BUTTERMERE Čierna Khaki pričom Uhlopriečny Newsboy Spp Mužov Vintage Tweed Vlna Ploché Čiapky Prekladané Jar Žena Klobúky Octagon Beret

Nový produkt

Skladom

€8.56

Pridať do obľúbených

9847

10635 MÔŽETE TIEŽ RÁD

Veľkosť Grafu ( Prevod Jednotiek: 1cm=0.3937 inch )

Jedna Veľkosť: Klobúk Obvod 56 -58 cm, Okraj Dĺžka 6 cm, Klobúk Hĺbka 11.5 cm.

Poznámka 1 : pri rozdiel v metód merania, prosím, aby 1-3 cm vo veľkosti odchýlky.

Poznámka 2 : Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe, pretože počítača, nastavenia monitora.

Poznámka 3 : Ak sa nemôžete rozhodnúť, veľkosť, prosím, pošlite správu na náš služby zákazníkom tím (povedzte nám svoj detailné merania).

Názov produktu: BUTTERMERE Čierna Khaki pričom Uhlopriečny Newsboy Spp Mužov Vintage Tweed Vlna Ploché Čiapky Prekladané Jar Žena Klobúky Octagon Beret

Funkcie: francúzsky Umelec Klobúk/ženy newsboy spp/Osemhranné človeka spp

O poslaní: potvrďte Prosím vaše Meno a Adresu starostlivo raz si robil poriadok, budeme spracovávať a prepravu vašej objednávky v priebehu 3-7 dní (okrem Čínskych sviatkov).

O Daní: nie Sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozné dane, ak máte požiadavky o Deklarovaná Hodnota pre Colné, prosím povedzte nám v predstihu.

O Veľkosti: Väčšina výrobkov, ktoré sme predajom boli vykonané na základe Ázia veľkosti, to je zvyčajne 2 menšie než Európske/NÁM veľkosť. Avšak, veľkosti sú ilustrované konkrétne merania sa v produkte podrobné popisy. Prosím, skontrolujte si veľkosť grafu, než ste objednávku.

O Color: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné

O spätnú Väzbu: spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, vaša pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otváracie akýkoľvek spor na mieste.

O VIP Zľavy: Ak môžete zdieľať náš produkt odkaz alebo obrázky do svojej sociálnej webiste, ako sú Facebook, Twitter, Instagram, Itao.,atď. Sme radi, že môžeme ponúknuť špeciálne kupóny pre vás na vašej ďalšej objednávke.

O Návrat & Vrátenie: vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Štítky: Newsboy Čiapky, Lacné Newsboy Čiapky, BUTTERMERE Čierna Khaki pričom Uhlopriečny Newsboy Spp Mužov Vintage Tweed Vlna Ploché Čiapky Prekladané Jar Žena Klobúky Octagon Beret.

Kategória Produktu Newsboy beret spp
Vzor Typ Prekladané
Položka Druh Newsboy Čiapky
Britská Vlna Čiapky Vlnené beret klobúk pre ženy
Číslo Modelu Newsboy Spp P18012601
Pre vekové kategórie Dospelých klobúk
Pohlavie Unisex
beret Klobúk newsboy spp
Klobúk Veľkosť 56-58 cm
Štýl Príležitostné
Vhodné pre rodiny sezóna V zime, na jar a na jeseň
Veľkosť Vhodné pre 56-58 cm obvodu hlavy
Materiál Polyester,Vlna
Oddelenie Meno Dospelý
Noviny muž Men's klasické spp
Osemhranné Klobúk Osemhranné Spp
Názov Značky BUTTERMERE
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 32cm x 26cm x 5cm (12.60in x 10.24in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

BUTTERMERE Čierna Khaki pričom Uhlopriečny Newsboy Spp Mužov Vintage Tweed Vlna Ploché Čiapky Prekladané Jar Žena Klobúky Octagon Beret

BUTTERMERE Čierna Khaki pričom Uhlopriečny Newsboy Spp Mužov Vintage Tweed Vlna Ploché Čiapky Prekladané Jar Žena Klobúky Octagon Beret

Súvisiace produkty

Porovnať