1 Palcový Nehrdzavejúcej Ocele, Medi Hlavu Vykurovacie Rúrky 220V 2KW Elektrický Ohrievač Potrubia Vody, Kotol, Vykurovacie Teleso

Nový produkt

Skladom

€8.63

Pridať do obľúbených

Všetky Zobrazené Len pre Maloobchodné Ceny, Hromadné nákupy nás Kontaktovať pre Detail

Špecifikácia:

Názov produktu Vykurovacieho Telesa Materiál Nerezová Oceľ, Meď Napätie 220V 2KW Trubica, Dĺžka 210mm Trubky Dia. 8 mm Montáž Niť Dia. 32mm Hmotnosť 220g/pc Package 1PC

Okrem vyššie uvedených modelov, ak budete potrebovať ďalšie modely, ktoré je možné prispôsobiť podľa vašich požiadaviek, ale prosím ponúknuť vašu žiadosť, vrátane:

Materiál/Napätie/Výkon/Veľkostí, ako nasledujúci obrázok(L/D)

SPOKOJNOSŤ ZÁKAZNÍKA

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky, alebo obavy pred alebo po nákupe. Budeme sa snažiť, aby vaša spokojnosť.

ZÁSIELKY

1. Všetky položky bude dodávaný v rámci čas spracovania po prijímať platby. Ak platba nie je k dispozícii, bude objednávka automaticky zatvorí.

2. DHL/Fedex/UPS Express zvyčajne trvá asi 3-7 pracovných dní do cieľa. A to je asi 5-10 pracovných dní od EMS. Hongkong Post Air Mail a Hongkong Post Vzduchu Parcely trvá 7-30 dní na lodi na celom svete.

3. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek insureance, problémy a škody, ktoré spôsobí v prepravných služieb takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za žiadne dane alebo daň vyberať ich krajine.

PLATBY

V súčasnosti, www.haix.sk prijať Visa, mastercard, Western Union, QIWI a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti.

ZÁRUKA A RUČENIE

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Prepravné náklady a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4. Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť.

INÉ POLITIKY

1. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo impory dane.

2. Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo poslať si e-mail a budeme sa snažiť, aby rply vám čo najskôr.

3. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na opustí spätnú väzbu, pre nás, ak ste spokojný s našim výrobkom ans služby. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: prvok ohrievač vody, elementárne vody, teleso ohrievača, Lacné prvok ohrievač vody, Vysoká Kvalita elementárne vody, Čína teleso ohrievača Dodávateľov.

Napätie 220V
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Číslo Modelu L=210mm
Menovité napätie Iné
Aplikácia Vykurovacie Teleso
Moc 2KW
Hmotnosť Balenia 0.27kg (0.60lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1 Palcový Nehrdzavejúcej Ocele, Medi Hlavu Vykurovacie Rúrky 220V 2KW Elektrický Ohrievač Potrubia Vody, Kotol, Vykurovacie Teleso

1 Palcový Nehrdzavejúcej Ocele, Medi Hlavu Vykurovacie Rúrky 220V 2KW Elektrický Ohrievač Potrubia Vody, Kotol, Vykurovacie Teleso

Súvisiace produkty

Porovnať