Zlato Bezšvíkové Nos Obruče Ohybný 316L Chirurgickej Ocele výber Veľkostí Náušnice Tragus Chrupavky Septum Pery Populárne Telo Šperky

Nový produkt

Skladom

€11.75

Pridať do obľúbených

Produkt Informácie:

Štýl:Módne Bezšvíkové Hoop Nose Krúžok Pery Náušnice

Materiál: 316L Chirurgickej Ocele

Farba :Zlatá

Veľkosť: 18 G (1 mm) 6 mm 8 mm 10 mm

20 G(0.8 MM 6 mm 8 mm 10 mm

22G(O 0,6 MM 6 MM 8 MM 10 MM

Nerezové oceľové šperky charakteristika: anti-kyseliny, anti-alkalické, nezmizne, nebude viesť k alergie, nebude deformovať,pevný a šplhať.

Všetky naše produktu sú vyrobené z nerezovej ocele materiál, ponúkame najnovšie módne dizajn a môže poskytnúť veľkú výrobnú cenu, vítame zákazníkov tu doma a v zahraničí, aby od nás.

Ak si objednáte, prosím, povedzte nám, presná veľkosť budete potrebovať, takže môžeme poslať právo produktov.

Doručenia:

Na dispečingu hladko a rýchlo, môžeme loď položky cez iné kuriérom. Rozhodnutie z nás je konečné." "Pre rýchlejšie, plynulejšie odoslanie, môžeme loď položky prostredníctvom inej kuriérom. Ktoré kuriérska sme si, je na nás, a sme mať posledné slovo." "EMS,UPS,DHL, Fedex a TNT express lodnej dopravy zvyčajne trvať 307 pracovných dní) závisí od konkrétnej krajiny doručené. V zriedkavých prípadoch, prísne vlastné cleararances bude dodacia doba trochu dlhšia, prosím, buďte trpezliví." možno", EMS, UPS, DHL, Fedex, a TNT express obvykle trvá 3-7 pracovných dní, v závislosti na krajine. V zriedkavých prípadoch, vlastná vôľa môže tlačiť čas dodania späť trochu. Prosím, buďte trpezliví a kontrolovať sledovacie číslo poskytnuté aktualizácie.

Platby:

Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho "s zodpovednosť" na "Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti." "Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky" "Prosím, zadajte svoju ADRESU starostlivo a overiť presnosť pri spracovaní objednávky." "Nebojte sa na nás Obrátiť s akoukoľvek otázkou, ponúkneme vám uspokojujúcu odpoveď." k ", neváhajte a kontaktujte nás, s prípadnými otázkami ktoré môžete mať. Budeme s najväčšou pravdepodobnosťou byť schopný odpovedať na všetky ich k vašej spokojnosti.

Spätná väzba

:

1) Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. Ďakujem moc!!

2) Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny na najlepšie tovarov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém, tak ste šťastný zážitok z nakupovania s nami. Ďakujeme!

Návrat Politiky :

Garantujeme vašu nulové riziko, keď si kúpite tu.

Ponúkame kompletný náhrady na vás,ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou.

Kontaktujte nás

: Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás! Ďakujeme !

Ďakujeme za vašu podporu !!!

Ďakujem za pohľad !

Pekný nakupovanie a vitajte navštívte znova!

Štítky: Telo Šperky, Nos hoop, náušnice tragus, Lacné telo šperky, Vysoká Kvalita nos hoop, Čína náušnice tragus Dodávateľov.

Príležitosti Výročie, Zapojenie, Dar, Party, Svadba
Pohlavie Deti's, Men's, Unisex, Ženy
Číslo Modelu Nos 002
Materiál 316L chirurgickej ocele
Jemné alebo Módne móda
Hrubé 18 G 20 G 22 G
Vnútorný priemer 6 mm 8 mm 10 mm
Názov Značky hengke
Telo Šperky Typ Nos Krúžky & Hroty
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
Položka Druh Telo Šperky
Štýl bránka nose krúžok
Kovové Farby 22G 6 MM, 22G 8MM, 22G 10 MM, 20 G 6 MM, 20 G, 8 MM, 20 G 10 MM, 18 G 6 MM, 18 G, 8 MM, 18 G 10 MM, Vlastné veľkosti
farba Zlato
Tvar\vzor Kolo
Veľkosť Balenia 6cm x 6cm x 6cm (2.36in x 2.36in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zlato Bezšvíkové Nos Obruče Ohybný 316L Chirurgickej Ocele výber Veľkostí Náušnice Tragus Chrupavky Septum Pery Populárne Telo Šperky

Zlato Bezšvíkové Nos Obruče Ohybný 316L Chirurgickej Ocele výber Veľkostí Náušnice Tragus Chrupavky Septum Pery Populárne Telo Šperky

Súvisiace produkty

Porovnať