817 rezací stroj čepeľ netrpezlivo typ ostrie čepele 817 818 studený alebo horúci pásu rezanie stroj

Nový produkt

Skladom

€13.19

Pridať do obľúbených

V pôvodnom 815 rezací stroj založený na upgrade stránky , 817 model je netrpezlivo typ ( 815 za studena -cut )

( 817 818 typ ) rýchlo rozvíjala v posledných rokoch netrpezlivo , dopyt po horúci nôž začne zvyšovať , 817 horúci nôž mal byť horúce na trhu.

Pretože jeho ohnivý dopyt vlastnosti blade, výber materiálu a spracovanie požiadavky na pomerne vysoká.

Hlavný problém zo spracovaných výrobkov tam , jedno veľké dodávky , druhá je nutné dokončovacie frézovanie 817-1 , 817-2 potrebné volfrámové ocele na zváranie ; tretí je spracovanie ; po štvrté, by mali prijať line rezanie. 817 horúci nôž s použitím najmodernejších technológií v každom procese prekonať vysoké náklady a riziká nových technológií , čím sa výrazne zníženie Nákladov na Výrobok , Naozaj lacné.

817, 818 s horúcou nôž rezací stroj

Používa sa prevažne pre chladné nôž rez Suchý , horúci nôž na rezanie popruhy , zipsy a ďalšie kusy je potrebné tesniacich produktov.

Odporúča sa použiť nôž na samostatné používanie horúcej a studenej , je pripravený dve čepele.

Po vriacej často lepidlo pásky zips na kotúč taveniny , vplyv na ostrosť čepele , túži nie je žiadny problém , používa na rezanie , potom to bude pocit chladu rezané hrany je tupý .

Sme schopní dodať väčšinu šijací stroj náhradné diely a predviesť, je len malá časť.Ak potrebujete viac,prosím informujte nás kódovanie pre potvrdenie ceny. Je tam niečo, čo musíte robiť v Číne, môžete tiež nechať správy k nám a urobíme všetko úsilie, aby vám pomohol. Pán Chen Fuchao vyvinutý prvý brúsny pás pre fobric stroj v Číne v roku 1983. Do 12 rokov hromadí a vývoja, značka sa objavila v roku 1995. Cez trvalé inovácie a rast pre roky, širokú škálu diverzifikovaného radu produktov prijali tvar,dláždi cestu pre rozvoj šijacie časti sektora. Naša spoločnosť smerované zbrusu-nový vizuálny obraz systému, perfektnú kvalitu a služby v roku 2011, na posilnenie značky úsilie a firemnej kultúry.

štart

koniec

Štítky: stroj kolách, stroj stroj oblečenie, stroj film, Lacný stroj kolách, Vysoko Kvalitný stroj stroj oblečenie, Čína stroj film Dodávateľov.

Druh Priemyselný Šijací Stroj
Stav NOVÉ
Steh Tvorba Zámok Steh
Krmivo Mechanizmus Chôdza Nohy
Mechanické Konfigurácia Ploché Posteľ
Názov Značky fu chao
Číslo Modelu šijacie časti
Veľkosť Balenia 18cm x 15cm x 3cm (7.09in x 5.91in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

817 rezací stroj čepeľ netrpezlivo typ ostrie čepele 817 818 studený alebo horúci pásu rezanie stroj

817 rezací stroj čepeľ netrpezlivo typ ostrie čepele 817 818 studený alebo horúci pásu rezanie stroj

Súvisiace produkty

Porovnať