220V 80W peši automaticky poslať cín na spájkovanie mäkké stroj pre spájky, drôt 0.6 mm-1,6 mm automatické spájkovanie stroj

Nový produkt

Skladom

€97.88

Pridať do obľúbených

Napätie:AC 220V (50Hz)

Výkon:80 W

Pracovná teplota:200C-480C

Vhodné pre spájkovanie drôtu:0.5~1,2 mm

veľkosť:230*150*170 mm

Stroj hmotnosť:3.5 KG

Pls poznámka :fotky drôt spájkovanie, nie je to aj v obrázkoch.

Rameno dĺžka

320 mm (týka dĺžky po roztiahnutí do priamky)

Použite tieto kroky:

Prvá žehlička a odoslať tin rameno úpravy, aby sa zmestili vaše zváracie polohy (čierny gombík na zapnutie "rameno", "zbrane" môžu byť upravené).

Napájací kábel je zapojený do elektrickej siete, zapnite vypínač napájania.

3. Tin line prístroj správne. Spájky, priemer drôtu 0.5,0.6,0.8,1.0,1.2 mm sú vhodné. Výstroj za čierny gombík na nastavenie tesnosť zariadenia sú príliš voľné ľahko viesť k dodanie tin toku, motor nemá priniesť drôt spájkovanie, podľa tin drôt hrúbky mierne úpravy.

4. Nastavte teplotu ovládací gombík je nastavený na požadovanú prevádzkovú teplotu.

Úprava tin rýchlosť a veľkosť bodu tlačidlo, prejdite na dĺžku plechu chcete, cín rýchlosť zvýšiť na aspoň piatej rozsahu, veľkosť bodu pomocou cínu nula začal nastaviť požadovanú dĺžku, To zabezpečuje, že motor operácia je veľmi hladký. Nastavte vodítka tin skúmavky, tip pracovná vzdialenosť, udržať najmenej 3 mm, až nie viac ako 6 mm, aby sa zabránilo olova cínu upchaté potrubie príliš blízko špičky.

Spájkovačka zahrieva na nastavenú teplotu začať.

Spôsob, ako pre tin môžete vybrať jedného bodu alebo nepretržitej dodávky cínu.

Normal-ak chcete byť predmetom byť privarené na miesto, foot switch pedál je jediný bod, pevné rýchlosť a kvantitatívne pre cínu.

Extra-noha peši kontinuálne, stálu rýchlosť pre cín, aby sa uvoľnili zastaviť sa na cínu.

Funkcie

Univerzálne rameno zariadenie: trojrozmerný celý rad úprav, tak, že spájkovačka a cínu riadkov nie je potrebné, aby falošné rukách operátora je úplne nahradí vaše ruky, paže môžu byť upravená tak, aby všetky zváracie polohy, ktoré chcete.

Peši dizajn: ruky úplne oslobodený, potom sa vaše ruky môže trvať spojovací materiál, tak môžu nielen zlepšiť účinnosť a presnosť zváranie, môžete tiež znížiť počet nepotrebných odpadu v zváranie prevádzky.

Automatické doručenie cínu systém: tak dlho, ako si krok na peši svetlo, cín drôt automatické, konštantnú rýchlosť, kvantitatívne sa do hrotu.

Poslať dič: jediný bod a nepretržitej dodávky cínu spôsobom, Normálne-môže byť jediným bodom, konštantnú rýchlosť, kvantitatívne dodanie cínu, Extra-môže byť nepretržitý, konštantnú rýchlosť dodania cínu.

Nastaviteľný termostat kontroly: na základe prevádzkové potreby, pracovná teplota medzi 200 ° C do 480 ° C nariadenia.

Tin krmivo ovládanie rýchlosti: podľa úrovne prevádzkovej teploty, nastavenie rýchlosti dodania cínu rýchlosť.

Poslať tin ovládanie veľkosti: podľa veľkosti zváranie spojov na nastavenie veľkosti odoslať množstvo cínu.

Environmentálny Dizajn: Pre svoje zdravie, je používanie ekologických bezolovnaté spájky linky.

Aplikácie:

Spájkovania stroj obzvlášť vhodné pre všetky druhy elektronických konektorov, LED reťazec osvetlenie, video, audio kábel, slúchadlá kábel, počítačových dát linky, sedačky uprostred malé dosky s obvodmi a malých elektronických súčiastok, zváranie a zadok.

Štítky: stroj na, stroj stroj, stroj spájkovanie, Lacný stroj na, Vysoko Kvalitný stroj stroj, Čína stroj spájkovanie Dodávateľov.

Názov Značky SZBFT
Číslo Modelu 0.6 mm-1,6 mm
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 5.0kg (11.02lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

220V 80W peši automaticky poslať cín na spájkovanie mäkké stroj pre spájky, drôt 0.6 mm-1,6 mm automatické spájkovanie stroj

220V 80W peši automaticky poslať cín na spájkovanie mäkké stroj pre spájky, drôt 0.6 mm-1,6 mm automatické spájkovanie stroj

Súvisiace produkty

Porovnať