Upgrade 8.0 Mini 2.5" HID Bixenon Projektor Šošovky, Šošovky v Svetlometu LHD RHD W/WO Gatling Zbraň Upínadlá Silver Black H1 H4 H7

Nový produkt

Skladom

€23.14

Pridať do obľúbených

Tento kit je upgrade 8.0 Projektor Objektív. V porovnaní s štandardným 2.5" H1 projektor objektív, upgrade 8.0 jeden je širší svetelný rad, viac sa zamerať hot spot, a silnejšie osvetlenie výstup.

Špecifikácie: Objektív Projektora: Upgrade 8.0 H1

Projektor objektív, rozmery: 2,5 Palca

Objektív majiteľ: Urobiť vysokej temp nylon / fiber glass kompozitné vydržať až do 220 stupňoch celzia (438 F).

Elektromagnetický: Táto Verzia 8.0 používať veľký (silná) magnetické cievky cievky, že pôjde na vysokú lúč uzávierky všetky spôsob, ako umožniť väčší svetelný výkon, keď na vysoké trámy. Väčšie elektromagnetický navrhli sme hlbšie vysoká svetla, ktoré bude svietiť ďalej po ceste.

Objektív Materiálov: Sklo, nie plastové. S dlhou životnosťou a vysokou priepustnosťou.

Reflektor materiál: Kov. Vydrží 300 stupňov teploty.

Kryt materiál: Vysokej Teplote Odolného Plastu

Cut-off lúč možností: LHD/RHD

LHD -- Ľavej strane jednotky, volant na ľavej strane auta v Rusku, USA,...atď.

RHD -- pravostranné, volant na pravej strane vozidla v UK, Japonsko,...atď.

Obutie: Hodí sa pre H4, H7 Svetlometu. Pre ostatné svetlometu typ, tento balíček bude aj nosenie.

Projektor vyžaduje žiarovka typ: H1 xenon

Popis Položky:

Stav: 100% Zbrusu Nový, nikdy nebol použitý, alebo nainštalované.

Funkcia: Bi-xenon, projektory objektív , ponúkajú ako vysoká svetlá a nízka svetlá funkciu.

Jasné, Cut-Off Line, nebude slepé ovládače prichádzajúce z opačného smeru.

Obutie: veľmi jednoduchá inštalácia, pasuje na väčšinu áut/motocyklov dokonale. Balenie obsahuje:

2 x 2,5 palca 8.0 Bi-xenónové projektor objektív

2 x Vysokej teplote odolný Projektor Upínadlá( ak sa rozhodnete s upínadla)

Inštalácia Podložka & zamykanie krúžky

1. Skontrolujte prosím, jasne obrázok, popis a vedomie, že vzhľadom na vplyv monitor, rozlíšenie a prostredie, obraz, farbu, môže byť trochu odlišná od materiálu objektu. 2. Pre urýchlenie vašej objednávky, prosím, dajte nám vedieť vaše detail žiadosti, ako je napríklad farba temp, žiarovka typ atď., a zanechajte nám svoju detail kontaktu meno, adresa, telefón/mobil číslo, poštové smerovacie číslo. 3. Prosím, dajte mi vedieť, ak budete potrebovať nám písať nižšiu hodnotu v obchodnom invioce. Ale táto nižšia cena neznamená, celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovej hodnoty položky a nemusí vzťahovať na určitých krajinách s rôznymi colných predpisov. 4. Prosím, majte všetky štítkov produktu pôvodne ako udržiavaciu certifikát. 5. Výstup záťaž je vysoká votage linka, prosím, prestaň pre rejoint, to nie je bezpečné a nie je možné získať výživné.

1. Objednaný tovar bude do 3 pracovných dní po platba potvrdená. 2. Balík bude označená ako "Dar" alebo "Vzorka" pre jednoduché colné odbavenie. 3. Môžeme loď, Čína Post, HK Pošta, EMS, DHL, FEDEX, TNT, ako zákazník vymenovaný alebo podľa našich obchodných podmienok. Dodacia lehota na odkaz: UPS & DHL: 4-8 pracovných dní (závisí od krajiny, doručená) EMS: 10-20 pracovných dní (závisí od krajiny, doručená) Čína Príspevok: 10-40 pracovných dní 4. Ak ste cann nie dostať tovaru do 30 dní po zaplatení urobiť, pls, dajte nám vedieť včas, a my sa budeme snažiť pomôcť. 1. Všetky výrobky sú testované pred dodaním zabezpečiť kupujúci dostali kvalitné a pravé tovaru. 2. Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite.

1. Ponúkame 1 mesiac výmena a 12 mesiacov údržba záruky. Položky môžu byť vymenené v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok. 2. Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky.(Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.). Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu, a napíšte "darček" na doručenie detail listu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Štítky: Auto Svetlo Príslušenstvo, Lacné Auto Svetlo Príslušenstvo, Upgrade 8.0 Mini 2.5'' HID Bixenon Projektor Šošovky, Šošovky v Svetlometu LHD RHD W/WO Gatling Zbraň Upínadlá Silver Black H1 H4 H7.

špeciálne Bi-xenónové Svetlá
Názov Značky BRITUNE
Použitie Modernizácia
Namontovanie všetky svetlometu s dostatkom priestoru
Žiarovka Veľkosť H1 xenon
Názov Modelu 2.5 8.0
Napätie 12V
Veľkosť 2.5''
Položka Druh Objektív
Moc 35w
Druh šošovky, pre svetlá
POUŽITIE V svetlomet
Lúč Vzor Vysoká Nízka Svetlá
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 15cm (7.87in x 3.94in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 0.99kg (2.18lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Upgrade 8.0 Mini 2.5

Upgrade 8.0 Mini 2.5" HID Bixenon Projektor Šošovky, Šošovky v Svetlometu LHD RHD W/WO Gatling Zbraň Upínadlá Silver Black H1 H4 H7

Súvisiace produkty

Porovnať