Kúpiť 2 dostanete 25% off) 22 mm Nato Nylon Sledovať Navy_White_Pink Pruhy Armády Vojenské textílie Tkané watchbands Popruh Kapela Pracky pásu

Nový produkt

Skladom

€2.30

Pridať do obľúbených

Materiál: Nylon Popruh, Nerez prackou Kapela Šírka : 22 mm Kapela Dĺžka : Cca 275 mm Spona Typ: Pracka Farba: Navy_White_Pink_B Vážený zákazník, Máme Nato remienok v 18 mm, 20 mm, 22 mm, 24 mm. a tam sú desiatky farieb. ak si chcete kúpiť, stačí navštíviť náš obchod. Ak máte akékoľvek iné problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať. odpovieme vám do 24 hodín. Nižšie je odkaz všetkým Nato popruhy z nášho obchodu.

Doprava

Položky budú zaslané do 2 pracovných dní, pokiaľ platby vymazané , bude dodávky v rámci 20-40 pracovných dní.

Položky sú dodávané okamžite, ale nie sme zodpovední za colné meškanie, počasie meškanie alebo všeobecné poštových postupov. Ak nechcete dostávať po 40 pracovných dní, prosím

Budeme loď na vašu adresu. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správny, ako budete platiť. Pretože nie sme zodpovední za zlý, alebo neplatné doručovaciu adresu.

Poznámka: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákup

Platby

Sme len akceptovať platbu prostredníctvom ESCROW.

O Návrat & Vrátenie Peňazí

Vráti sú prijímané na všetky položky, ktoré je nevyužité a/alebo unworn a v jej pôvodnom stave. Pleasewithin 5 dní od vás prijímať zásielky.

Položka musí byť dodaný späť k nám najneskôr do 14 pracovných dní po položka bola prijatá.

Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného. Raz sme dostali a kontrolovaných položiek, vám vystavíme refundáciu cez VIAZANÝ na kúpnu cenu zníženú o pôvodné prepravné náklady.

Spätná väzba

Tešíme sa z vašich pozitívnych ohlasov a 5 star rating komentáre! Ak je všetko v poriadku s vašou objednávkou, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a five star DSR hodnotenie, keď budete mať chvíľu.

Ak ste z nejakého dôvodu pocit, že táto transakcia nebola až do normy, prosím, pred odchodom spätnú väzbu a sľubujeme, ísť von na náš spôsob, ako pomôcť akýmkoľvek spôsobom, ako môžeme.

Prosím neotvárajte prípade priamo alebo nám Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby(vrátane 1~2 nízke hodnotenie spätnej väzby) priamo.

Kontaktujte nás

Akúkoľvek otázku, prosím, f voľne napíšte nám.

Štítky: 22 mm nato, watchband popruh, Popruh Band, Lacné 22 mm nato, Vysoká Kvalita watchband popruh, Čína popruh kapela Dodávateľov.

Číslo Modelu Navy_White_Pink_B
Položka Druh Watchbands
Šírka Pásma 22 mm
Spona Typ Pracka
Názov Značky SeaTopTon
Stav Nový bez značky
Kapela Druh Materiálu Nylon
Kapela Dĺžka 27.5 cm
farba Navy_White_Pink_B
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kúpiť 2 dostanete 25% off) 22 mm Nato Nylon Sledovať Navy_White_Pink Pruhy Armády Vojenské textílie Tkané watchbands Popruh Kapela Pracky pásu

Kúpiť 2 dostanete 25% off) 22 mm Nato Nylon Sledovať Navy_White_Pink Pruhy Armády Vojenské textílie Tkané watchbands Popruh Kapela Pracky pásu

Súvisiace produkty

Porovnať