Hot predaj cnc regulátor systém pre cnc-plazmové rezanie plameňom stroj F2300B

Nový produkt

Skladom

€379.14

Pridať do obľúbených

Hot predaj cnc regulátor systém pre cnc-plazmové rezanie plameňom stroj F2300B Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií a konečná cena potvrdenie. Kľúčové funkcie ako nasledovať, 1)10.4 palcov LCD, USB rozhranie. Človek-Stroj-Dialóg softvér a Professional aktivačný Kláves pre dizajn pre jednoduché rezanie prevádzky. 2)Multi-jazyk systému súborov a menu a menu môže byť zapnutý iba jeden kľúč. 3)DSP jadro, môžete ovládať stroj pohyb vo vysokej rýchlosti presne, stably a nízku hlučnosť. 4) Dlhú vzdialenosť diaľkového ovládania sa môže ovládať stroj vpred ,vzad, vľavo, vpravo a rezanie štart, stop a podobne (voliteľná konfigurácia). 5) Podpora EIA kód (G kód) a rôzne FastCAM,FreeNest,SmartNest,IBE softvéry. 6) kompaktná klávesnica dizajn a jednoduché vstupných súborov. 7) Operácie ako Podiel, Zväčšiť, Otočiť, Zrkadlo, Pole displeja, Oceľový plech uhol nastavenia.....všetky dostupné a majú profesionálne riešenie v CNC radič. 8) Súradnicový systém môže byť prispôsobený na podporu dvojrozmerné súradnice všetkých osem druhov. 9) Všetky vstupný a výstupný port, typ a číslo môže byť prispôsobené (normálne otvoriť alebo normálne zatvorený) 10) Systém Self-diagnostika pre jednoduché problémy-streľba. 11) všetky funkcie a techniky môže aktualizovať on-line 12) Import a export súborov do jedného alebo všetky súbory. 13) Podpora Plameňom, Plazmové, Náradie na ťahanie a Demonštračných štyri druhy režime. 14) Plameňa a Plazmy sú oddelené vo ovládať vstupno-výstupné porty. 15) Podpora THC, dve úrovne predohrev, tri úrovne pierce v plameňa režime. 16) Plazmovým oblúkom spätnú väzbu, umiestnenie spätnej väzby, automatické vypnutie oblúk v rohu. 17) Podpora edge cutting. To môže uložiť predhrejte čas pre hrubé oceľového plechu. 18) rýchlosť Pohybu môže byť v reálnom čase, zrýchlenie, spomalenie. 19) Podľa doska hrúbky, rýchlosť rezania je automaticky obmedzený o rýchlostný limit v rohu, účinne predchádzať nadmernému spáliť. 20)Dynamické/statické ilustrácia procesu, grafika zoom in / out, dynamicky sledovania cut-off point pod približovanie štátu. 21)Automaticky pamätať pracovnej situácie a posledné rezanie bod, pri vypnutí napájania. 22) "Rezanie offset" funkcia môže vyhnúť sa odpadu z oceľového plechu, keď hniezdenie dosky je vypočítaný nesprávne. 23)nastavenie rôznych správny orgán a príslušné heslo na ochranu záujmov manažérov Inštalácie veľkosť Balíka

Pred platby:

Pred vykonať platbu , uistite sa prosím, že môžete vykonať colné odbavenie úspešné na vašej strane.alebo ak sa tovar vráti späť , všetky prepravné náklady, ktoré bude poskytovať kupujúcim.

Pre Bielorusko zvyčajne sme prepravy do EMS. To bude stáť viac ako 30 dní, zákazník ju dostane ( závisí od vlastnej vôle ukončené čase).

Štítky: cnc riadiaci systém, CNC Radič, cnc systém, Lacné cnc riadiaci systém, Vysoko Kvalitné cnc radič, Čína cnc systém Dodávateľov.

Aplikácia plazma/plameň rezací stroj
Číslo Modelu F2300B
Hmotnosť Balenia 7.0kg (15.43lb.)
Veľkosť Balenia 33cm x 22cm x 15cm (12.99in x 8.66in x 5.91in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot predaj cnc regulátor systém pre cnc-plazmové rezanie plameňom stroj F2300B

Hot predaj cnc regulátor systém pre cnc-plazmové rezanie plameňom stroj F2300B

Súvisiace produkty

Porovnať