SIM800L V2.0 5V Bezdrôtový GSM GPRS MODUL Quad-Band W Kábla Antény Cap

Nový produkt

Skladom

€5.67

Pridať do obľúbených

Tento modul je napájaný 5 V , Počítači ladenie USB TTL sériový port môže byť. Výkon môže výstup 800MA z prúd môže byť, TTL sériový port kompatibilný s 3,3 V a 5V microcontroller, po nákupe môže byť priamo spojené s microcontroller. IPX antény rozhranie môžete ľubovoľne prepínať PCB antény, lepidlo bar antény a bulík antény. SIM800L údaje 4-band komunikácie, k dispozícii po celom svete. Robiť zahraničného obchodu a zahraničného obchodu projekty preferované. Vitajte v test, hromadné budú ceny klesať. hlavné funkcie: 1: ultra-malé rozmery pre rôzne putá a vložené. 2: self-playing slot, ľahko vymeniť telefónne karty. Môžete dať políčko okrem nahradiť telefón bajonet. 3: IPX rozhrania, môžete nahradiť antény. Predvolené PCB antény, výrazne zníženou: využitie priestoru. 4: doska s pozlátené rada, výkon je viac stabilný, pokiaľ ide o niektoré. 5: schéma pravidlá, ktoré zabezpečia, že keď rada je spustený viac stabilný.

6: modul plus ochranné zariadenie, môže dosiahnuť anti-turn, anti-vysoký tlak, znižuje straty predstavenstva, vhodné pre projektov a vzdelávania.

Poštovné zoznam: SIM800L jeden modul

Anténa: podľa vyhovovali nastaviť príslušné anténa

Informácie: Po nákup služieb zákazníkom vyžiadanie

Štítky: GPRS Modul, GSM GPRS, Bezdrôtový modul, Lacné gprs modul, Vysoko Kvalitný gsm gprs, Čína bezdrôtového modulu Dodávateľov.

Aplikácia Bezdrôtový modul
Stav NOVÉ
Druh Open source hardware
Názov Značky SZFYDOSH
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

SIM800L V2.0 5V Bezdrôtový GSM GPRS MODUL Quad-Band W Kábla Antény Cap

SIM800L V2.0 5V Bezdrôtový GSM GPRS MODUL Quad-Band W Kábla Antény Cap

Súvisiace produkty

Porovnať