10 ks APMT1604PDER miešanie frézovanie vložky tugsten karbidu vložky CNC rezacieho nástroja pre ocele a nerezu

Nový produkt

Skladom

€17.43

Pridať do obľúbených

Špecifikácia:

Materiál: karbid Volfrámu

Povlak: balzers PVD povlak

Použitie:frézovanie vložky.

Číslo modelu: APMT1604 PDER miešanie frézovanie vložky

Väčšina Vhodné pre : pevný oceľových a nerezových materiálov

Pozornosť

Rôzne frézovacie vložky sú k dispozícii pre nás,Nájdete v nasledujúcich našej časti produkty katalóg , ale v tomto katalógu sa len na diely, nie všetky výrobky ,ak máte akúkoľvek požiadavku na mletie vložky ,neváhajte a dajte nám vedieť .

Balenie: Každý počítač zabalený do jedného HPC plastové okno ,mohli by ste si prečítať špecifikácia na nálepka box . A fter-predaj služieb:

budeme kontrola kvality tovaru pred odoslaním ,ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať,dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostrediu v nasledujúcich spôsobov : Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 14days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu. Man-made poškodený, kupujúci prevziať plnú zodpovednosť za kvalitu Výrobkov spracovanie program: 1).Kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru, zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady. 2).Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD)má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci nie je v pláne vytvorenie novej objednávky v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt. Dane: Platenia dane je povinnosťou každého občana, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za všetky dane. Vzhľadom na daňový problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za prepravné a domov. Hľadiska Dopravy: Ak si objednáte ,prosím, zvoľte svoj vhodný spôsob dopravy ,ponúkame dopravu zdarma výnimkou niektorých krajín len v číne post air mail , kupujúci môže tiež použiť expresné spoločnosti ,ako "EMS" "UPS","DHL",Fedx,TNT"a tak ďalej ,ale kupujúci musieť zaplatiť za prepravné a potvrďte s nami pri zadaní objednávky .Položky sú dodávané len po platby, a expedičný poplatok je potvrdená . Spätná väzba: spokojnosť Zákazníkov je pre nás veľmi dôležité, Ak ste spokojní s položkami ste si objednali, nechajte nám spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť. Návrat politiky:

Môžete produkt vrátiť do 14 dní od doručenia, Položka musí byť vrátení v novom stave, ako získal všetky pripojené príslušenstvo a literatúry, vrátane pôvodných obal, Doprava, manipulácia a poistenie nie je vratná a kupujúci je zodpovedný za vrátenie náklady na dopravu a logistiku, musíte nás kontaktovať nás kontaktovať do 14 dní od doručenia.

Štítky: cnc rezacieho nástroja, CNC rezanie, rezného nástroja, Lacné cnc rezacieho nástroja, Vysoko Kvalitné cnc rezacích, Čína rezného nástroja Dodávateľov.

Materiál Karbid
Číslo Modelu 10 ks APMT1604 PDER miešanie frézovanie vložky
Názov Značky HPC
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 11cm x 5cm x 5cm (4.33in x 1.97in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10 ks APMT1604PDER miešanie frézovanie vložky tugsten karbidu vložky CNC rezacieho nástroja pre ocele a nerezu

10 ks APMT1604PDER miešanie frézovanie vložky tugsten karbidu vložky CNC rezacieho nástroja pre ocele a nerezu

Súvisiace produkty

Porovnať