte podľa vašej objednávky(iba podpora Zásielky z Číny ).

(5) .Prečo obraz došlo jitter, úvodná obrazovka, rušenie,nestabilný, Čiernej a bielej farby, keď sa obrátite?

1) obrázok stáva čiernej a bielej farbe len preto, že si kúpiť nesprávny TV systém. Tento fotoaparát postavený v NTSC systém ako predvolené,

ak váš monitor PAL systém, bude ukázal, jitter , Čiernej a bielej farbe.

Riešenie:

a. Prosím nastaviť GPS TV systém tak, ako je automatické po prvé, keď používate, potom sa uvidí, či to ešte je možné nastaviť systém.

Pretože existuje mnoho monitor s 2 systém na trhu, je možné nastaviť. Ale niektoré staré-typ GPS nemožno nastaviť. Takže prosím, vybrať správny systém na uchytenie fotoaparátu.

b. Prosím, musí skontrolujte správne pripojenie kábla inštalácie.

c. Ak vyššie uvedených riešení stále nie je problém, spýtajte sa, prosím, miestneho profesionálneho auto personál o pomoc.

2) T on obrázok došlo jitter, úvodná obrazovka , unstable len preto, že

napätie je nižšie ako navrhujeme.

Riešenie:

Odlišné miesto a pomocou-situácia sa vyskytli niektoré z auta výstupné napätie je iný. Auto cúvanie nie je napájaný DC,

to sa pridať Pulzný signál rušiť , tak to bude nestabilná .Preto vám navrhujeme potrebujete skontrolujte napätie, či ako 12V,alebo prosím pridajte odkladu použitie.

(6)naše auto si video a napájací kábel,Môžete použiť to, keď som kúpiť tento fotoaparát?

Áno, je možné, že podpora RCA konektor. Ale odporúčame vám nepoužívajte sami seba potom, kábel, pretože linka môže byť starnutia a definované rôzne .

7 .Ako nainštalovať?

a. Pre univerzálny fotoaparát, to inštaluje cez 2 skrutky a b ackrest alebo .to môže opraviť v blízkosti umiestnenie l icense p neskoro l únik .

b. Pre špecializované fotoaparát , nainštaluje v l icense p neskoro l únik priamo. Odporúčame vám nainštalovať kamery v odbornej c ar zmene a kozmetika Všetky žetóny popis nižšie uvedené nižšie CCD kamera je obrázok zobrazený CCD kamera je vysoká jasné, lepšiu kvalitu než Farebný CMOS andCMD

Štítky: auto fotoaparát dovozcovia, kamera zadná auto, auto mini kamera, Lacné auto fotoaparát dovozcovia, Vysoko Kvalitný fotoaparát zadné auto, Čína auto mini kamera Dodávateľov.

na sklade Áno
Objektív Materiál Sklo
Názov Značky HUIMU
Druh Materiálu ABS
Dĺžka Video Kábla 6M
TV systém NTSC/PAL(NTSC je predvolené)
Drôt alebo Bezdrôtové Drôt,Bezdrôtové
senzor pre CCd HD
Shell Materiál Plastové
drôt/wireless majú možnosti
Veľkosť na základe našich obrázok
Napätie 12V
Typ Alarmu Príslušenstvo,Vozidlo Zálohy Kamery
Vodiaca Čiara Áno
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 9cm (5.91in x 3.94in x 3.54in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Drôt Bezdrôtovú automobilovú Zadné parkovacie kamery SONY CCD Kia K2 Rio Hatchback Ceed Picanto Ráno Hyundai Akcent/VERNA Hatchback

Drôt Bezdrôtovú automobilovú Zadné parkovacie kamery SONY CCD Kia K2 Rio Hatchback Ceed Picanto Ráno Hyundai Akcent/VERNA Hatchback

Súvisiace produkty

Porovnať