GACIRON nové V9F-600 lumenov LED Baterka svetlo na Bicykel Široký floodlight nabíjateľná IPX6 nepremokavé Cyklistické Doplnky, jazda na Bicykli

Nový produkt

Skladom

€22.36

Pridať do obľúbených

Informácie O Výrobku

Detail Produktu :

Gaciron V9F-600 lúmenov bicyklov svetla Bike Led svetlo Široký floodlight nabíjateľná nepremokavé Cyklistické Príslušenstvo

Model: V9F-600

Jas: 600 lumenov

Funkcie:

1. Led:Cree XPG3

2. USB nabíjateľné vstavanú batériu.

3. IPX6 nepremokavé

4. Silikónové nepremokavé botton

5. 2500mAh batérie USB rechargable, riadidlá klip

6. Vstup:5V/0.7 A

7. Letectvo hliníkovej zliatiny 6063 tela.

8. Veľkosť: 101 mm * 30 mm*26 mm.

9.Net Hmotnosť:135 g Balík 1. 1* Baterka. 2. 1* vstavanú Batériu. 3. 1* Riadidlá držiaka Telefónu. 4. 1* USB nabíjací kábel.

Služby Politiky

Záruka a ručenie: Návrat prijať, len ak je to problémy s kvalitou alebo nesprávnu položku odoslanie, budeme platiť všetky náklady. Ak nie je kvalita problém, zákazník je zodpovedný za všetky náklady, vrátane prepravných nákladov, zaplatili sme. Prosím vrátiť do 7 dní po obdržaní. Upozornenie: Prosím, majte na položky v pôvodnom podmienky a fotiť chybný dielec, potom kontaktujte nás ešte pred odoslaním späť.

Veľkosť, alebo Fit Otázky: Veľkosť sú ilustrovať na konkrétnych meraní a sú z Číny Stojan, pozrite si prosím pred podaním objednávky, PROSÍM VYBERTE si VEĽKOSŤ PODĽA DETAIL MERANIA, NIE LEN 'VEĽKOSŤ', Naša veľkosť nemusí rovnaký ako váš štandard.

Spôsoby Dopravy: 1. Doprava v rámci 1-5days okrem dovolenku. 2. To zvyčajne trvá asi 15-28 rokov dní (doporučene Letecky), 5-7 pracovných dní (podľa Expresná Doprava), do väčšiny krajín a môžu byť dlhšie kvôli prísne colné Kontroly 3. Podľa našich skúseností, clo môže byť účtovaná na vašej strane, prosím, na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky atď. ktoré sa môžu vyskytnúť počas prechodu cez colné kontroly v cieľovej krajine 4. Excemption doložky: predávajúci nesmie držať zodpovednosť za nedodanie alebo omeškanie pri doručení objednávky prírodné katastrofy, vojny alebo iných príčin Sily Majear.

Pripomienky: 1. Vaša spokojnosť je najcennejšie, čo sme sa po, ak sa nič neočakávané nestane, sme vždy pripravení slúžiť vám a riešiť to s väčšinou primerané riešenia. 2. Ste tiež väčšina uvítala nás kedykoľvek kontaktovať, všetky správy budú odpovedali do 24 hodín, budeme sa snažiť priniesť vám radostné nákupný zážitok s nami.

Štítky: Cyklistické Doplnky, svetlo na bicykel, Baterka Bicykli, Lacné cyklistické príslušenstvo, Kvalitné svetlo na bicykel, Čína baterka bicykli Dodávateľov.

Montáž Umiestnenie Riadidlá
Číslo Modelu V9F-600
Zdroj Napájania Batérie
Názov Značky GaCIROn
Certifikácia CE/FCC/ROHS
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 18cm x 25cm x 15cm (7.09in x 9.84in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

GACIRON nové V9F-600 lumenov LED Baterka svetlo na Bicykel Široký floodlight nabíjateľná IPX6 nepremokavé Cyklistické Doplnky, jazda na Bicykli

GACIRON nové V9F-600 lumenov LED Baterka svetlo na Bicykel Široký floodlight nabíjateľná IPX6 nepremokavé Cyklistické Doplnky, jazda na Bicykli

Súvisiace produkty

Porovnať