2017 NOVÉ Originálne Krava Kožené Peňaženky Ženy Dlho Cowhide Kožené Zips Žena Tkaný Dizajn Kabelku Dámy Spojka Karty Držiaka Telefónu

Nový produkt

Skladom

€15.97

Pridať do obľúbených

štart

koniec

Čo je RFID?

RFID: Radio Frequency Identification Označujúce technológií, ktoré využívajú rádiové vlny na identifikáciu osôb a vecí účtovná kódovaný žetónov. Tieto môžu zahŕňať informácie o kreditnej karte, pas identifikačné alebo iné formy ID ako aj prístupové karty, atď.

Prečo si mám vybrať RFID blokovanie peňaženky?

Všetky obavy o krádeži identity dnes a s prechodom na kreditné a debetné karty so zabudovaným RFID čipy, teraz bol čas zintenzívniť a previesť vaše staré kožené peňaženky pre novšie RFID blokovanie jeden - Anti-theft RFID Blokovanie Brnenie!

Ako sa postarať o originálne kožené tovaru?

1. Udržať cowhide produkt ďaleko od vody alebo olejové škvrny, pretože Olej, vosk hovädzej kože, má silné absorpcie Vody a oleja adsorpcie.

2.Keď pravej kože je prijaté na dlhú dobu, jeho interiér prinesie vlhkosti z vonku. By ste mali umiestniť ju na suchom a vetranom mieste, aby sa zabránilo chov baktérie, môžete tiež dať nejaké desikant na zachovanie sucha a kvalitu.

3. Ak povrchu Olej, vosk cowhide produkt má Mierne poškriabaniu, stačí použiť mäkkú látku čistú a to opakovane.

4. Ak povrchu Olej, vosk cowhide produkt má Škvrny, stačí použiť bezfarebný vosk, olej priestory a vyčistite ju.

5.Kovové príslušenstvo pravidelne utrite suchou handričkou, aby to svetlo.

O kožené vôňa:

Tam môže byť trochu cítiť, keď sa dostanete do tejto taške, pretože je to nový & nevyužité. Mohli by ste otvoriť balíček a dať do vetrať, miesto na pár hodín, potom vôňa sa bude slabnúť.

Štítky: autor kožené peňaženky, kožené designer wallet, kožené peňaženky, Lacné dizajnér kožené peňaženky, Vysoko Kvalitné kožené designer wallet, Čína kožené peňaženky Dodávateľov.

Položka Druh Peňaženky
Materiálové Zloženie Pravá Koža
Položka Hmotnosť 110g
Dekorácie Žiadne
Peňaženky Štandardné Peňaženky
Originálne Kožené Typ Hovädzie Kože
Položka Šírka 0.98inch
Uzavretie Typ Hasp
Interiér Vnútorný Priestor,Fotografiu Držiteľa,Zips Poucht,Vnútorné Vrecko Na Zips,Vnútorné Otvoru Vrecka,Mince Vrecku,Držiteľa Karty,Poznámka Priestoru
Pohlavie Ženy
Položka Dĺžka 3.94inch
Položka Výška 7.87inch
Vzor Typ Pletenie
Názov Značky lanzhihu
Hlavný Materiál Pravá Koža
Štýl Vintage
Peňaženka Dĺžka Dlhé
Číslo Modelu LZH2059
Obkladový Materiál Polyester
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 27cm x 19cm x 9cm (10.63in x 7.48in x 3.54in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2017 NOVÉ Originálne Krava Kožené Peňaženky Ženy Dlho Cowhide Kožené Zips Žena Tkaný Dizajn Kabelku Dámy Spojka Karty Držiaka Telefónu

2017 NOVÉ Originálne Krava Kožené Peňaženky Ženy Dlho Cowhide Kožené Zips Žena Tkaný Dizajn Kabelku Dámy Spojka Karty Držiaka Telefónu

Súvisiace produkty

Porovnať