Andux Číslo Tag Golf Železa Zahŕňa headcover pre žehličky 10pcs/set Mt/s01 Čierna/zelená

Nový produkt

Skladom

€17.84

Pridať do obľúbených

Andux Číslo Tag Golf Železa Zahŕňa headcover pre žehličky 10pcs/set Mt/s01 Čierna/zelená neoprénová železa kryt 10 KS Neoprénová Golf Club Železa Kryt Nastaviť. Najlepšou ochranou je k dispozícii pre váš drahý golf žehličky. Fit najčastejšie používaných žehličky golf . Navrhnutý tak, aby sa zmestili vaše kluby a chrániť ich pred dings a škody, ktoré sa vyskytnú počas prehrávania alebo cestovanie. Vyrobené z neoprénu Stroj umývateľný. Počet Tag neoprénová železa zahŕňa 10pcs/set, farba: Čierna/Zelená

Escrow akceptovať.

Pri nákupe na www.haix.sk, vaše platby sú chránené Escrow. Sledovať vaše objednávky v akejkoľvek fáze dodania online a cítiť v bezpečí, že platba bude uvoľnená len dodávateľovi po potvrdení prijatia vašej objednávky. S Escrow, detailov o vašej kreditnej karte sú nikdy vystavené sa staráme o naše ocenené kupujúci, ak máte nejaké otázky, náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád pomôže. Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď. Na zaručenie dodacia lehota a bezpečnosti dodávky, sme LEN schopní loď položky do krajín uvedených v Poštovné a Balenie.

Gurantee 12 mesiacov Záruka. Kúpiť s dôverou!

Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Spätná väzba

Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Servisu, budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Štítky: golf železa zahŕňa, golf headcover číslo značky, headcover značky, Lacné golf železa zahŕňa, Kvalitný golf headcover číslo značky, Čína headcover značky Dodávateľov.

Číslo Modelu Mt/s01
Miesto Pôvodu Čína
Položka Druh golf headcover
qty 10pcs/set
Materiál Neoprénová
farba Čierna
Veľkosť Balenia 28cm x 24cm x 3cm (11.02in x 9.45in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.19kg (0.42lb.)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Andux Číslo Tag Golf Železa Zahŕňa headcover pre žehličky 10pcs/set Mt/s01 Čierna/zelená

Andux Číslo Tag Golf Železa Zahŕňa headcover pre žehličky 10pcs/set Mt/s01 Čierna/zelená

Súvisiace produkty

Porovnať