Modrý Zirkón SS6 SS10 SS16 SS20 SS30 Spojiť Balenie kamene a kryštály rýchlu Opravu Drahokamu Na Odevy, Vrecia Svadobné Šaty

Nový produkt

Skladom

€30.59

Pridať do obľúbených

Rýchla oprava drahokamu veľkosť: SS6 SS10 SS16 SS20 SS30

Rýchla oprava drahokamu Farba: Modrý Zirkón

Rýchla oprava drahokamu Balenie: SS6 = 1000gross/taška

SS10 = 500gross/taška

SS16 = 200gross/taška

SS20 = 100gross/taška

SS30 = 50gross/taška

Značka: Feilang Kamienkami

Hmotnosť: 1000 g

Hot fix kamienkami

Hot fix kamienkami, ktoré sa tiež nazývajú prenos tepla kamienkami, sú používané najmä na oblečenie. Ploché dno kameňa má lepidlo podklad a keď vyhrievané topí na povrch oblečenie.Tieto môžu byť dodržané pomocou bežného železa, je však vhodné používať tepla stlačte, ako sú schopní dosiahnuť vyšších teplotách (štandardné prevody vyžadujú teploty až 350-400 .F (177-200 .C), ktoré pravidelne žehličky nie sú schopné) a zároveň silným tlakom výsledkom je viac profesionálny štandard kvality.

Materiál: umelý Krištáľové sklo

Veľkosti

Kamienky sú veľké používať termín "ss", alebo kameň veľkosti, po ktorom nasleduje číslo uveďte veľkosť (napr. SS8 je ekvivalentné 2.3 mm, SS10 je 2,8 mm).SS je viac používaný pre oblečenie znamená, pričom PP (alebo pearl doska), ktorá sa používa pre šperky.

Farby Crystal clerar, Farba drahokamu, Crystal AB a Farba AB. Crystal clear pochádza z pôvodného skla farieb bez toho, iná farba, ľudia zhodnotiť kvalitu vždy založené na krištáľovo čisté farby, farebné kamienky sú z farebné sklo materiál, cuted po vychladnutí. AB (Aurora Borealis) nátery na kryštál a farbu drahokamu môžete urobiť kamene lesk ako Aurora Borealis. V číne trhu kvality crystal odmietol z dôvodu, aby ľudia dôrazne požadujú nízku cenu, AB farby sú viac a viac potrebné namiesto pôvodnej farbe.

O " Feilang Kamienkami "

Sústredenie sa na vybudovanie známe značky, we 're vynaložiť úsilie, aby sa stabilný kvality podľa našich technológií, dokonca sme na strihanie a farieb, takže ešte potrebné ďalšie zlepšenia. Vytvoríme profesionálne nákup kanál pre všetky svete kupujúcich.

Drahokamu nástroje a iných materiálov

USD 1.70-5.09 /taška

Štítky: Rýchla Oprava Kamienkami, crystal rýchlu opravu, kamene a kryštály, Lacné rýchla oprava kamienkami, Vysoká Kvalita crystal rýchlu opravu, Čína kamene a kryštály Dodávateľov.

Číslo Modelu FRB10
Druh Flatback
Použitie odevy,tašky a topánky
Kamienkami Typu Voľné Kamienkami
farba Modrý Zirkón
Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
Tvar Kolo
Štýl Flatback
Typ Produktu Kamienkami
technic hot fix
Materiál Sklo
Názov Značky Feilang
Veľkosť SS6 SS10 SS16 SS20 SS30
Technics Hot-Fix
MIN 1 Vrece
Typ Jednotky Taška
Veľkosť Balenia 12cm x 8cm x 5cm (4.72in x 3.15in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 1.1kg (2.43lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Modrý Zirkón SS6 SS10 SS16 SS20 SS30 Spojiť Balenie kamene a kryštály rýchlu Opravu Drahokamu Na Odevy, Vrecia Svadobné Šaty

Modrý Zirkón SS6 SS10 SS16 SS20 SS30 Spojiť Balenie kamene a kryštály rýchlu Opravu Drahokamu Na Odevy, Vrecia Svadobné Šaty

Súvisiace produkty

Porovnať