1pcs Vysokej Kvality HC-SR501 HCSR501 Upraviť Infračervené PIR Snímač Pohybu Detektor Modul pre Arduino UNO

Nový produkt

Skladom

€0.66

Pridať do obľúbených

HC-SR501 ľudských infračervený senzor modul obsahuje infračervený senzor objektív dovezené sonda Funkcie:

1. Automatické Indukčné : Keď niekto vstúpi do svojej snímanie rozsah vstupného vysoká , ľudia odišli snímací rozsah je automaticky vypnúť oneskorenie vysoká. Výstup nízke.

2. fotosenzitívne ovládanie ( voliteľné ) : Modul je vyhradené pre pozícia citlivá kontroly môže byť nastavená bez indukčné deň alebo intenzity osvetlenia .Fotosenzitívne ovládanie je voliteľná funkcia, na photoresistor nie je nainštalovaný v továrni.Ak je to potrebné, prosím kúpiť samostatne photoresistorInstall svoje vlastné . Photoresistor prosím strieľať tu :

3. Dve trigger režimy : L nemôže byť opakované , H sa môže opakovať .Jumper vybrať predvolené je H.

A. neopakovateľný kolo: snímač výstupu vysoká , oneskorenie čas uplynul , výstup bude automaticky z vysokého na nízke .

B. opakovateľné kolo: snímač výstupu vysoká , obdobie odkladu , ak nie je ľudská činnosť, v jeho snímanie rozsah , výstup zostane vysoká, kým ľudia zanechali po oneskorení bude na vysokej úrovni ide nízka ( automaticky predĺžené po snímací modul detekuje ľudské telo každej činnosti oneskorenia časového obdobia , a s poslednou aktivitou čas je východiskový bod, z času oneskorenia ) .

4. Indukčnými blokovanie čas ( predvolené nastavenie : 3-4 sekundy ) : indukčné modul po každom snímač výstupu ( vysoká, nízka ) , môžete nastaviť blokády nasleduje čas , počas tejto doby indukčné nedostane žiadne snímač signálu . Táto funkcia môže byť dosiahnuté ( induktívne výstup čas a blokovanie čas ) intervaly medzi prácou , môžu byť aplikované na interval detekcia produktov ; súčasne túto funkciu je možné účinne potlačiť rôzne poruchy vznikajú počas zaťaženia zapínanie .

5. Široký rozsah prevádzkového napätia : DC5V štandardné prevádzkové napätie do 20V

6. Micropower : nečinnosti súčasných 65 microamps , najmä pre batérie-elektrické spotrebiče.

7. Výstup vysokú úroveň signálu : jednoduché pripojenie dokovacej stanice s rôznych okruhov.

Návod na použitie:

Po indukčný modul je napájaný inicializačný čas minútu alebo tak , v tomto čase modul bude výstup intervaloch 0-3 krát za minútu po vstupom do pohotovostného režimu.

2. Objektív by sa mali vyhnúť priame osvetlenie a ďalších zdrojov rušenia zatvorte modul povrchu , s cieľom zamedziť vzniku rušenia signálu poruchy ; použitie prostredia, rovnako ako je to možné, aby sa zabránilo

Voľný tok vietor, vetra senzor bude tiež spôsobovať rušenie.

3. Snímač modul používa dvojitá sonda, sonda 's oknom je obdĺžnikový, dual (A Yuan Yuan B ), ktorý je umiestnený na oboch koncoch dlhšie smer , keď telo zľava doprava

Alebo sprava doľava cez čas , IČ príchodu duálny čas , tam je rozdiel medzi vzdialenosťou , čím väčší je tento rozdiel , tým viac citlivý snímač , keď telo z prednej sondy

Vedúci alebo zhora nadol alebo zdola nahor smer prišiel, keď dual infračervenej spektroskopie na detekciu zmeny do vzdialenosti žiadny rozdiel , tak snímač necitlivé alebo nefunguje ; snímač by mal byť umiestnený tak, že smer sondy Dual a väčšina ľudskej činnosti, rovnako ako je to možné paralelne smerom, aby sa zabezpečilo, že ľudské telo bolo prostredníctvom

Duálna sonda vyvolané . V záujme zvýšenia snímací rozsah uhlov , modul krúživým objektív , ale tiež robí všetkých strán snímacej sondy , ale ľavej a pravej strany zostávajú

Avšak, v oboch smeroch nahor a nadol veľký rozsah snímania, citlivosť lepšie ako , inštalácia stále možné podľa vyššie uvedených požiadaviek.

Pyroelectric senzor základné vedomosti a využívať spoločné problémy,

Pyroelectric infračervený senzor dokáže rozpoznať osoba alebo zviera a výstupné signály vyžarované infračervené senzory. Už v roku 1938 , bolo navrhnuté použitie pyroelectric účinok detekciu infračervené žiarenie, ale nie brať vážne až do šesťdesiatych rokov, s rýchlym rozvojom laser , infračervená technológia , bol aj povýšený na pyroelectric účinok výskumu a pyroelectric kryštály pre aplikácie. Pyroelectric kryštály sú široko používané infračervenej spektroskopie , infračervené diaľkové snímanie a tepelného žiarenia detektory , môže slúžiť ako ideálny infračervené laserové detektory. Jeho cieľom je byť široko aplikované na rôzne automatizácie riadiace zariadenie . Okrem našich známych automatické prepínanie na chodbe , poplašné zariadenie bolo uplatnené mimo , schodnejšou oblasti použitia . Napríklad: V miestnosti že nikto sa zastaví automaticky po klimatizácia , zásobník vody . Televízni diváci môžu súdiť, nikto sledovanie alebo vypnúť automaticky po agentúra má do režimu spánku. Zapnite monitor alebo na návrh automatické zvonček . V kombinácii s videokameru alebo digitálny fotoaparát automaticky zaznamenáva na výživu zvierat alebo na ľudskú činnosť , a tak ďalej ...... . Môžete podľa svojho rozmaru , v kombinácii s inými obvodmi rozvíjať ďalšie vynikajúce nové produkty. Alebo automatické ovládanie zariadenia.

Pyroelectric senzor základy

Pyroelectric efekt je podobný s piezoelektrického efektu , je vzhľadom na teplotné zmeny spôsobené fenomén crystal povrchový náboj . Pyroelectric je snímač teploty a citlivé senzory. Pozostáva z keramických oxidy alebo piezoelektrické crystal súčasti, súčasti vyrobené z dvoch povrchu elektród , je v rámci dosahu senzorov, monitorovať zmeny teploty ΔT , na pyroelectric efekt bude na dve elektródy vyrábať poplatok ΔQ, t. j. generovanie slabé napätie ΔV medzi dvoma elektródami . Pretože jeho vysoká impedancia výstupu , tam je impedancia transformácie pre FET v senzora . Poplatok ΔQ pyroelectric efekt je produkovaný zmiznutie v kombinácii vzduchu ióny , ie, keď teplota okolitého prostredia je stabilné a nemenné , ΔT = 0, potom snímač sa žiadny výstup . Keď sa telo prepne na detekciu zóny , pretože telesnej teploty a teploty okolia rozdiel , čo v ΔT, tam ΔT výstup ; ak telo neprejde do detekčnej zóny, teplota nemení , nie je tam žiadny výstup senzora . Preto je tento snímač detekuje ľudskú činnosť snímača . Experimentálne dokázal, že senzor bez optickej šošovky ( tiež známy ako Fresnelove šošovky ) , na zisťovanie vzdialenosti je menšia ako 2 m, a spolu optickej šošovky , jej detekcia vzdialenosť môže byť väčšia, ako 7m.

Štítky: Snímač Pohybu Detektor Modul, infračervené pir, PIR snímač pohybu, Lacné snímač pohybu detektor modul, Vysoká Kvalita infračervené pir, Čína pir snímač pohybu Dodávateľov.

Číslo Modelu HC-SR501
Výstup Analógový Senzor
Snímač category Poloha Snímača
Materiál Zmes
Použitie Snímač Úrovne
Druh Biosensor
Teória Optický Snímač
Funguje Vákuové Senzor
Výstup Modelu Category Prepínač snímačov
Názov Značky SZYTF
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1pcs Vysokej Kvality HC-SR501 HCSR501 Upraviť Infračervené PIR Snímač Pohybu Detektor Modul pre Arduino UNO

1pcs Vysokej Kvality HC-SR501 HCSR501 Upraviť Infračervené PIR Snímač Pohybu Detektor Modul pre Arduino UNO

Súvisiace produkty

Porovnať