Wltoys RC Auto Náhradné Diely A959 Gear Motor Hliníkový Motor výstroj pre A969 A979 A959-B A979-B A969-B

Nový produkt

Skladom

€3.58

Pridať do obľúbených

Prečítajte Si Pred Objednávok

- Všetky produkty v našom internetovom obchode sú vyrobené v Číne a odosielať z Číny, bude to trvá 15-35 dní na príchod vašej krajine prostredníctvom www.haix.sk Stadand Doprava, ale v niektorých vzdialených krajín, môže byť vrhu dlhšie vzhľadom na dovolenku, Colné odbavenie, rušnej nákupnej sezóny alebo miestne odoslanie efektívnosti, prosím, láskavo čakať váš balíček a neotvárajte sporu pred termín dodania končí. Ak máte naliehavú potrebu pre nich, prosím vyberte si DHL, EMS, FedEx express. Vďaka za pochopenie.

-Posielame každý položky v dobrom, trochu ohýbanie spôsobiť doprava je obmedzená, nebude mať vplyv na vaše položky, Ak ste completist on-line nakupovanie, nie je pre vás vhodné.

- Keď dostanete balík, Prosím, uistite sa, že váš tovar prišiel v dobrom stave, a potom potvrďte uspokojivé dodanie. Ak budete spokojní s nákupom a našich služieb, budeme ocenil, ak by ste mohli dať nás päť-hviezdičkový★★★★★ spätnú väzbu a nechajte pozitívne komentáre na vaše skúsenosti s nami. Vaše povzbudenie bude držať nás vpred. Úprimne dúfam, že budeme mať viac šancí na spoluprácu v budúcnosti. Ak máte akékoľvek otázky, alebo požiadavky, neváhajte a kontaktujte nás☎. Naším cieľom je riešiť všetky problémy, ako rýchlo, ako je to možné!

- Vyššie uvedené informácie sú len pre poznamenať, aby vám lepšie nákupný zážitok, na akékoľvek otázky, alebo požiadavky, prosím, kontaktujte ma, budeme odpovedať v čo najkratšom čase.

WL Hračky RC Auto Diely: Motor Výstroj

Vhodný položky: ZP Hračky A949, A959, A969, A979, A959-B, A969-B, A979-B, K929, K929B

Pozornosť Vážený Zákazník

1.Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko obsahovať vaše meno, stredné meno a priezvisko keď mieste objednávky.

2. Vyplňte, prosím, v Správnu adresu vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a Krajiny. Inak váš balík bude pravdepodobne vrátiť.

O Serivers

Vážení Zákazníci, Budeme kontrolovať každý kus kvality pozorne, ako sa poslal von. Prosím, skontrolujte si ich predtým, ako sa prihlásite pre tento balík s kuriérom. Ak tam má všetky kvality problém spôsobil, keď ste dostali produktov, prosím, kontaktujte nás do 7 dní! Náš predajný tím sa bude snažiť vyriešiť to. Pre návrat politiky,prosím zobraziť detail Ali-express zadarmo návrat poštovné politiky.

FQA

Otázka: To je prvýkrát, čo som kúpiť od Ali-express, ako môžem ho použiť?

Odpoveď: môžete učiť od Ali-express POMOC na Webovej stránke edition hlavu.

Otázka: koľko to stojí na loď mojej krajine?

Odpoveď: Balík menej ako 2 kg vám bude dodaný www.haix.sk Štandardná Doprava , Čína Príspevok Air Mail , HK Post Air Mail , Swiss Post , Švédska alebo Poštou . Bude vás 20-45 dní prijaté. Naše seclection bude podľa reálnom čase citáty a vybrať najlepšie ceny za dopravu zadarmo pre vás! Package viac ako 2 kg, bude odoslaný Čína post Vzduchu Zásielky. (20-45 dní), Ak chcete rýchlejšie prepravu spôsobom, prosím, kontaktujte nás, ak chcete zmeniť expresné doručenie a mali by ste zaplatiť prepravné náklady.

Otázka: Je tam nejaké sledovacie číslo svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich sledovacie číslo, a môžete navštíviť stave zásielky na príslušnej webovej stránke.

Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť veľa kus položiek, čo je veľkoobchod kus?

Odpoveď: Ďakujem veľmi pekne za váš dotaz, máme vlastnú továreň, ak by ste chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite e-mail na nás, alebo chatu s našimi Ali-TradeManage priamo. Ponúkame vám naše najlepšie ceny najbližšej. Vďaka! Priemerná prepravná čase Ali-Express Top 30 na odkaz

Štítky: a959 motora, rc auto náhradné diely, náhradné diely, Lacné a959 motora, Vysoko Kvalitné rc auto náhradné diely, Čína náhradné diely Dodávateľom.

farba kov
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Motor výstroj
Upgrade Diely/Príslušenstvo výstroj
RC Diely a Accs Motor, Súčasti
Materiál kov
Pre Typ Vozidla Autá
Názov Značky SKVELÉ POWER STAR
Nástroj Dodávky Rezanie
Číslo Modelu A949/A959/A969/A979/K929
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Motor výstroj
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Wltoys RC Auto Náhradné Diely A959 Gear Motor Hliníkový Motor výstroj pre A969 A979 A959-B A979-B A969-B

Wltoys RC Auto Náhradné Diely A959 Gear Motor Hliníkový Motor výstroj pre A969 A979 A959-B A979-B A969-B

Súvisiace produkty

Porovnať