AYUNSUE Nové Jeseň Zima obojstranné Vlny Kabát Žena Médium Žien Cashmere Bunda, Kabát Vlnené Plášte casacos WYQ1225

Nový produkt

Skladom

€94.92

Pridať do obľúbených

Merania graf(Prosím, aby ±3" ako chyba sortiment pre ručné meranie) prosím, pozrite sa na detailné údaje o veľkosti. Ďakujeme!Toto je Ázijských veľkosť,nie sú jednoducho si to S/M/L. Jednotka:cm Veľkosť Ramenný Poprsie Rukáv Dĺžka S 38 94 57.8 100 M 39 98 Je 58,3 101 L 40 102 58.8 102 XL 41 105 59.3 103 Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie Prosím, aby malý farebný rozdiel vzhľadom na odlišné prostredia ABOUTTHE VEĽKOSŤ:

1.Ázijské o veľkosti 1 až 2 rozmery menšie ako Európskych a Amerických ľudí. Pred objednávky, prosím, prečítajte si naše informácie ohľadom veľkosti, ale nie iba S alebo M atď. Je povolené for1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie. 2, Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť ,môžete neváhajte a kontaktujte nás. Môžeme vám dať nejaké návrhy,ale to je pre vás len orientačný.

FAREBNÝ ROZDIEL:

Rôzne počítače displej farby rozdielne. Malý farebný rozdiel by mal byť prijateľný.

Pls, kliknite sem pre viac nových položiek

Ak potrebujete kombinovanej dopravy Express (EMS,FedEx,DHL,Aramex). Nájdeme najnižšia cena pre vás.

Ak ste re-predávajúci musí drop shipping. Budeme sa snažiť poskytnúť čo najlepšie služby a zdieľať viac kvalitných módnych položky s vašimi coustomers. Nebudeme odhaliť akékoľvek našich informácií, len na vašom mene.

NA DRAHÉ KUPUJÚCEHO

Doprava

Tovar bude dodaný s 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.

Prijímač Informácií

Ak potrebujete zmeniť dodaciu adresu,pls nechajte správu v 1-2 dni. Inak budeme loď vašej položky na základe vašej objednávky adresu, takže uistite sa, že je správne a kompl.

Dodacia Lehota

Normálne, budeme poskytovať zadarmo doručenie prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail. Je to lacnejšie,ale pomalšie. Budeme dodať tovar do 3 pracovných dní(okrem víkendov) po obdržaní vašej platby. Pozemok trvá 1-4 týždne dostať. Čas doručenia závisí od destinácie. Vzdialených krajín a prísne Colné(napr. Brazília) Bude to dlhšie ako 4 týždne, pls byť trpezlivý. Ak nemôžete čakať, že dlho,prosím, vyberte iné prepravné spôsoby,ako EMS,FedEx,DHL,UPS.

Pre všetky urgentné objednávky alebo kombinovať zásielky,prosím, kontaktujte nás, ak chcete zmeniť prepravu spôsobom Vyjadriť,my vám nájsť najlepšie riešenie ak chcete uložiť vaše náklady.

Povinnosť&Daň

Pls upozorňujeme, že kupujúci sú zodpovední za všetky clá a dovozné dane poplatok vo vašej krajine. Pomôžeme vám deklarovanie položiek ako darček s nízkou hodnotou.

Návrat&Exchange

Všetky naše položky budú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Budeme sa snažiť vyhovieť všetkým našim zákazníkom. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní,môžete vrátiť vec na nás pod pôvodného stavu v lehote 7 dní od doručenia pre vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred vrátiť položku,prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť exchange pokyn. Vrátime vám po obdržaní vrátenej položky. Kupujúci zaplatí za prepravné náklady na vrátenie položky.

Spätná väzba

1.Pozitívna spätná Väzba(5 hviezdičiek) je pre nás veľmi dôležité.To by bolo veľmi vítané.

ak by ste nás nechať pozitívnu spätnú väzbu,ktorá bude veľkým povzbudením pre nás.

Ak máte akýkoľvek problém, o položkách,pls, neváhajte nás kontaktovať. budeme brať zodpovednosť odoslať, alebo náhradu za prípadné problémy,

2.Pls kontaktujte nás prostredníctvom Obchodného Manažéra alebo Písmená pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách, aby slove problémy a prosím dôverujte nám.

Štítky: Vlna & Zmesi, Lacné vlna & zmesi, AYUNSUE Nové Jeseň Zima obojstranný Vlny Kabát Žena Médium Ženy's Cashmere Bunda, Kabát Vlnené Plášte casacos WYQ1225.

Sezóna Zimu,Jeseň,Jar
Golier Zase dole Golier
Materiálové Zloženie 100%vlna
Type1 manteau femme hiver
Dekorácie Tlačidlo Vrecká
Vzor Typ Pevné
Druh Slim
Uzavretie Typ jediný breasted
Type2 zimný kabát ženy
Veľkosť S,M,L,XL
farba Camel,Čierna,Tmavo modrá,Červená,ružová
Oblečenie Dĺžka Dlhé
Číslo Modelu ženy's vlny kabát
Pohlavie Ženy
Vhodné Ženy,Dámy,Ženy
Rukáv Štýl Pravidelné
Štýl Móda,Office Lady,Bežné,Kórejčina
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Názov Značky AYUNSUE
Materiál Vlna
Vrchné Odevy Typ Vlna & Zmesi
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 25cm x 10cm (11.81in x 9.84in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

AYUNSUE Nové Jeseň Zima obojstranné Vlny Kabát Žena Médium Žien Cashmere Bunda, Kabát Vlnené Plášte casacos WYQ1225

AYUNSUE Nové Jeseň Zima obojstranné Vlny Kabát Žena Médium Žien Cashmere Bunda, Kabát Vlnené Plášte casacos WYQ1225

Súvisiace produkty

Porovnať