Valčekové typ prst masér Prst kĺbov masáž zmierniť CMHF karpálneho tunela,ovládacie problémy

Nový produkt

Skladom

€3.70

Pridať do obľúbených

Valčekové typ prst masér Prst kĺbov masáž zmierniť CMHF karpálneho tunela,ovládacie problémy

prehnutý navi dizajn, cítiť sa pohodlne, sa vzťahujú na všetky časti ruky.podporujú krvný obeh. masáž rúk súvisiace body, pre nedostatok energie spôsobené predĺžená prevádzka počítača, ručné necitlivosť, bolesť kĺbov, gastrointestinálne ťažkosti a ďalšie príznaky môžu hrať efektívnu úlohu v zmierňovaní. Profesionálne ručné kozmetických výrobkov, aby sa viac štíhle prsty, ruky, pleť hladká a pružná. Osobné pohodlie masáž môže kontrolovať stupeň slobody, primerané úsilie výstup, efektívne namiesto manuálna masáž, prsty ľahšie. má dobrý podnet na nervové zakončenia, ktoré vám pomôžu krvný obeh, promot metabolizmus, anti-aging. Kompaktný, jednoduché skladovanie. Jednoduché použitie bez priestorového obmedzenia, kedykoľvek a kdekoľvek, môžete použiť. Špeciálny materiál vyrobený z ABS živice, odolná, bez deformácie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zákazník oznámenie:

1)Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, pls robiť, kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívna spätná väzba, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie.

2)Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníka. Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby. Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín(okrem soboty a nedele).Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Platby:

1) Pred nákupom, Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna. Alebo nie, prosím opravte to pred platby.

2) Prosím, zanechajte poznámka v platobných poznámka: pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/veľkosti).

3) telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie.

Poštovné A Odovzdanie Termín:

1) Sme sa loďou po celom SVETE ako DARČEK.

2) tovar bude dodaný v priebehu 1-2 pracovných dní po platbe ukončené prijaté.

3) Položky sú dodávané prostredníctvom www.haix.sk štandardná doprava, dostanete k väčšine krajín, v 10 až 30 pracovných dní.

4) Dodacia lehota závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní. Ak sa nemôžete dostať to, po 38 dní. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie.

5) Prepravná môže ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu.

6)Prosím poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo Brazília, kvôli vašej krajín prísne VLASTNÉ politiky MERCHANDISES z Východnej Ázie, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené.

7) Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nenechajte si cenovú ponuku. Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota.

8) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

9) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: prst masér, masáž prstami, masáž masáže, Lacné prst masér, Kvalitné masážne prsty, Čína masáž masáže Dodávateľov.

Číslo Modelu bl5199
farba Žltá
Veľkosť 15*3*3 cm
Množstvo 1 ks
Položka Druh Masáže & Relax
Názov Značky blessfun
Materiál ABS & TPR
Aplikácia ruky
Druh prst masér
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 16cm x 10cm x 6cm (6.30in x 3.94in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Valčekové typ prst masér Prst kĺbov masáž zmierniť CMHF karpálneho tunela,ovládacie problémy

Valčekové typ prst masér Prst kĺbov masáž zmierniť CMHF karpálneho tunela,ovládacie problémy

Súvisiace produkty

Porovnať