Peach mint zelenej coral svetlo srdca kruhy svadobné konfety a party stolové dekorácie biologicky hádzanie papier

Nový produkt

Skladom

€7.04

Pridať do obľúbených

To dokonale rezané tkanivo papierové konfety a je ideálne pre každú príležitosť strana, sprcha, svadby, promócie, alebo dokonca posypeme na tanečný parket! Ideálny pre odoslanie off, oslavy, greed,a balóny. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Snažíme našu loď konfety objednávky von do 24 - 48 hodín od vašej objednávky. Pre medzinárodné dodacie lehoty , prosím prečítajte si naše medzinárodnej prepravy politiky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Všetky naše kruhu tissue papiera confettis sú vo vysokej kvalite. Máme veľa farieb na výber, ak potrebujete prispôsobiť farbu, dajte nám prosím vedieť. Sme tiež urobiť veľkoobchod, ak potrebujete veľkoobchod, prosím kontaktujte nás a získajte veľkoobchodné ceny. Package taška možno rozdiel od našich obrázkov. Tu je balíček jeden z našich položky, Dúfam, že to vám pomôže získať koľko konfety dostanete.

Doprava 1. Všetky objednávky odosielame do 1 pracovného dňa po platba potvrdená. 2. Sme Zadarmo loď cez Čína mail príspevok na celom svete. To trvá 10 až 20 dní na Juhu Aisa, ako Janpen,Južnej Kórei,Singapure a na Novom Zélande. To trvá 15 až 30 dní v Kanade, USA. To trvá 20-35 dní do Západnej Európy, ako Luxembursko, Grécko, Švédsko, Taliansko, Francúzsko, Nemecko, Švajčiarsko, Belgicko, maďarsko, Rakúsko. To trvá 30-45 dní Austrilia, Anglicko, Írsko,Čr, Spojené Arabské Emiráty, Israelch, Holandsko, Fínsko, dánsko,Saudská Arábia, Rusko, Kuvajt, Katar, India, Mexiko, Čile. To trvá 35-50 dní v Brazílii, Kolumbii, Peru, Južná Afrika. 3. Doprava dní môže byť ovplyvnený počasím,Štrajk. Veľké Mesto trvať menej času, ako malé mesto, mesto, oblasť bude rýchlejšie ako na vidieku. 4. Sme radi kombinujú Nákladov Rýchlo Expresná doprava( ako je DHL, EMS, Fedex, atď.).Bude to trvá asi 5-7 dni, aby sa dospelo vás. 5. To bude loď Zdarma Fast Express lodnej dopravy v prípade, ak hodnota viac ako 100USD. 6. V záujme zabezpečenia včasného prijatia zásielky,prosím, uveďte vaše celé Meno, psč,Úplnú Adresu,a k dispozícii telefón. Platby akceptujeme platby cez www.haix.sk Systému. Akceptujeme aj Paypal. Vaša úplná spokojnosť je náš cieľ 1! Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, dajte nám prosím vedieť.

Štítky: srdce svadbu, svadobné konfetami, Strana Stôl Dekorácie, Lacné svadobné srdca, Vysoko Kvalitné svadobné konfetami, Čína strany stôl dekorácie Dodávateľov.

Pre koľko hostí 8
farba Peach mint bledé
Názov Značky Poolohmeh
Príležitosti Krst & Krst,Narodeniny, Party,Večierok,Výročie,Promócie,Svadba & Zasnúbenie,Svadba,Valentine's Deň
Veľkosť 2.5cm
Klasifikácia Produkcie Konfety
Typ Jednotky veľa (5000 ks/lot)
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 3cm (4.72in x 4.72in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Peach mint zelenej coral svetlo srdca kruhy svadobné konfety a party stolové dekorácie biologicky hádzanie papier

Peach mint zelenej coral svetlo srdca kruhy svadobné konfety a party stolové dekorácie biologicky hádzanie papier

Súvisiace produkty

Porovnať