Nízka spotreba Infračervený Senzor Digitálny Fotoaparát LTL ACORN 6511-MG 4G Lov Kamera 1080P HD Video MMS Chodník Lov Fotoaparát Foto Pascí

Nový produkt

Skladom

€287.22

Pridať do obľúbených

Nízka spotreba Infračervený Senzor Digitálny Fotoaparát LTL ACORN 6511-MG 4G Lov Kamera 1080P HD Video MMS Chodník Lov Fotoaparát Foto Pascí

Ltl-6511-4G fotoaparátu je 4G LTE bunkové mobilné komunikačné siete transimission kamery, ktoré majú extenal tlačidlo ovládací box s displeji a nízky príkon dual PIR senzor.

Práca v fotoaparátu,nízka spotreba dual PIR senzor má vlastnosti vysoká presnosť a citlivosť,ktorá vyhnúť fotoaparát mýliť, alebo neprijaté,ako aj nízke pohotovostnom prúd.Fotoaparát pohotovostnom aktuálny bola znížená na 60uA,oveľa nižšia, ako riadok v iných značiek lovu kamery pohotovostnom prúd 400-2000uA,čo výrazne rozširuje fotoaparát, pohotovostná doba.Vstavaný 4G LTE bezdrôtový modul používa high-end high-pass klip.Môžete si vybrať rôzne pásma s LTE TDD a FDD LTE kompatibilné 4G komunikácie.V 4GLTE režim siete, môžete rýchlo odoslať 12 miliónov pixelov originálny obraz alebo menej ako 10 mb video súborov na ueser je schránky alebo na FTP server,a ďalších značiek 4G bezdrôtový prenos kamier na trhu môžu odosielať iba hundereds tisíc pixelov fotografie,nieto videá môžu byť prenášané. Funkcie

· Vysoká kvalita obrazu 12MPX rozlíšením.

· Skutočný obraz s vysokým rozlíšením, s audio záznam z 1440x1080, H. 264 formát.

· S USB C TYP zásuvky,môžete pripojiť externé tlačidlo ovládací box s displeja 2,4" TFT farebný LCD displej,jednoduché nastavenie parametrov,náhľad,záznam fotografií a videa.

· S 4G LTE bezdrôtový transmissiom modul,upload rýchlosť môže byť až 500mbps.Pomocou patentovanej technológie môže byť ukončené v 1 až 2 senconds poslať 1M BYTE súbory fotografií(na najlepšie podmienky v sieti a vhodné poslať protokol).

Zachytené sú súbory odoslané do telefónu,poštovej schránky,alebo FTP cez MMS,e-mail alebo FTP cez 4G bezdrôtovej siete.Single-shot fotografiu alebo video súbor, veľkosť môže dosiahnuť až 10 M,zatiaľ čo viac ako 10M veľkosť video súboru bude automaticky rozdelený na multi-segment menej ako 10M súbor sa uloží a odošle.

· SMS diaľkové ovládanie podporuje funkciu, ak chcete zmeniť nastavenia fotoaparátu, spúšť fotoaparátu na diaľku a ovládanie fotoaparátu zaslať späť v plnej veľkosti obrazu zaslaním SMS príkaz.

· FTP upload funkciu,fotoaparát odošlete súbor na vymenovaný

FTP po streľbe,užívatelia si môžu stiahnuť fotografie alebo video z FTP.

· LTL-6511MG široký uhol rad produktov s vysokou kvalitou široký objektív 55 stupňov širší strelnice. .

· Cam + Video režim umožňuje fotoaparátu, aby obaja obrazu a videa na každom spúšť.

· Praskla snímanie s 1 sekunda interval.

· Voliteľné vybaviť s 42 LED svetlá 850nm alebo 940nm na veľkú noc verzia

· Ultra-dlhý pohotovostný čas :viac ako 3 roky, s 4AA batériami a 6 18650 lítiové batérie poľa.

· Pracovná teplota: -45℃ ~ +70℃ (-49℉ ~ +158℉)

· Pevne vodotesné púzdro: IP66

· Patent technológiou s nízkou spotrebou duálny PIR Pyroelectric Infračervený Senzor,fotoaparát zistí zvieratá vopred z široký rozsah v dvoch etapách,potom quicky tigger strieľať,pohotovostný prúd je o 60uA,robí to byť priekopníkom v priemysle.

· Aktivačný čas je menej ako 0,2 s, keď zvieratá okolo stranách.

· Rýchle spustenie rýchlosť (0,8 s).

· Dva vysokú presnosť merače času, aby kamery pracovať v dvoch určených lehotách ako žiadosť.

· Nastaviť ID fotoaparát, prefix, názov súboru, môže byť rovnaký ako IDENTIFIKÁTOR, uľahčuje klasifikovať obrázky z mufti-miesto.

· Čas, dátum, teplota a fázy mesiaca by mohol byť uvedený na časovej pečiatky obrazu.

· Chránené heslom ak chcete zabrániť neoprávnenému prevádzky.

· Flexibilné nastavenie výber: nastavenie parametrov kamery a 4G údajov na PC setup, android alebo Apple IOS mobile APLIKÁCIE.

· Voliteľná pamäť prepísať funkcia: odstrániť skoro obrázky alebo videá automaticky, aby sa uvoľnilo miesto pre nové záznamy.

· Ochranné pole je nepovinné pre nákup.

Platby

1. Môžeme prijať T/T, Western Union a Escrow o platbu, najlepší spôsob je on-line Escrow platby si môžete zvoliť sami. Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky, dajte nám prosím vedieť skôr ako si objednáte.

2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

Zásielky

1. Zašleme tovar do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

2. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie, problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem toho, že kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. A tovar bude označená ako "dar" alebo "vzorka" pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov. (ak chcete vyhlásiť tovar ako ostatné položky meno, alebo určiť hodnotu na zákazku, prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky)

Záruka a ručenie

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v dvoch týždňov a musíte nás kontaktovať do 48 hodín od prijatia vášho nákupu

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

Štítky: Poľovnícke Kamery, Lacné Lov Kamery, Nízka spotreba Infračervený Senzor Digitálny Fotoaparát LTL ACORN 6511 MG 4G Lov Kamera 1080P HD Video MMS Chodník Lov Fotoaparát Foto Pascí.

Číslo Modelu 6511MG-4G
Názov Značky LTL ACORN
Hmotnosť Balenia 0.85kg (1.87lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 20cm (7.87in x 3.94in x 7.87in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nízka spotreba Infračervený Senzor Digitálny Fotoaparát LTL ACORN 6511-MG 4G Lov Kamera 1080P HD Video MMS Chodník Lov Fotoaparát Foto Pascí

Nízka spotreba Infračervený Senzor Digitálny Fotoaparát LTL ACORN 6511-MG 4G Lov Kamera 1080P HD Video MMS Chodník Lov Fotoaparát Foto Pascí

Súvisiace produkty

Porovnať