Zhongshang Kožené Kotvy Náramky 2017 Mužov Kúzlo Ženy Šperky Lano Náramok Mužov Homme pre Mužov Čakra Módny Prívesok BA001

Nový produkt

Skladom

€3.50

Pridať do obľúbených

O poslaní: Osobitné náklady v závislosti od produktu sa, prosím, informujte každého produktu.

Všeobecné ,Doprava doba je 15-60 dni, používame ( Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus), ( Čína Príspevok Registrované Vzduchu Mai l ) , ( ePacket ), a( www.haix.sk Poštovné ).

Ak sa potrebujete o ďalšiu cestu , prosím, c onta ct nás.

Záruka a vrátenie tovaru: Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Prepravné poplatky sa hradí kupujúci.

Ak máte akékoľvek stanovisko z našich produktov, prosím, kontaktujte nás, vaše námety sú pre nás dôležité, negatívne komentáre pre náš vplyv je veľmi veľký, a tak sme sa aktívne riešiť pred komentár.

Sľubujeme na vrátenie peňazí za poškodený, alebo zle tovaru, a nemusíte sa vám vráti, ak je výrobok poškodený alebo nesprávne, alebo stratené, prosím, kontaktujte nás ihneď.

Farba Nezhody: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba reflecton v monitor osvetlenie, pozadie, atď. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je veľmi dovoz k nám .Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak si myslíte, že máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negtive spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

Štítky: kotva náramok, Kožený Náramok kotvy, lano náramok, Lacné kotvy náramok, Kvalitný kožený náramok kotvy, Čína lano náramok Dodávateľov.

Jemné alebo Módne móda
Číslo Modelu BA001
farba Čierna, Hnedá, Modrá
Položka Druh Náramky
Materiál Kožené
Pohlavie Muži A Ženy
Vzor kotvy
Reťazec Typu Lano, Reťaz
Nastavenie Typu Žiadne
Veľkosť Telescopic
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Štýl Trendy
Spona Typ Teleskopická lano
Funkcia Šťastný~
Náramky Typ Kúzlo Náramky
Tvar\vzor kotvy
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.015kg (0.03lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zhongshang Kožené Kotvy Náramky 2017 Mužov Kúzlo Ženy Šperky Lano Náramok Mužov Homme pre Mužov Čakra Módny Prívesok BA001

Zhongshang Kožené Kotvy Náramky 2017 Mužov Kúzlo Ženy Šperky Lano Náramok Mužov Homme pre Mužov Čakra Módny Prívesok BA001

Súvisiace produkty

Porovnať